Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea Lunii Pline în Peşti pe 21 septembrie. Luna Plină este un moment de intensitatea energetică, un moment de iluminare, de claritate bruscă.

17 sept. 2021, 12:56
Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. În preajma zilei cu Lună Plină putem avea revelaţii, putem rezolva dileme şi găsi răspunsuri la întrebări care ne macină de multă vreme.

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021 BERBEC

Trăirile interioare se acumulează, se amestecă, amintirile legate de oameni și locuri ies la iveală cu putere, creând o stare de emoție lăuntrică, uneori de tristețe sau de regret, alteori, alimentând o sensibilitate ce-i poate destabiliza pe Berbeci.

O explicație în plus, pe lângă tranzitul obișnuit al Lunii prin casa a XII-a, o reprezenintă forța cu care se va exprima Luna Plină în Pești, din ziua de 21 septembrie.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri

Horoscop Urania 18–24 septembrie 2021 TAUR

Unele persoane vor simți nevoia apropierii de un prieten; ele vor avea nevoie să umple un gol sufletesc, să-și aline singurătatea, să se confeseze, să se sfătuiască cu un apropiat în care au încredere, să petreacă un eveniment alături de acela.

Această nevoie umană de corespondență afectivă va fi amplificată de Luna Plină în Pești din ziua de 21 septembrie.

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie GEMENI

Impact puternic Lunii Pline asupra stării psihice (tristeți, enervări, reacții). 18 septembrie va fi o zi a deciziilor neinspirate pe fondul unor influențe nefericite, insistente sau derutante dinspre sectorul sentimentelor.

Posibilă ipostază plăcută, determinată de un succes la locul de muncă, momente în care Gemenii vor fi în formă și vor străluci prin fapte, gesturi și cuvinte facilitate de influxul pozitiv revărsat asupra lor de Lună Plină în Pești din 21 septembrie.

Citeste si Horoscop dragoste. Ce zodii NU vor mai fi singure de Crăciun 2021

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021 RAC

Conștientizare a unor piedici în plan profesional ori identificarea unei posibile și neplăcute schimbări de statut. Poate că, în cazul altora, situaţia nu foarte plăcută în care se află un membru apropiat din familie să-l facă pe Rac să-și revizuiască stilul de muncă și să opteze pentru o retragere sau o pauză de la preocupările și funcțiile care îi împiedică să fie utili celor care au nevoie de el.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro