Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022. Ce zodie va avea noroc toată săptămâna, cine va avea provocări afective

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 19 - 25 noiembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

18 nov. 2022, 22:22
Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022. Ce zodie va avea noroc toată săptămâna, cine va avea provocări afective

Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022  Berbec. În prima parte a zilei de 19 noiembrie, stare organică normală; dispoziție corectă și adecvată pentru desfășurarea activităților profesionale. Între 19 noiembrie, după ora 12:58, și seara zilei de 21 noiembrie, relațiile parteneriale vor fi destul de volatile, nativii nefiind impresionați de eschivele unora dintre cei cu care ar trebui să se întâlnească pentru a discuta sau a ajunge la o rezoluție ce nu se poate realiza decât cu acordul ambelor părți.

Felul aparent diplomatic al acelora de a se extrage dintr-o formulă clară le va sugera că au un interes pentru care „trag de timp” ori că nu sunt siguri pe ei și trebuie să se (mai) gândească.

Între 21 noiembrie, după ora 19:16, și seara zilei de 23 noiembrie, chestiunile curente legate de cele două case ale banilor și bunurilor vor evolua în formula cu care Berbecii deja s-au obișnuit; evenimente care schimbă datele problemei și destul de multă neîncredere în felul în care unul sau mai mulți parteneri se implică în funcție de responsabilitățile fiecăruia în rezolvarea unei teme ce-l privește pe nativ.

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până pe 21 decembrie, va străbate sectorul perfecționării profesionale și al deplasărilor în străinătate din varii motive (muncă, studii, participare la concursuri și festivaluri, efectuarea unor delegații sau vizite la cei apropiați). Noul tranzit va fi completat și consolidat în forța lui de impact de Luna Nouă în Săgetător, din 24 noiembrie, care va scoate în evidență aspectele cu adevărat importante la care nativii ar trebui să fie atenți.

Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022 Taur
În prima parte a zilei de 19 noiembrie, răstimp lipsit de provocări și surprize în plan afectiv. Normalitate și seriozitate. Între 19 noiembrie, după ora 12:58, și seara zilei de 21 noiembrie, stare de sănătate instabilă, dar nu în sensul unui rău organic; astfel, nativii pot înregistra fluctuații, ei putând să fie, pe rând, motivați, determinați, pentru ca apoi să obosească repede, să se plictisească și să înceapă să nu mai fie atenți și concentrați pe respectiva activitate.

Între 21 noiembrie, după ora 19:16, și seara zilei de 23 noiembrie, relațiile parteneriale vor evolua în același registru care funcționează aproape neschimbat de mai multe săptămâni și luni. Vârsta și locul în societate vor avea un cuvânt important de spus în cazul celor care vor dori, la un moment dat, să opereze niște schimbări în registrul cooperării, conlucrării sau conviețuirii (între soți).

Grija pentru imagine și temerile legate de posibilul ecou negativ al unora dintre deciziile lor îi vor putea face să renunțe din nou la respectiva inițiativă. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până la sfârșitul zilei de 21 decembrie, va străbate sectorul banilor și al beneficiilor materiale obținute cu ajutorul unor persoane sau instituții.

Cele mai bune soţii în funcţie de zodie. Bărbaţii trebuie să consulte acest horoscop înainte de altar

Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022 Gemeni 

În prima parte a zilei de 19 noiembrie, chestiuni banale de ordin casnic. Între 19 noiembrie, după ora 12:58, și seara zilei de 21 noiembrie, relațiile afective vor suferi de pe urma unei tendințe evazive a nativilor care vor evita să se implice într-o relație prin decizii clare; mai mult le va plăcea, celor tineri, mai ales, frivolitatea, jocul cu emoțiile, iluziile evanescente, impresiile de moment; nevoie de a acționa degajat și nestingherit de constrângeri în plan afectiv.

Între 21 noiembrie, după ora 19:16, și seara zilei de 23 noiembrie, discrete accente șubrede în plan organic venite dinspre sistemul imunitar slăbit, solicitat de efort și stres, nu-i va mai putea apăra ca altădată de infecții, răceli și disconfort endocrin.

Enervări la locul de muncă. În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului și, până la sfârșitul zilei de 21 decembrie, va controla sectorul relațiilor parteneriale, instaurând un registru activ, intens, uneori, până la efervescență (dialoguri, dezbateri, întrevederi, corespondență) și va instaura grija pentru respectarea cadrelor legale.

Un accent special în evoluția relațiilor parteneriale (afaceri, asocieri, proiecte comune), a relațiilor între soți sau a litigiilor și a disputelor ar putea fi observat în preajma zilei de 24 noiembrie, când va avea loc Luna Nouă în Săgetător, care va permite abordările curajoase și soluțiile autoritare.
Între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie, cele patru planete în tranzit prin casa a VII-a vor reprezenta o șansă ce trebuie fructificată în vederea obținerii unor aprobări, înțelegeri sau împăcări necesare pentru a susține un proiect de interes și beneficiu comun. În ziua de 25 noiembrie, Jupiter va reveni la mersul direct și, până pe 20 decembrie, va crea un context pozitiv pentru afirmarea profesională, pentru carieră și progres social.

Patru zodii care au fost dezamăgite anul acesta, dar vor avea parte de schimbări în 2023

Horoscop Urania 19 – 25 noiembrie 2022 Rac
În prima parte a zilei de 19 noiembrie, nativii nu vor demonstra un mare chef de vorbă; în general, vor dialoga cumpătat pe o temă de real interes și vor respinge conversațiile mondene, pierderea de timp în comentarii ce nu le vor aduce vreun spor de cunoaștere sau șansa înțelegerii superioare a realității. Deplasări făcute cu un scop precis pentru a contacta una sau mai multe instituții pe teme curente.

Între 19 noiembrie, după ora 12:58, și seara zilei de 21 noiembrie, pe fondul multor tracasări care vor veni din direcții de activitate diferite, nativii vor încerca să protejeze viața și relațiile de familie prin evitarea confruntărilor directe, a disputelor exacerbate sau prin atenuarea impactului pe care l-ar putea avea întâmplările stresante din viața celor apropiați față de care nativii se simt (sunt) responsabili.

Între 21 noiembrie, după ora 19:16, și seara zilei de 23 noiembrie, mecanisme astrale care nu le vor permite celor născuți în zodia Racului să fie pe deplin fericiți (melancolie, dar mai ales bănuieli și sentimente de neîncredere).

Perioada cuprinsă între 23 noiembrie, după ora 22:16, și 25 noiembrie va sta sub semnul intrării Soarelui, în ziua de 22 noiembrie, în zodia Săgetătorului, care va începe să străbată sectorul sănătății de fiecare zi, introducând o notă vizibilă de optimism, de încredere, de vigoare și de abordare curajoasă a unor suferințe organice.

În ziua de 24 noiembrie, în același sector se va produce Luna Nouă în Săgetător, care va contribui la instalarea unei dinamici cu privire la felul în care se vor derula activitățile la locul de muncă (posibilă schimbare, înnoire, modificare a responsabilităților sau a cadrului de desfășurare a activității, posibile discuții pe marginea unei înțelegeri/contract). Nota generală va fi de corectitudine, de înscriere în nota legalității în toate demersurile ce privesc regimul de muncă.

Citeşte mai multe pe Libertatea.ro