Horoscop Urania 2-8 martie 2024. Evenimente neprevăzute ne perturbă ritmul normal al vieţii şi ne forţează să schimbăm situaţii pe care le tolerăm de multă vreme

Săptămâna aceasta este marcată de careul care se formează între Venus și Uranus. Acest careu arată că este posibil să aibă loc evenimente neașteptate și perturbatoare, mai ales în relațiile sau situațiile pe care le tolerăm de multă vreme.

01 mart. 2024, 19:53
Horoscop Urania 2-8 martie 2024. Evenimente neprevăzute ne perturbă ritmul normal al vieţii şi ne forţează să schimbăm situaţii pe care le tolerăm de multă vreme

Horoscop Urania 2-8 martie 2024. Acest careu arată că există anumite chestiuni care trebuie clarificate și, cel mai probabil, schimbate. De obicei, când într-un aspect astrologic este implicat Uranus, lucrurile se întâmplă într-un mod total neprevăzut și ne forţează să ieșim din zona de confort pentru a face ceea ce trebuie făcut, pentru a vedea ceea ce ne refuzăm să vedem.

Provocările săptămânii vor fi mari, solicitante, dar de bun augur.

În această conjunctură astrologică, mulți nativi vor simţi nevoia de mai multă independență.

Horoscop Urania 2-8 martie 2024 BERBEC

Berbecii își vor reprima opiniile față de inițiativele unor superiori sau colegi din prudență, răbdare sau înțelegerea corectă a unor momente delicate ori neindicate pentru dispute sonore chiar dacă știu că au dreptatea de partea lor. Întâmplări ciudate, schimbări bruște de opinie sau de viziune asupra unei persoane sau a relației lor cu un grup de apropiați care vădesc tendințe contrare intereselor lor.

Pot să întâlnească persoane interesante sau să trăiască mici aventuri.

Citeste si Horoscop 2024. Numai două-s norocoase, au un „an de smarald”. Marele Benefic Jupiter le are în raza de acţiune

Horoscop Urania 2-8 martie 2024 TAUR

Sectorul carierei, al succesului și al notorietății va fi solicitat de cele patru planete în tranzit prin zodia Vărsătorului, suficient de puternice pentru a provoca situații menite să provoace schimbări. Pot fi create condițiile unor adevărate teste de rezistență sau încercări în plan socio-profesional.

Kiron, prin conjuncția la grad perfect cu Sensul Vieții, va da mesaje subtile pe căi mai puțin convenționale.

Horoscop Urania 2-8 martie 2024 GEMENI

Nervozitate, oboseală, reacții de respingere, disconfort ideologic care le va alimenta unora dintre nativi ieșiri neobişnuite față de colegi sau superiori. Nota generală va fi de rezistență, de absență a indulgenței sau a disponibilității spre împăcare cu orice preț.

Planetele în tranzit prin Vărsător care le vor oferi nativilor nu doar provocări ci și o susținere reală astfel încât aceștia să poată dezvolta proiecte interesante și curajoase.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si 3 perechi de zodii care își vindecă reciproc suferințele din dragoste. Acești nativi sunt meniți să fie împreună