Horoscop Urania 20-26 august 2022. Zodia care îşi va spori veniturile substanţial. Atenţie la sănătate!

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 20 - 26 august 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

19 aug. 2022, 14:02
Horoscop Urania 20-26 august 2022. Zodia care îşi va spori veniturile substanţial. Atenţie la sănătate!

Horoscop Urania Berbec – 20 – 26 august 2022
Între 20 și începutul zilei de 22 august, Berbecii se vor afla în situația de a face un schimb de opinii și impresii cu persoanele cu care se vor întâlni în împrejurări de lucru sau oficiale (ședințe, conferințe, întruniri, sesiuni de comunicări). Nu chiar tot ceea ce vor afla cu acest prilej le va fi util, dar sigur își vor lărgi cercul de cunoștințe.

În ziua de 20 august, Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 25 martie 2023, își va exercita influența în sectorul informațiilor, al învățăturii și al deplasărilor curente sau pe termen scurt, introducând un factor de mobilitate necesară, impusă de împrejurări obişnuite (relații sociale, profesionale, nevoia de a se deplasa în scopuri personale).

Horoscop Mariana Cojocaru. Toamna se numără datoriile, dar există şi zodii care întorc banii cu lopata

Pentru unele persoane, obligația de a susține competiții, concursuri sau examene va necesita să se pregătească intens, să repete, să se perfecţioneze. Între 22 august, după ora 3:20′, și după-amiaza zilei de 24 august, sentimente trăite intens, uneori chiar răscolitoare. Cei tineri se vor lăsa cuprinși (conduși) de valul emoțiilor și al plăcerilor, de patima unor jocuri sau de deliciile dragostei.

În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei, timp în care va tranzita sectorul sănătății, introducând o binevenită notă de forță fizică, de răbdare, de hărnicie și de interes concentrat pe aspectele de dietă, igienă, tratamente de întreţinere. Între 24 august, după ora 16:09′, și 26 august, posibile abordări ale unor teme curente de viață profesională (sarcini de serviciu, volum de muncă, salarizare).
În ziua de 26 august, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 29 octombrie, va străbate casa relațiilor parteneriale, constituindu-se ca un factor pozitiv de temperare a exceselor, a subiectivismului, întronând echilibrul și nevoia de înțelegere și de cooperare. Posibile tensiuni între părinți și copii pe teme bănești spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Urania Taur – 20 – 26 august 2022
Între 20 și începutul zilei de 22 august, cei născuți în zodia Taurului vor simți nevoia de informații cu privire la mecanismele legale, economice și juridice care controlează regimul veniturilor și al plăților aferente.

În ziua de 20 august, Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 25 martie 2023, își va exercita influența în sectorul banilor câștigați din muncă sau din efort personal, introducând o notă de dinamism, de energie și de motivație necesară nativilor în vederea susţinerii unor inițiative practice care le-ar putea spori veniturile.

Între 22 august, după ora 3:20′, și după-amiaza zilei de 24 august, dialoguri care degenerează în dispute stupide, în schimburi drastice de cuvinte, afirmaţii nedrepte și/sau critici adresate nativilor; încurcături pe fondul unor deplasări, conflicte cu organele de menținere a ordinii publice. În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va tranzita sectorul relațiilor afective și al relațiilor între părinți și copii, temperând spiritele, chiar dacă unele conflicte vor persista, și introducând o notă necesară de stăpânire de sine.

Horoscop tibetan. Ce KARMA îţi este hărăzită la naştere. Cine are karma curajului, cine pe cea a înţelepciunii

Nevoie de (re)construcție personală prin cultivarea unor relații afective bazate pe sentimente oneste, pe stabilitate și pe cooperare umană, pe echilibru emoțional. Între 24 august, după ora 16:09′, și 26 august, armonie în familie, stare de spirit favorabilă șederii într-un spațiu care să le redea nativilor mulțumirea și liniștea sufletească.
În ziua de 26 august, Mercur va intra în zodia Balanței și, până pe 29 octombrie, va străbate casa sănătății curente; din această postură, nu va influența direct evoluția unei boli, dar va permite dialogurile nativilor cu acele cadre medicale care le pot oferi alternative la tratamentele clasice sau cu care se vor putea consulta pentru a adopta cea mai bună strategie în abordarea unei suferințe organice.

Horoscop Urania Gemeni – 20 – 26 august 2022
Între 20 și începutul zilei de 22 august, stare de bine, de relaxare, gândire eliberată de constrângerile momentului, chef de a trăi nestingherit de rigiditatea unui program profesional sau familial. În ziua de 20 august, Marte va intra în zodia Gemenilor și, până pe 25 martie 2023, își va exercita influența în casa I a personalității nativilor și va constitui un factor de permanentă impulsionare, ceea ce nu le va face plăcere Gemenilor.

Unii vor dori să se elibereze de sarcini, urgențe și implicări personale în tot felul de situații, dar cum aproape toate îi vor privi în mod direct, nu vor avea încotro și vor fi obligați să păstreze cadența evenimentelor. Marte va insufla nevoia de mobilizare rapidă, de efort, de reacții prompte, dar va accentua, în chip nefericit, spontaneitatea necontrolată.

Între 22 august, după ora 3:20′, și după-amiaza zilei de 24 august, posibilă încurcătură financiară de valoare modestă. În ziua de 23 august, Soarele va intra în zodia Fecioarei și va tranzita casa a IV-a a relațiilor de familie și a treburilor domestice, instaurând o perioadă favorabilă stabilizării relațiilor cu părinții sau cu rudele în vârstă, precum și șansa de a progresa în repararea, reconstrucția sau modernizarea unei locuințe.

Horoscop integral, pe Libertatea.ro!