HOROSCOP URANIA 20-26 iulie 2019. O zodie trăieşte un adevărat coşmar în vacanţă, o alta se îndrăgosteşte în concediu

Iată, mai jos, previziunile Uraniei pentru săptămâna 20-26 iulie 2019.

19 iul. 2019, 13:39
HOROSCOP URANIA 20-26 iulie 2019. O zodie trăieşte un adevărat coşmar în vacanţă, o alta se îndrăgosteşte în concediu

BERBEC

Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, multă energie, nevoia de a se implica în activitățile curente sau de a aborda pieptiș (dacă tot și-au făcut curaj!) problemele care așteaptă să fie rezolvate și care îi demobilizau, până acum, prin potențialul lor sporit de a declanșa ostilități. Formă bună fizică. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august și care va da impulsuri speciale sectorului vieții afective, a aventurilor, a căutării și a găsirii unor noi surse de satisfacție. Cei tineri vor dori, în mod special, să „facă mișcare”, să facă sport, într-un cadru mai mult sau mai puțin organizat sau marcat de exigența unei performanțe.

Citeşte şi Horoscop Minerva special iulie-august 2019. Karma îşi întoarce faţa de la multe zodii, dar există şi semne norocoase

Abordare temerară a plăcerilor vieții care îi poate împinge, nu o dată, să comită imprudențe. Relații dinamice, uneori încărcate de tensiune, între părinți și copii. Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, efort de a ține sub control secvențele bănești curente, de a nu permite dezechilibrări, în ciuda felului lor de a trata banii ca pe un mijloc de a rezolva cât mai repede o chestiune de viață.

Expansiune a personalității artistice în cazul celor care desfășoară activități de creație sau interpretative; pe fond, este vorba de multă ambiție, de dorința de a se afirma, în ciuda tinereții și a unei evidente experiențe în domeniu. În această perioadă, identificăm și posibile cheltuieli pentru creșterea, educarea, îngrijirea copiilor, care nu suportă nici un comentariu dacă ele sunt justificate, în schimb, altele pot lua aspectul unei risipe și a unor cheltuieli nesăbuite dacă ele urmăresc să susțină capriciile și pretențiile exagerate ale copiilor, mai ales dacă aceștia nu mai sunt mici, ci sunt la vârsta adolescenței sau a primei tinereți.

TAUR

Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, posibile insomnii, stres interior, agitație din cauza unor motive clare, identificate sau din cauza unor gânduri difuze care nu le dau pace. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august, fapt care se va reflecta în relațiile Taurilor cu persoanele în vârstă, din familie, ori cu regimul bunurilor imobiliare și funciare.

Eforturi speciale ori chiar conflicte născute din dorința de a pune în aplicare un plan cu privire la vânzarea/cumpărarea unei case, a unui teren ori din felul în care înțeleg să-și administreze patrimoniul, mai ales dacă este vorba de un bun moștenit sau aflat în indiviziune, față de care și părțile implicate au o obligație materială sau juridică, dar pe care nu o onorează, de unde și fireștile reproșuri și pretenții. Și totuși, în ciuda acestor acutizări relaționale, dorința lor de a rezolva o moștenire, de a termina cât mai repede un litigiu care se desfășoară în instanță este mare. Enervați sau exasperați de procedurile juridice, Taurii vor dori să rezolve, fie și cu prețul unor discuții aprinse, disputa dintre ei și rude.

Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă temperanță în reacții, ceea ce nu înseamnă însă și toleranță față de derapajele unora și altora pe care le vor trata pe măsură, cu autoritatea sau vigoarea impusă de context, ceea ce poate crea impresia că fac exces de autoritate ori că sunt rigizi. Moment bun, întreaga săptămână, pentru învățare, recapitulare, fixare a cunoștințelor.

GEMENI

Între 20 și 22 iulie, la prânz, posibil succes, momente plăcute, flatante, în care nativul se va afla în centrul atenției publice, va fi lăudat și, mai ales, admirat sau simpatizat. Șansa de a depăși un factor de risc pentru carieră și imagine publică. Între 22 iulie, după ora 13.03, și începutul zilei de 25 iulie, relații dinamice, uneori „prea” dinamice, cu unii apropiați; încercați și lecția temperanței sau a indiferenței în situațiile lipsite de importanță și nu încercați să demonstrați, oricând și cu orice preț, că aveți dreptate.

E suficient că aveți dreptate, cu adevărat; mai târziu, vor constata și aceia acest fapt. Pe 23 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn în care va rămâne până pe 23 august, dând sectorului comunicare o vigoare și o susținere excepționale, care pot fi valorificate în multe împrejurări: susținerea unor examene și verificări, prezentarea unor comunicări sau puncte de vedere în condițiile unor întruniri oficiale, afirmații curente, dialog cu persoane mai puțin cunoscute.

Foarte interesantă se arată a fi șansa unor Gemeni de a se apăra în urma unor acuzații, pe fondul unor anchete, cercetări sau procese, indiferent de stadiul lor procedural, prin combativitate, curaj, dar și prin norocul de a afla, în timp util, un detaliu revelator care poate schimba datele problemei sau care se adaugă celor deja existente în dosar, consolidându-le ori dând alt parcurs respectivului demers juridic. Contextul va înlesni posibilitatea unor călătorii de excepție, chiar dacă la început, la prima impresie, acelea par a fi de ordinul întâmplărilor curente.

Între 25 iulie, după ora 0.43, și 26 iulie, posibile destabilizări interioare survenite în urma unui proces interior de analiză și reevaluare a unor întâmplări de dată recentă, menite să pună în evidență o eventuală eroare de comunicare, înțelegere, decizie sau comportament.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.