Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Intrarea Soarelui în Săgetător aduce schimbări semnificative în vieţile nativilor din toate zodiile

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este intrarea Soarelui în zodia Săgetătorului, pe 22 noiembrie. Tranzitul va dura până pe 21 decembrie.

19 nov. 2021, 13:59
Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Intrarea Soarelui în Săgetător aduce schimbări semnificative în vieţile nativilor din toate zodiile

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021. Acest context astral poate aduce schimbări importante în viața noastră, direcționate către atingerea unor ținte precise.

Atunci când Soarele tranzitează semnul Săgetătorului, accentul este pus pe expansiune, pozitivitate și creștere. Mai mult decât atât, Săgetătorul aduce nevoia de a experimenta viața ca o aventură. Toate semnele zodiacale vor fi puternic influenţate de acest aspect astrologic în diferite sectoare de viaţă.

Iată previziunile Uraniei pentru fiecare zodie, potrivit libertatea.ro

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021 BERBEC

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până în seara zilei de 21 decembrie, timp în care va activa sectorul conștiinței, al convingerilor și al atașamentelor majore ori al relațiilor cu străinătatea direct, prin intermediul călătoriilor, sau indirect, prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare.

Cei tineri vor fi destul de implicați în relațiile lor sentimentale. Cei maturi pot trece prin întâmplări care îi vor tulbura, îi vor pune pe gânduri și îi vor destabiliza.

Citeste si Horoscop dragoste decembrie 2021. Zodiile care se logodesc sub vâsc

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021 TAUR

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până în seara zilei de 21 decembrie, timp în care va străbate casa a VIII-a a beneficiilor materiale rezultate în urma unor inițiative și înțelegeri cu instituțiile de a căror voință și putință ține respectiva rezolvare.

Sfârşitul perioadei aduce încurcături, amânări, renunțări de moment, dispute cu unul sau mai mulți membri ai familiei.

Citeste si Horoscop karmic decembrie 2021. Zodiile de pământ, pe karmă pozitivă, zodiile de foc strălucesc. Cum va fi de Crăciun şi Revelion

Horoscop Urania 20 – 26 noiembrie 2021 GEMENI

În dimineața zilei de 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până pe 21 decembrie, timp în care va influența sectorul relațiilor parteneriale, ceea ce va presupune o replică importantă prin felul în care partenerii lor (de cuplu sau de afaceri) se vor poziționa de partea legii, a dreptății, a normalității. Nu sunt excluse conflictele.

Din după-amiaza zilei de 24 noiembrie, Mercur va intra, la rândul lui, în zodia Săgetătorului, pe care o va străbate până pe 13 decembrie, timp în care se va alătura Soarelui, accentuând importanța comunicării, dialogului între parteneri.

Citeşte restul zodiilor pe www.libertatea.ro