HOROSCOP URANIA 2019 PENTRU FEMEI. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru anul viitor

Publicat: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018 11:26 // Actualizat: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018 11:26 // Sursa: romaniatv.net

Horoscop pentru femeia din Berbec. An de neuitat pentru Berbeci. Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua. Își pun la încercare abilitățile. Este un an cu muncă asiduă și oportunități. Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vor oficializa o relație. Pot oferi dragoste și altor persoane. Vă puteți cumpăra un apartament sau o casă. Este un an bun pentru investiție. Schimbați-vă jobul. Va fi mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse vor ieși la iveală. Stați în alertă pe partea de sănătate.

Foto: dcnews.ro

Horoscop pentru femeia din Berbec

An de neuitat pentru Berbeci. Doresc să facă lucruri mari, încercări pe plan profesional. Li se oferă posibilitatea de a evolua. Își pun la încercare abilitățile. Este un an cu muncă asiduă și oportunități. Trebuie să aleagă cea mai bună opțiune, care să le aducă foloase financiare. Vor oficializa o relație. Pot oferi dragoste și altor persoane. Vă puteți cumpăra un apartament sau o casă. Este un an bun pentru investiție. Schimbați-vă jobul. Va fi mult stres la muncă. Unele probleme medicale ascunse vor ieși la iveală. Stați în alertă pe partea de sănătate.

Horoscop pentru femeia din Taur

Pentru a fi bine în 2019 trebuie ca dragosta să primeze. Starea de bine, bogăția, locul de muncă, sănătate, tot ceea ce întregește un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea și dragostea. Încercați să vă stabiliți niște limite. Este un an cu încărcătură karmică. Vor primi beneficii timp de 7 ani. Va tinde să devină imprudent într-o relație mai veche. Nu puneți încăpățânarea pe primul plan. An prolific pentru a face copii. Vor putea deschide o afacere. Problemele de sănătate vor fi aceleași ca cele din ultimii 7 ani. Există un risc de a face o operație. Nu depindeți de părerile altora.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie să acorde timp pentru ei. Anul acesta e unul agitat. Li se oferă ceva care le place cel mai mult: dragoste, cu parteneri din străinătate. Vor călători mult și se maturizează. Vor avea o activitate care vor aduce bani rapid. Se ivesc posibilități de a schimba locul de muncă. Nu faceți lucruri pe impuls. Dragostea este manifestată prin dorința de libertate. Controlați-vă stările agitate. Aveți grijă să nu cădeți în fața unei persoane care va putea să vă pună un copilaș în viață. Apar niște cumpene acasă, în ceea ce privește sănătatea. Lucruri dure la locul de muncă. Eliminați stresul din viața voastră. Atenționare începând din aprilie. Vor tinde să aibă 3-5 relații în același timp.

Horoscop pentru femeia din Rac

Vei fi vedetă în 2019. Propulsare socială, relații, ajutor de la oameni influenți cu multă dare de mână. Îi ridică. Pot face achiziții noi. Vor fi bine plătiți. Căsătorie, dragoste, copii, toate vor fi la cote maxime. Racii care s-au săturat de stările oferite de parteneri, vor divorța. Necazuri s-ar putea ivi din aprilie-septembrie, pentru racii nedeciși. Vor lua câteva kilograme în plus. Atenție! Pot apărea probleme pe latura parentală. Trebuie să își ajute părinții.

Horoscop pentru femeia din Leu

An de bilanț intim. Poți schimba domiciliul, țara, profilul, munca, pentru alt partener. Este an bun, sau mai puțin bun pentru câștig financiar. Leii se pot îndrăgosti de un coleg de la locul de muncă. Crește valoric și își cer drepturile. Martie-iulie-noiembri: nu trebuie să accepți influenția altora. Dacă ți se cere intervenția chirurgicală nu o face în aceste luni. Nu lua cu împrumut, nu semna contracte. Tot ce construiești în 2019 e ceva cu care nici cu gândul nu ai visat. Va avea impact 30 de ani, mai ales pentru nativii tineri. Va fi un an fantastic de bun. Sănătate: angoase, dureri de oase, colonul, ficatul, inima, vor fi puse la încercare. Nu fii pretențios!

Horoscop pentru femeia din Fecioară

Sănătatea se îmbunătățește înveți să te adaptezi și în dragoste. Intri pe trendul: continuare de la ce ai început în 2018. E un an de preocupare pentru aspectul fizic. Trebuie să fii selectiv, așa succesul e sigur.

Horoscop pentru femeia din Balanță

Te axezi pe carieră și pe ambițiile tale. Munca serioasă va aduce succese garantate. Prioritățile tale sunt transformarea personală, viața sentimentală și sexuală. Va fi un an prosper pentru balanțe. Comunicarea va aduce bani. Sănătatea va fi un pic aproape de parametrii normali. Echilibrarea bugetului te va preocupa tot anul și nu vei mai fi risipitor. Apar multe schimbări în carieră. Trebuie să faci ceea ce îți place. Pentru voi, 2019, tot ce vă place faceți. Banii nu contează.

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Lucrurile vor fi mai bune pentru ei. 2019 intră pe trendul anilor precedenți. Va fi un progres financiar. Veți fi mai buni la suflet. Este un an în care trebuie să lucrați mai mult, să dovediți că sunteți mai erudiți. Sănătatea e fabuloasă. Sexualitatea e la cote înalte. Din punctul de vedere al banilor sunt suficienți și vin la timp. Stima de sine va crește, așa vin și beneficiile. De mule ori uită de stimă.

Continuarea horoscopului pe enigmeleuraniei.com.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7284
RON
19 Aug
noapte 17 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H