HOROSCOP URANIA 21-27 decembrie 2019. Soarele şi Luna intră în zodia Capricornului. Ce înseamnă asta pentru fiecare nativ

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru perioada 21–27 decembrie 2019. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte vedeţi mai jos.

20 dec. 2019, 12:54
HOROSCOP URANIA 21-27 decembrie 2019. Soarele şi Luna intră în zodia Capricornului. Ce înseamnă asta pentru fiecare nativ

Berbec

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de cooperare și diplomație dacă nativii se vor afla în fața unor parteneri de discuție sau de negociere; în rest, nuanța potrivită acestui context astral ar fi indiferența sau non-implicarea în conflictele gratuite și complicate, în acest moment, când mintea lor stă la vacanță și la relaxare.

Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, se vor menține reticențele față de acele demersuri care nu li se vor părea Berbecilor corecte din punctul de vedere al avantajului material scontat sau de neîncredere manifestată față de acele persoane care nu li se par, acum, pe fondul multor împrejurări, dezinteresate din punct de vedere material, în ceea ce-i privește.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru 22 – 28 decembrie 2019. Zodiile care termină anul în genunchi: „Incendii şi explozii pe destin”

Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, pe care o va traversa până pe 20 ianuarie 2020 și, din această perspectivă, va da un impuls astral important sectorului carieră, funcție, imagine, marcând un eveniment sau o circumstață de natură să dea o turnură nouă vieții lor publice și profesionale. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, conexiuni cu persoane și instituții din afara țării, planuri de călătorie, corespondență oficială, împrejurări publice în care nativul dorește să se implice pentru „a se face auzit”.

Între 26 și 27 decembrie, sectorul vieții profesionale va fi suprasolicitat de numeroasele planete care vor tranzita sectorul carierei. Dificultăți percepute sub forma unei presiuni morale cu privire la numele și reputația lor. În ziua de 26 decembrie, se va produce Luna Nouă în Capricorn care va introduce, în cazul multora, un reper important de care va depinde ascensiunea lor, de-acum încolo, și de care vor trebui să țină cont în deciziile pe care le vor lua în preajma acestei etape. Moment de special, de grație sau de noroc, în preajma zilei de 27 decembrie.

Taur

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de a menține echilibrul în relațiile de serviciu; dorință de a nu-și consuma rezervele de energie și de a trăi cumpătat, ipostază acceptată și abordată de cei maturi sau de cei care se confruntă cu afecțiuni organice pe care nu le doresc acutizate prin imprudențe și excese.

Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, stres partenerial, trăit mai mult sau mai puțin intens, care va angaja relațiile conjugale, de afaceri, de contract, de proiect, dușmăniile sau procesele.

Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, în felul acesta, până pe 20 ianuarie 2020, va aduce o contribuție esențială activităților specifice casei a IX-a (cunoaștere superioară, ridicare a nivelului de pregătire profesională, punere în aplicare a unor idealuri sau proiecte esențiale de viață). Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, efort de abordare corectă, principială a unor litigii și demersuri materiale care nu pot fi rezolvate decât pe calea justiției sau într-un cadru legal. Discuții preliminare cu privire la întocmirea unor acte în viitorul apropiat.

Între 26 și 27 decembrie, confruntări drastice ale unor idei, convingeri, atașamente, crezuri, idealuri puse față-n față cu o realitate care va pune în evidență neînțelegerea deplină a realității, de unde și nevoia ca nativii să accepte o situație și să se adapteze, cu luciditate, exigențelor impuse de ea, abandonând, pentru moment dau definitiv, niște principii de viață sau niște idei călăuzitoare care, acum, nu mai sunt justificate sau care îi împiedică să fie în pas cu vremea lor. În ziua de 26 decembrie, se va produce Luna Nouă în Capricorn care va introduce, în acest sector, nuanța unui etape noi, prin renunțarea la premizele anterioare sau adoptarea uneia viitoare cu destulă dificultate.

Gemeni

În prima parte a zilei de 21 decembrie, ultimele ecouri ale unei scurte perioade de relaxare și detașare de stresul cotidian.

Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, posibile accente de nemulțumire la locul de muncă provocate de relațiile interumane sau de unele măsuri care li se par nativilor abuzive sau nedrepte față de ei. Mecanism organic care poate fi contracarat prin refuzul exceselor. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va induce numeroase elemente de blocaj, amânare, încetinire sau dificultate în desfășurarea tuturor demersurilor legate de rezolvarea unor acte, învoieli, procese, litigii, dezbateri pe teme materiale, bănești, succesorale sau născute din specificul unor activități care presupun ori impun, ca o necesitate, existența unui suport material. Risc de accidente majore care vizează sistemul osos.

Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, dialoguri inteligente, nu neapărat plăcute cât convenabile, sau corecte ori desfășurate în limitele și în nota legalității care îi vor pune pe nativi în cunoștință de cauză cu privire la o problemă de viață personală sau partenerială. Posibile înțelegeri ale Gemenilor cu cei cu care se află în litigiu.

Între 26 și 27 decembrie, deși vor fi momente relaxate, „ca la sfârșit de an”, totuși, nativii pot primi mesaje cu privire la chestiunile materiale care le stau la inimă și care îi vor deturna de la clipele relaxate sau de vacanță programate; nu neapărat că le vor strica cheful dar îi vor obliga să dea telefoane, să întrețină unul sau mai multe dialoguri pe o temă de interes financiar, material, patrimonial, succesoral precipitat, poate, și de forța Lunii Noi în Capricorn, din 26 decembrie. Posibil moment cu ecou important pentru câte un Geamăn în preajma zilei de 27 decembrie.

Rac

În prima parte a zilei de 21 decembrie, efort de menținere a echilibrului în viața de familie dar și numeroase presiuni venite dinspre latura conjugală care pot complica atât relațiile interumane cât și activitatea curentă în casă și în gospodărie.

Între 21 decembrie, după ora 14:58′, și după-amiaza zilei de 23 decembrie, moment încărcat de emoții, de trăiri intense în plan afectiv, de evenimente cu conotație sentimentală. Perioadă favorabilă activităților de creație și interpretare artistică la cote superioare. Pe 22 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și, până pe 20 ianuarie 2020, va influența relațiile parteneriale; nu neapărat că le va „dezlega”, că le va limpezi, ci doar că îi va face pe nativi mai conștienți de importanța și valoarea lor ori îi va pune în fața unor premize radicale privitoare la viața în doi, la afaceri și la colaborări, la derularea contractelor ori la rezolvarea litigiilor.

În acest context, Luna Nouă în Capricorn, din 26 decembrie, ar putea să precipite ori să aducă un accent esențial uneia dintre ipostazele mai sus amintite. Între 23 decembrie, după ora 18:35′, și 25 decembrie, ora 23:46′, activități menite să pună ordine în acte, în documentele oficiale care stau la baza activității profesionale retribuite. Discuții cu reprezentanții unor instituții pe teme de muncă.

În mod realist, aceste tranzite au puține șanse să se concretizeze în zilele libere de Crăciun, sărbătorite, atât la noi în țară cât și în străinătate, dar, cu o doză firească de anticipare sau de amânare, ele se pot totuși manifesta. Între 26 și 27 decembrie, acumulare majoră de vibrații în sectorul relațiilor parteneriale. Nota generală nu va fi de destindere ci de reticență, de prudență, de izolare, de comunicare și de cooperare restrânsă la strictul necesar sau chiar întreruptă ori amânată.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.