Horoscop URANIA 21-27 noiembrie 2015: Influenţa planetei Mercur în Săgetător

Horoscop Urania pentru saptamana 14 – 20 noiembrie 2015. Vezi ce iti rezerva astrele in perioada urmatoare. Vezi ce zodii sunt avantajate zilele acestea.

20 nov. 2015, 08:56
Horoscop URANIA 21-27 noiembrie 2015: Influenţa planetei Mercur în Săgetător

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2015: BERBEC

1 noiembrie: o zi dedicată meditaţiei responsabile, gândurilor care au, deseori, ca punct de plecare în acest bilanţ interior, munca, banii, siguranţa profesională, plasamentul avantajos al capacităţii de muncă. Între 22 şi 23 noiembrie starea de spirit a Berbecilor se schimbă, ei dovedindu-se siguri pe sine, ambiţioşi, gata de luptă, gata de atac, gata să ia decizii rapide şi să treacă imediat la acţiune. Ei pot fi provocaţi, presaţi, constrânşi de partenerii de afaceri sau de partenerii de viaţă ori de alte persoane cu care se află în relaţii de cooperare.

Un alt motiv pentru care nativii sunt atât de activi poate fi o componentă conflictuală, procesuală care ridică, brusc, o serie de chestiuni curente de viaţă şi activitate, la rangul de „urgenţe”. În acest răstimp se pot naşte sau amplifica o serie de conflicte mai vechi.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2015: TAUR

Nevoia de a se întâlni cu prietenii în prezenţa cărora se simt bine, pe 21 noiembrie. Taurii doresc să primească sfaturi sau măcar să beneficieze de un dialog care să le ofere reperele necesare pentru o decizie pe care, în prezent, nu se simt pregătiţi să o ia.

Zi a diplomaţiei şi cumsecădeniei faţă de apropiaţi. Pe 22 şi 23 noiembrie se anunţă schimbări într-o relaţie de muncă ceea ce-i scoate din sărite. Cineva se „suceşte” cum se zice în popor. Discuţii în contradictoriu, comportament ostil al unora faţă de nativii din Taur care îi învinuiesc sau îi critică. Pe acest fond de surescitare, este posibil ca şi Taurii, la rândul lor, să greşească, să exagereze, permiţând amplificarea disputelor sau justificarea criticilor formulate.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2015: GEMENI

Pe 21 noiembrie, nativii se pot bucura de o primire bună de către public sau cunoscuţi a iniţiativelor şi împlinirilor lor profesionale. Clipe de graţie, de satisfacţie interioară, de succes, de laudă.

Între 22 şi 23 noiembrie Gemenii se pot afla în inima unor evenimente ce se desfăşoară în cercul lor de prieteni, de apropiaţi sau de persoane dragi inimii lor. Unele situaţii pot să-i deranjeze însă prin caracterul insolit, insistent sau exagerat pe care îl capătă, la un moment dat.

În plan sentimental pot apărea discuţii despre comportament, exprimare, etc. Între 24 şi 25 noiembrie nativii caută să se protejeze, să se odihnească sau măcar să se îndepărteze de această forfotă existenţială care i-a solicitat şi i-a obosit în ultima vreme. Vor tihnă.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2015: RAC

Pe 21 noiembrie, Racii se pot lăsa duși de fantezie, pot face planuri frumoase. Alții încearcă să rezolve un segment al vieții lor apelând la soluțiile ofertante al străinătății sau ale unei plecări pe termen lung din țară.

Lucrurile se vor dovedi repede destul de greu de pus în practică ceea ce îi va obliga să-și reconfigureze proiectele și să se concentreze, în prezent, pe chestiunile concrete, practice ce presupun (dar nu în mod obligatoriu) un set de gesturi cu tentă oficială: cereri, memorii, aprobări, autentificări de acte, depuneri de dosare, înscrierea la cursuri, concursuri, vizionări etc.

Între 22 și 23 noiembrie cei implicați în activități publice sau care dețin funcții oficiale vor fi obligați să se concentreze pe o serie de treburi ce impun spirit de inițiativă, capacitate de a decide repede, de a acționa prompt, de a fi eficienți și, mai ales, curajoși.

Horoscop Urania 21 – 27 noiembrie 2015: LEU

Pe 21 noiembrie, se poate petrece ceva de natură să-i mai liniştească pe nativii din Leu: primesc o mică sumă de bani, intervine o relaxare într-o direcţie ce-i „costa” prea mult sau, la o analiză atentă, găsesc suficiente argumente logice pentru a nu mai intra atât de uşor în panică, când vine vorba de bani. Între 23 şi 24 noiembrie, le trec prin cap tot felul de idei. Iniţiativele lor au un soi de anvergură care presupune că, o dată puse în practică, acestea le vor schimba felul de a trăi şi felul de a reacţiona sau de a se purta.

Ceva îi enervează peste măsură sau îi deranjează de prea mult timp pentru a mai permite continuarea acestei situaţii şi, din proprie iniţiativă sau în urma unei discuţii lămuritoare, ei vor lua decizia de a opera o schimbare majoră în viaţa lor. Contribuie la acest „foc interior” şi intrarea Soarelui în Săgetător, care le va da un soi de avânt şi de curaj, uneori nejustificat pe deplin.

Citeste continuarea pe libertatea.ro