HOROSCOP URANIA 22-28 DECEMBRIE: Zilele cu noroc pentru fiecare zodie în această săptămână. Atenţie la Luna plină!

HOROSCOP URANIA. Previziuni Urania pentru perioada 22 – 28 decembrie 2018. Soarele va intra în zodia Capricornului, Lună Plină în Rac.

21 dec. 2018, 10:44
HOROSCOP URANIA 22-28 DECEMBRIE: Zilele cu noroc pentru fiecare zodie în această săptămână. Atenţie la Luna plină!

HOROSCOP URANIA Berbec

În prima parte a zilei de 22 decembrie, bună capacitate de a comunica, de a se exprima, în situații oficiale; drumuri de scurtă durată, deplasări repetate. Comunicare mulțumitoare și utilă cu persoane particulare sau cu reprezentanții unor instituții din străinătate. Soarele va intra în zodia Capricornului și va marca, pentru treizeci de zile, sectorul carierei. Indicații astrale privitoare la nevoia de a consolida locul de muncă, de a-și securiza funcția și imaginea publică și de a rezista presiunilor care s-ar putea exercita asupra lor. Între 22 decembrie, după ora 18:28′, și 24 decembrie după-amiaza, preocupări domestice. Pe 22 decembrie, seara, se va produce Luna Plină în Rac ceea ce va ridica nivelul responsabilității lor față de părinți, rude, familie. Grijă față de un patrimoniu comun. Între 24 decembrie, după ora 18:59′, și 26 decembrie după-amiaza, spirit de aventură, dorință de a petrece, de a se dedica activităților de divertisment care îi să-i scoată din monotonie și să le dea posibilitatea să-și afirme calitățile fizice (sport, de exemplu, practicat cu destul de multă imprudență, fie și numai pentru a demonstra altora cât sunt de puternici). Unii vor simți nevoia să facă speculații financiare sau să practice jocuri de noroc. Atitudine autoritară a părinților, născuți în acest semn zodiacal, față copiii lor, context în care vor vădi mai puțin tact pedagogic și mai multă voință personală și ambiție. Între 26 decembrie, după ora 19:50′, și 28 decembrie, activități de rutină, preocupări profesionale curente. Discrete tulburări digestive: organismul unora poate manifesta reacții de respingere a hranei impunând astfel, nevoia unui regim alimentar sau a măsurii și prudenței în fața tentațiilor culinare. Starea psihică va fi una bună și multe persoane își pot găsi, în acest răstimp, liniștea sau somnul care le-au fost tulburate în ultima vreme.

HOROSCOP URANIA Taur

În prima parte a zilei de 22 decembrie, discuții pe teme bănești, întâlniri cu scopul de a pune la punct o chestiune financiară cu implicații juridice (notariale, procesuale, legale). Soarele va intra în zodia Capricornului și va începe să-și exercite influența asupra conștiinței și preocupărilor înalte. Unele persoane se pot „înhăma la greu’ (continuarea studiilor, a specializărilor) în vederea obținerii unor documente (certificate, diplome) care să ateste nivelul lor profesional. Cramponare de un statut sau ambiții puternice care îl pot motiva pe câte un nativ să facă eforturi pentru a duce la îndeplinire un proiect important de viață. Între 22 decembrie, după ora 18:28′, și 24 decembrie după-amiaza, atenție, concentrare pe un subiect pe care îl vor supune atenției lor, discreție ori, doar, o capacitate mai redusă de a face conversații. Luna Plină în Rac din 22 decembrie va accentua discrepanțele relaționale între ei și frații sau surorile, vecinii și cunoscuții ocazionali (tovarăși de drum, parteneri de călătorie). Între 24 decembrie, după ora 18:59′, și 26 decembrie după-amiaza, intervenții autoritare în spațiul domestic sau în relațiile de familie. Alții nativi, dacă se află în mijlocul unui conflict major (litigiu, anchetă, proces), se vor teme că un bun patrimonial, sau chiar întreaga avere, este pusă în pericol de manevrele incorecte ale unor rivali sau dușmani. Între 26 decembrie, după ora 19:50′, și 28 decembrie, stabilitate afectivă, temperanță sentimentală. Nevoia părinților de a fi principiali în relațiile cu copii, efort de a pune ordine și de a introduce criterii pedagogice justificate. Corespondență spirituală și relații armonioase cu prietenii pentru care nutresc simpatie, admirație sau încredere și alături de care încearcă să ducă la bun sfârșit un proiect comun generos, filantropic, cultural, creștin, religios.

HOROSCOP URANIA Gemeni

În prima parte a zilei de 22 decembrie, perioadă destinsă, în care Gemenii vor simți nevoia „să zburde’, să fie liberi de constrângeri, detașați de obligații și dedicați preocupărilor personale menite să-i relaxeze și să-i înveselească. Soarele va intra în zodia Capricornului și va introduce o nuanță specială, de cramponare de bunurile și veniturile sau avantajele care ar trebui să le fie acordate ori pe care ar trebui să le primească în urma unui partaj ori a punerii în aplicare a unei dispoziții testamentare sau hotărâri judecătorești. Totuși, în următoarele treizeci de zile, se întrevăd mai degrabă amânări, așteptări, blocaje decât rezolvare și finalizare a acestor interese litigioase. Între 22 decembrie, după ora 18:28′, și 24 decembrie după-amiaza, tendința de a fi economi, de a renunța la unele cheltuieli ori disconfort financiar rezultat din disfuncțiile salariale provocate de Luna Plină în Rac din 22 decembrie. Între 24 decembrie, după ora 18:59′, și 26 decembrie după-amiaza, Vărsătorii vor putea vorbi autoritar și convingător în public, vor putea interveni energic în dialogurile care tind să degenereze în certuri și confruntări de opinie dezagreabile. Opinii personale exagerate pe fondul unor evenimente care îi impresionează în chip neplăcut. Între 26 decembrie, după ora 19:50′, și 28 decembrie, preocupări domestice, organizatorice, curente. Perechea Jupiter/Mercur din sectorul relațiilor parteneriale va funcționa excelent și le va permite discuții de principiu sau aplicate pe textul unui document (act, contract) pe care urmează să-l semneze și ale cărui clauze și condiții trebuie să le accepte în vederea implicării nativului într-o activitate comună. Parcurs bun pentru evoluția unor procese sau litigii bazate pe revelarea adevărului, pe atitudinea corectă a celor responsabili să ia decizii.

Mai multe pe Libertatea.