Horoscop Urania 22-28 iunie 2019. Se anunţă o vară plină de PROVOCĂRI. Ce AMENINŢĂRI pândesc fiecare zodie în parte

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22-28 iunie 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

21 iun. 2019, 12:22
Horoscop Urania 22-28 iunie 2019. Se anunţă o vară plină de PROVOCĂRI. Ce AMENINŢĂRI pândesc fiecare zodie în parte

Horoscop Urania 22-28 iunie 2019. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

BERBEC

În prima parte a zilei de 22 iunie, notă de surpriză sau de inedit în relațiile Berbecilor cu apropiații. Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, nevoie de relaxare. Nativii vor adopta o atitudine de indiferență față de orice stimul sau activitate născută din obligație („trebuie să fac curățenie”, „trebuie să plec”, „trebuie să termin lucrarea”), pentru că vor percepe aceste proiecte obișnuite de viață ca un factor de stres, ca o „pedeapsă”, ca o povară. Acum, ei vor dori să ia distanță față de aceste provocări cotidiene, pentru a se recupera fizic, dar mai ales psihic.

Citeşte şi De câte ori trebuie să zică cineva „Doamne miluieşte-mă!”, ca să-l miluiască Dumnezeu

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, Luna, în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, îi va recupla la culoarul de energie astrală necesară, iar ei se vor simți învigorați și (destul) de puternici, ba unii chiar vor avea chef de muncă și vor aborda adecvat subiectele care, până mai ieri, le dădeau „dureri de cap”. În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie, și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus, în această vară, pe sectorul sentimentelor, emotivității, creativității și al relațiilor dintre părinți și copii. Va urma o perioadă plină de informații venite pe căi diferite (dialog, lectură, studiu, concluzii și limpeziri personale, virtuțile unor modele și exemple de viață), referitoare la semnificațiile unor gesturi, atitudini și întâmplări revelatoare cu privire la o relație afectivă sau la persoana asupra căreia își proiectează atenția și sentimentele. Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, nevoia de a găsi soluții pentru stabilitatea financiară ori pentru rezolvările salariale aflate în impas.

TAUR

În prima parte a zilei de 22 iunie, fluctuații de imagine, destabilizări ale autorității publice sau profesionale. Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, relații bune, bazate pe calm, înțelegere, cooperare și solidaritate cu prietenii. Nativii vor simți nevoia să găsească corespondențe afective, să fie înțeleși, să rezoneze în percepții, concluzii de viață, trăiri, emoții și atașamente cu persoanele apropiate lor. Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, nervi, stres, emoții negative, insomnii pe fondul agitației de peste zi, îngrijorări exacerbate sau disproporționate față de motivul lor real.

În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie, apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent pe sectorul casei, al locuinței, al zestrei patrimoniale, al educației și al relațiilor de familie. Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, Luna le va insufla Taurilor tendința de a elimina factorii destabilizatori (idei și provocări socio-profesionale) care îi stresează și îi solicită excesiv din punct de vedere fizic, mental, intelectual și afectiv. Se vor menține, întreaga săptămână, blocajele și micile inadvertențe în plan financiar; unele vor putea fi rezolvate printr-un efort de înțelegere, altele vor persista în funcție de condițiile de viață ale fiecărui nativ. Sectorul școlaritate, educație, examene, progres prin acumulare/învățare, călătoriile vor sta, întreaga săptămână, sub semnul aceluiași mănunchi de opoziții, la același grad perfect sub care s-au manifestat și săptămâna trecută. Dificultăți organizatorice, administrative sau strict personale născute din stresul susținerii unor examene, verificări, testări, vizionări, audieri, interviuri.

GEMENI

În prima parte a zilei de 22 iunie, idei interesante, soluții îndrăznețe care merită să fie reținute, chiar dacă nu vor fi puse imediat în aplicare. Între 22 iunie, între ora 17.02, și dimineața zilei de 25 iunie, satisfacții interioare născute dintr-o ipostază publică, legată de o activitate profesională, de o prestație în care nativii vor da măsura valorii și competenței, de unde și firescul succes la public sau într-un mediu profesional competițional.

Între 25 iunie, după ora 5.38, și după-amiaza zilei de 27 iunie, posibile controverse cu persoane din anturaj ori dezamăgiri cu privire la felul în care relația lor cu niște persoane nu evoluează la înălțimea așteptărilor și a încrederii acordate. În zorii zilei de 27 iunie, Mercur va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita, într-o primă etapă, până pe 20 iulie și apoi, după încheierea mișcării aparent retrograde, între 11 și 29 august a.c., ceea ce indică un accent special pus pe sectorul comunicării. Noua postură astrală le va da susținere, dar va alimenta provocările la nivelul circulației informațiilor, al schimbului de idei, al exprimării libere a punctelor de vedere și a soluțiilor preconizate de ei într-o direcție de viaţă, de muncă, de colaborare sau educațională. Gemenii vor primi de la Guvernatorul lor un plus de încredere în propriile puteri, în valoarea personală și în justețea cauzelor susținute de ei în spațiul public. Între 27 iunie, după ora 16.32, și 28 iunie, stare organică ciudată, greu de descris în cuvinte, care îi neliniștește, fie și numai pentru câteva ore. Se va menține, întreaga săptămână, duelul între cei doi Benefici pe axa Gemeni/Săgetători, ceea ce pe unii îi poate pune în dificultatea de a acționa corect sau de a înțelege adevăratul motiv al disputelor conjugale sau ale demersurilor în justiție ale unor rivali, dușmani și competitori.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.