Horoscop Urania 22-28 iunie. Luna Plină vine cu o încărcătură bogată, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare se schimbă

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 22 – 28 iunie 2024 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.
Alina Costache
21 iun. 2024, 12:19
Horoscop Urania 22-28 iunie. Luna Plină vine cu o încărcătură bogată, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare se schimbă
Horoscop Urania. Trăsăturile de personalitate ale fiecăruia, în funcție de zodie

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024 Berbec
Între 22 și 24 iunie dimineața, accent major pus pe carieră; provocări profesionale pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va concentra energiile astrale în acest sector, dându-le nativilor posibilitatea să identifice ofertele, dar și laturile șubrede ale posturii lor publice (respect, încredere, admirație, notorietate).

Perioadă în care nativii pot face schimbări importante în viața lor socio-profesională, pe fondul unor constrângeri sau situații-limită care îi pot obliga să se replieze ca opțiune în forma de manifestare a competențelor lor. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, moment tulbure, ciudat sau mai greu de înțeles ori de acceptat de către Berbeci în relația lor cu unul sau mai mulți prieteni.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Luna Neagră aduce momente grele, ies la suprafaţă fricile, nesiguranţele şi avidităţile

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie dimineața, mecanisme interioare afectate de niște iluzii, de constatări dezamăgitoare, de nevoia de a accepta că niște dorințe mai vechi trebuie să fie trecute la capitolul „iluzii deșarte” sau că ceea ce trăiesc în planul activității de fiecare zi este un șir lung de constrângeri și obligații care nu le dau nici o satisfacție.

Din 28 iunie, după ora 11:52′, Luna va începe să tranziteze casa I a personalității celor care s-au născut zodia Berbecului și le va spori ambiția și dorința de a fi activi, eficienți, de a se remarca, de a câștiga puncte într-o bătălie cotidiană ori de a se apropia de un plan de viață personală prin micile gesturi cotidiene necesare rezolvării și împlinirii lor.

Ca notă generală, cele trei planete care tranzitează zodia Racului vor trimite influxuri spre casa I a Berbecilor, de unde și tot felul de stări de spirit născute din neliniști, plictiseli; discrepanțe în înțelegerea sau în comunicarea cu părinții ori ipostaze ale vieții cotidiene legate de casă (locuință, o proprietate) care le pot acapara timpul liber, gândurile și activitățile curente.

 

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024  Taur
Între 22 și 24 iunie dimineața, situație specială care îi va obliga pe cei născuți în zodia Taurului să se confrunte cu una sau mai multe persoane, într-un cadru de larg interes social, pe teme ideologice, politice, economice, profesionale, morale, religioase în vederea stabilirii unui cadru de activitate cu scop public sau profesional, pedagogic ori de propagandă, ceea ce, pe fondul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, s-ar putea transforma dintr-o cooperare într-o dispută sau într-o ipostază marcată de cadre (reguli, dispoziții, ordine, circumstanțe) rigide ce nu pot fi ignorate și cărora nativii trebuie să li se supună, încercând un modus vivendi între ceea ce cred, ceea ce vor și ceea ce se poate face concret, în plan instituțional sau public.

Firește, acest context îi privește cu deosebire pe cei activi în astfel de circumstanțe. Luna Plină însă, care vizează mai ales casa a III-a a comunicării și a învățăturii, fiind însoțită de planetele personale Venus și Mercur, va accentua nevoia de comunicare, de exprimare prudentă pe temele esențiale pentru viața și activitatea celor despre care vorbim.

Horoscop WEEKEND 21-23 iunie 2024. Solstiţiul de vară şi intrarea Soarelui în Rac ne deschid uşile unui sezon plin de distracţie

Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, solicitări majore în planul vieții publice, secvențe delicate, cu potențial de conflict sau de evoluție nefericită (dezamăgitoare).

Cei care, după o analiză atentă, vor înțelege că nu pot face față ori că nu sunt suficient de pregătiți pentru astfel de preocupări ar fi mai indicat să renunțe la respectivele activități și să le delege unor persoane mai „călite” sau cu mai multă experiență în astfel de circumstanțe.

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, relații agreabile cu prietenii, momente plăcute petrecute alături de aceia. Din 28 iunie, după ora 11:52′, frământări interioare care nu vor fi decât reluarea obositoare a unor circumstanțe de viață curentă ce le vor provoca Taurilor un stres real.

 

Horoscop Urania 22 – 28 iunie 2024 Gemeni
Între 22 și 24 iunie dimineața, axa celor două case ale banilor și bunurilor de valoare va evolua sub semnul Lunii Pline în Capricorn, din 22 iunie, care va pune accentul pe ceea ce nativii trebuie să administreze, să „apere” ori să recupereze și deopotrivă pe banii pe care trebuie să-i câștige prin efort personal, iar prezența Soarelui în acest al doilea sector va pune accentul pe energia și inițiativa necesare pentru ca Gemenii să ajungă la o creștere financiară.

Chiar și fără încărcătura de semnificații ale Lunii Pline, casa banilor câștigați prin efort personal va rămâne, întreaga săptămână, una importantă prin influxurile celor trei planete care tranzitează zodia Racului, ce indică nevoia de a face economii mai mult ca altădată, adică de a „strânge” banii.

Efortul Gemenilor pe această direcție va avea un rezultat modest, dar totuși profitabil. Între 24 iunie, după ora 6:15′, și dimineața de 26 iunie, context mai puțin sugestiv pentru universul ideilor și concepțiilor superioare despre lume, viață, evoluție personală, comunicare, cu excepția unor posibile surprize sau nedumeriri cu privire la afirmațiile și ideile puse în circulație într-un mediu profesional.

Între 26 iunie, după ora 9:08′, și 28 iunie, Gemenii vor face efortul să se ridice la nivelul așteptărilor unui colectiv de specialiști, ale publicului sau ale colegilor în contextul desfășurării unor activități de larg interes public.

Din 28 iunie, după ora 11:52′, o persoană din cercul de prieteni îi poate stingheri pe nativi sau chiar enerva prin felul lor de a vorbi, de a gândi sau de a acționa în dezacord cu aceștia. Gemenii vor simți nevoia de echilibru interior. Atenție la situațiile cu o conotație flatantă pentru nativii care, furați de valul entuziasmului, nu mai sunt atenți la detaliile care pot indica factorii de risc. Piedici casnice sau domestice care încurcă viața profesională.

Citeşte Horoscop Urania integral, pe libertatea.ro

Spynews
Horoscop miercuri, 24 iulie 2024: Peștii vor avea parte de o surpriză plăcută
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Se schimbă vremea în România: un ciclon cu temperaturi scăzute și furtuni puternice ajunge în țara noastră
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să plătească. Se anunță asociația de proprietari
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Suspectul în cazul crimei din Brăila și-a sunat mama din arest! Ce i-a spus despre acuzațiile procurorilor
Spynews
Mâncare cu viermi pentru bolnavii de leucemie. Ce spun cei de la Spitalul Fundeni din Capitală / Video tulburător
Evz.ro
Mare transformare a vremii. Anunț de ultimă oră de la meteorologi
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Primele declarații făcute de presupusul autor al crimei din Brăila: „Am fost acolo”. Ce spune bărbatul despre vizita făcută Marinei, doctorița ucisă în propriul cabinet
Capital.ro
Amendă dacă nu ai acest aparat în mașină. Este obligatoriu pentru șoferi
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Sms Candidat al Partidului Democrat, Kamala Harris Se Apropie de Donald Trump în Sondaje
MediaFlux
BANI ÎN PLUS pentru 3 milioane de pensionari. Care va fi CEA MAI MICA pensie
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!