Horoscop Urania 22-28 mai 2021. Luna Plină în Săgetător ne provoacă să fim mai flexibili decât de obicei, ne potenţează curiozitatea și dorinţa de autodepăşire

Principalul eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină în Săgetător, influenţează puternic fiecare semn zodiacal.

21 mai 2021, 13:58
Horoscop Urania 22-28 mai 2021. Luna Plină în Săgetător ne provoacă să fim mai flexibili decât de obicei, ne potenţează curiozitatea și dorinţa de autodepăşire

Horoscop Urania 22-28 mai 2021. Astfel, acest aspect format de Lună provoacă să fim mai flexibili decât de obicei, ne potenţează curiozitatea și dorinţa de autodepăşire. În plus, Luna Plină în Săgetător ne dă şi ajutorul necesar să facem toate aceste lucruri. Previziunile complete pe www.libertatea.ro

Horoscop Urania 22-28 mai 2021 BERBEC

Gânduri, analize, concluzii și decizii sub semnul Lunii Pline în Săgetător, din 26 mai, care va ridica importante aspecte legate de o deplasare în străinătate, de relația cu o persoană sau cu o instituție aflată dincolo de granițele țării, în scopul perfecționării profesionale sau al continuării studiilor, indiferent de vârsta nativului.

Posibil moment al „dezlegării apelor”. Din 28 mai, după ora 5:24, și ulterior, pe 29 și 30 mai, stabilitate socio-profesională, Berbecii nu vor dori să se lase influențați, constrânși sau manipulați.

Citeste si Horoscop WEEKEND 21-23 mai 2021. Incepe Saturn retrograd! Ce aduce la final de saptamana

Horoscop Urania 22-28 mai 2021 TAUR

Mecanismele astrale vor influența deciziile și circumstanţele în care se va pune problema unui bun material sau al unui câștig bănesc; evenimentele pot fi precipitate sau intensificate de influența Lunii Pline în Săgetător, din ziua de 26 mai, care va introduce o notă necesară, de referire permanentă la lege, la legalitate prin premisele unor dialoguri și negocieri ori prin intervenția unei instituții de profil (tribunal, executori judecătorești, notariat, etc.).

Din 28 mai, după ora 5:24, și ulterior, pe 29 și 30 mai, rigiditate sau chiar ostilitate față de ideile noi, față de inovațiile în stilul de a interpreta un fapt de viață, reticențe față de modificările impuse.

Horoscop Urania 22-28 mai 2021 GEMENI

Relațiile parteneriale vor sta sub semnul nevoii de a accepta o realitate consfințită de un contract sau de o prevedere legală; discuții în jurul ideii de normă, de moralitate, de legalitate, de corectitudine sau de datorie care trebuie onorată, purtate intens din cauza influenței pe care o va avea, asupra acestui sector, Luna Plină în Săgetător din 26 mai.

Din 28 mai, după ora 5:24, și ulterior, pe 29 și 30 mai, meditații pe tema unei chestiuni materiale care îi frământă pe nativi.

Citeste si Horoscop Cassandra weekend 21-23 mai: Zile dedicate cumpărăturilor şi ieşirilor cu prietenii

Horoscop Urania 22-28 mai 2021 RAC

Solicitare a celor două case ale sănătății pe direcția aparatului locomotor, a circulației arteriale, a osaturii, a musculaturii și a inervației gambelor; solicitare a nervilor sciatici ca reflex al puternicului marcaj astral emanat de Luna Plină în Săgetător, din 26 mai, care se va exprima în acest sector.

Mecanisme de cunoaștere care le vor permite nativilor să sesizeze esența unor evenimente sau adevărata motivație a unor afirmații și comportamente. Multe, foarte multe zvonuri și comentarii legate de viitorul lor loc de muncă. Nu toate trebuie luate în serios, cu atât mai puțin nu trebuie ca nativii să acționeze „în avans”, grăbindu-se la auzul acestor posibile schimbări de statut.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro