Horoscop Urania 23-29 iulie 2022. Luna Nouă în Leu ne încurajează să arătăm lumii cine suntem cu adevărat. Este momentul culegerii roadelor

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 23-29 iulie 2022 este formarea Lunii Noi în Leu. Acest fenomen este unul plin de semnificaţii şi influenţează toate zodiile.

22 iul. 2022, 13:03
Horoscop Urania 23-29 iulie 2022. Luna Nouă în Leu ne încurajează să arătăm lumii cine suntem cu adevărat. Este momentul culegerii roadelor

Horoscop Urania 23-29 iulie 2022. Luna Nouă în Leu este un moment al culegerii roadelor. În preajma Lunii Noi putem vedea mai clar lucrurile care ne deranjează, dar şi lucrurile care ne fac bine. Luna Nouă în Leu ne încurajează să arătăm lumii cine suntem cu adevărat.

Horoscop Urania 23-29 iulie 2022 BERBEC

Posibile situații cu evoluție neplăcută în plan relațional; nativii se pot certa cu una sau mai multe persoane din familie sau pot trece împreună prin situații neplăcute (inclusiv accidente domestice), sentimente răscolite, afirmații hazardate, care stârnesc riposte pe măsură.

În seara zilei de 28 iulie va avea loc Luna Nouă în Leu, care ar putea amplifica niște dorințe sau ar putea să-i facă pe nativi să dea curs unor tentative de a se impune într-o relație, de a face impresie. Se pot petrece evenimente care vor pune un accent pe actuala existență a nativilor care vor simți cum sunt purtați pe aripile succesului ori cum sunt protejați în cazul unui pericol.

Citeste si Top 5 zodii care au puteri paranormale. Au capacitatea de a identifica cele mai ingenioase soluţii în situaţii aparent fără ieşire

Horoscop Urania 23-29 iulie 2022 TAUR

Preocupări legate de viața personală, constrângeri care îi pot obliga pe nativi să-și schimbe planul de viață în ultimul moment ca să se ocupe de ceea ce este urgent sau (relativ) important în activitatea lor cotidiană.

Evenimente în viața de familie grăbite sau facilitate de forța Lunii Noi în Leu, din 28 iulie, care va activa mecanisme de trăire, gândire și simțire în care se vor invoca și analiza idei, gânduri și reprezentări ale apartenenței lor la valorile familiei.

Horoscop Urania 23-29 iulie 2022 GEMENI

Luna va traversa sectorul casei I, a personalității Gemenilor, și le va da acestora impulsuri menite să-i rupă de stresul cotidian: dorință de evadare, preocupări relaxante, cufundare în activități care le fac plăcere ori care îi „rup” de mecanismele antipatice ale vieţii de fiecare zi; Gemenii vor fi simpatici, veseli, degajați, firești și comunicativi.

În seara zilei de 28 iulie va avea loc Luna Nouă în Leu, care îi poate pune pe Gemeni într-o lumină favorabilă ori îi poate scoate în prim-planul atenţiei participanților ce le vor aprecia contribuția la desfășurarea acelor întâlniri.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop karmic. Weekend încărcat cu greşeli ale trecutului, se pierd bani, se distrug relaţii