HOROSCOP URANIA 23-29 IUNIE 2018: Amărăciuni, tristeţi, încurcături afective şi mici excursii. Atenţie la planetele retrograde!

Previziuni Urania pentru perioada 23 - 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă.

22 iun. 2018, 09:22
HOROSCOP URANIA 23-29 IUNIE 2018: Amărăciuni, tristeţi, încurcături afective şi mici excursii. Atenţie la planetele retrograde!

BERBEC 

Între 23 și 25 iunie, dimineața, exasperați că o chestiune materială nu se finalizează, Berbecilor le va trece prin minte câte o soluție neobișnuită, mai puțin „ortodoxă”, care să le permită să scurteze drumul. Categoric nu îndemnăm pe nimeni să recurgă la astfel de mijloace și, tocmai de aceea, subliniem această tendință neinspirată a momentului pe care, zicem noi, ar trebui să o respingă. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, posibilitatea de a primi informații din străinătate. Într-un alt plan, cei tineri iau în calcul o strămutare temporară sau permanentă dincolo de granițele țării. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, maturii vor avea probleme legate de imagine și carieră. Uneori, acestea pot fi provocate de o competiție profesioală, socială sau chiar politică; nu vor fi puține cazurile în care chestiunile de familie se pot interfera cu responsabilitățile curente pe care le pot pune în dificultate. Fond general marcat de probleme și animozități în prejma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn, ceea ar putea instaura restricții, limitări, blocaje sau opoziții consistente din partea rivalilor. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care planeta va părăsi Vărsătorul și va reveni, pe 13 august, în Capricorn reeditând situațiile pe care nativii le credeau epuizate. Deocamdată va „tăbăci” relațiile de prietenie prin intermediul sau din cauza unor ipostaze de viață inedite. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va ridica cotele de mândrie și ambiție în relațiile sentimentale. Față de copii, părinții se vor purta autoritar, fără drept de „negociere” și fără concesii. Ca notă generală a săptămânii, se va manifesta interesul pentru casă, locuință, familie sau patrimoniu comun.

Taur

Între 23 și 25 iunie, dimineața, încărcătură afectivă puternică dar negativă, pe fondul conflictelor de natură partenerială, mai ales ale celor conjugale care se vor colora cu iz de gelozie sau cu dorința de a-l pedepsi/șicana pe celălalt (răfuială personală?). Zile puțin indicate discuțiilor pe teme delicate în care nativul se află într-o postură delicată sau chiar vinovată. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, efort de a da o turnură legală și corectă manevrelor destinate obținerii unor bani, ajutoare, mai ales la nivelul intențiilor și planurilor de acțiune. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, mental apăsat de nedumeriri, blocaje, situații complicate cărora un Taur nu le poate da lesne de cap, concluzii dezamăgitoare față de oameni și idei, tendința de a abandona proiectele care ridică prea multe piedici sau despre care, în ultima vreme, Taurii nu mai sunt la fel de entuziasmați ca la început, poate și pe fondul unor informații și observații pertinente. Un astfel de prilej s-ar putea contura în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care va părăsi Vărsătorul și va reveni în Capricorn readucând în actualitate presiunile sociale, morale, profesionale sau politice la care au fost supuși nativii în această primăvară. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va insufla fermitate în felul în care vor aborda problemele de familie. Până atunci, Marte poate „da înapoi” în demersurile legate de o chestiune ce privește cariera și capacitatea nativilor de a-și exercita atribuțiile profesionale. Atenție la provocările și rivalitățile evidente care nu vor mai funcționa, de astă dată, din „umbră” sau care se pot revela în ipostaze ciudate.

Gemeni

Între 23 și 25 iunie, dimineața, sectorul sănătate este șubrezit de tranzitul Lunii ceea ce ar putea declanșa sau agrava răceli și viroze sau afecțiuni sau infecții transmise pe calea apei (lac, ștrand, Dunăre, mare sau canalizări improprii). Tulburări, mai intens sau mai discret resimțite, ale glandelor (axa endocrină). În planul muncii, nativii se pot alarma în legătură cu modificările care survin în instituția la care lucrează și despre care, până pe 29 iunie, nici nu au cu cine să le discute pentru a găsi o cale de remediere. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, context bun pentru dialoguri normale, amabile, principiale cu un partener de viață sau de proiect ori cu un avocat. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, abordare dificilă sau chiar imposibilitate de a face gesturile și demersurile necesare pentru a obține un bun material, un avantaj sau o sumă de bani de la o persoană sau de la o instituție. Nu este exclus nici un refuz sau un răspuns profund nemulțumitor în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc faza Lunii Pline în Capricorn. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, postură astrală în care va rămâne până pe 28 august, timp în care va părăsi Vărsătorul și va reveni, în Capricorn. Marte va răvăși conștiința acestor nativii, obligându-i să-și reevalueze principiile de viață, dorințele sau scopul și metoda de a pune în aplicare un proiect de viață. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și va deveni un suport major în dialogurile pe care le vor susține sau în cadrul examenelor unde, alături de Micul Benefic, va constuitui un factor de noroc și de succes. Deplasările pe termen scurt (micile excursii, plimbările prelungite, călătoriile de o zi – două) vor fi protejate de Venus; în schimb, veștile care le vor parveni pot fi destabilizatoare sau uimitoare. 

Rac

 

Între 23 și 25 iunie, dimineața, sectorul „suflet” nu va sta prea bine: amărăciuni și tristeți, regrete și însingurare, generate de o relație care nu merge bine. Nativii, mai ales femeile, nu vor trece la acțiune pentru că nu vor avea energia necesară și nici dispoziția interioară pentru gesturi categorice. Vor prefera să sufere decât să ia o decizie pe care, mai târziu, să o regrete. Între 25 iunie, după ora 07:30′, și după-amiaza zilei de 27 iunie, moment bun sau, din 29 iunie, chiar foarte bun, pentru tot ceea ce înseamnă munca, salarizarea, găsirea unor căi legale pentru a remedia o neregulă. Între 27 iunie, după ora 18:53′, și 29 iunie, relațiile matrimoniale continuă să se afle sub stresul unor conflicte vechi care se amplifică, se aprofundează sau se consolidează prin incapacitatea nativilor de a „lua taurul de coarne”, prin lipsa lor de reacție energică, prin neîncrederea în propriile forțe ori prin actele de intimidare și/sau amenințare ale celuilalt. Acest registru poate fi extrapolat și la relațiile de afaceri ori la alte tipuri de parteneriat. Etapă dificilă și restrictivă în cazul desfășurării unor litigii în preajma zilei de 28 iunie, când va avea loc Luna Plină în Capricorn chiar pe casa a VII-a a proceselor. La începutul zilei de 28 iunie, Marte va intra în mișcare aparent retrogradă, până pe 28 august, timp în care ar putea da peste cap sectorul bani și bunuri dar, pe o altă direcție a semnificațiilor, el va spori riscul accidentelor produse din cauza folosirii incorecte a unor aparate sau utilaje ori în împrejurări ciudate (electrocutări, avarii, etc.). Surprize și turnuri neobișnuite în desfășurarea succesiunilor și punerii în aplicare a dispozițiilor testamentare. Pe 29 iunie, Mercur va intra în zodia Leului și le va permite să obțină, prin cereri bine argumentate, sporuri, venituri suplimentare, majorări salariale și condiții avantajoase de plată.