HOROSCOP URANIA 23-29 noiembrie 2019. Ce aduce Luna nouă în Săgetător pentru fiecare zodie

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 23-29 noiembrie 2019. Ce se va întâmpla cu fiecare zodie în parte, săptămâna viitoare,  vedeţi mai jos.

22 nov. 2019, 09:52
HOROSCOP URANIA 23-29 noiembrie 2019. Ce aduce Luna nouă în Săgetător pentru fiecare zodie

Berbec

Intre 23 și 24 noiembrie dimineața, Berbecii vor trebui să fie diplomaţi ori de câte ori se vor afla în fața unor persoane cu care dialogul nu se poate purta neglijent sau „cu nervi”. între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, dacă nativii nu „au intrat încă la idei”, acum, pe fondul unui tranzit apăsător, o pot face, mai ales dacă vor lua act de afirmațiile ori de mesajele de natură să le sugereze că o chestiune de interes personal, material sau bănesc nu evoluează corect și în avantajul lor și vor începe să verifice temeiul acestor bănuieli, reevaluând oamenii și studiind atent documentele care s-au întocmit de-a lungul timpului pe această temă. între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, speranță, avânt și încredere într-un proiect de viață care le-ar permite să avanseze profesional.

Posibil succes dacă se vor integra în activități alături de grupuri de prestigiu socio-profesional. Moment al unui început onorabil pe fondul influenței Lunii Noi în Săgetător, care se va produce în după-amiaza zilei de 26 noiembrie sau schimbare esențială a convingerilor și atașamentelor posibile în lumina evenimentelor produse în acest sector de viață în ultimul an, care au avut darul să le influențeze convingerile sau să le consolideze un plan de viață, între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, etapă importantă în carieră, mai ales pentru cei maturi.

Contextul pare a fi unul mai ușor de administrat pe fondul intrării, în după-amiaza zilei de 26 noiembrie, a planetei Venus în zodia Capricornului, pe care o va traversa până pe 20 decembrie a.c. Deși tranzitul va fi de scurtă durată, totuși, unii nativi pot înlătura opozițiile sau anihila ostilitățile care nu le-au permis, de la o vreme încoace, să-și limpezească statutul public și să se plaseze în conștiința publică conform adevăratei lor valori.

Taur

Intre 23 și 24 noiembrie dimineața, stare organică echilibrată, preocupări legate de eliminarea exceselor și a conflictelor la locul de muncă. între 24 noiembrie, după ora 8:00, și dimineața zilei de 26 noiembrie, regimul dialogurilor cu diferiții parteneri va fi marcat de nesiguranță, bănuieli, neîncredere sau chiar de conflicte deschise, ca urmare a descoperirii unor nereguli comise sau a neadevărurilor rostite de un partener de viață ori de afaceri.

Riscul este mult mai important dacă aceste situații dezagreabile se vor petrece pe fondul unei anchete sau al unui proces (mărturii mincinoase, tăinuirea sau chiar substituirea unor probe). Nu încheiați contracte pe tema unei colaborări îndelungate sau pe subiecte importante pentru că ele vor conține vicii de redactare, de formă și de conținut, cu sau fără o intenție rea. Între 26 noiembrie, după ora 10:11, și 28 noiembrie la prânz, posibilă soluție avantajoasă din punct de vedere material, dezbateri succesorale, context marcat de Luna Nouă în Săgetător din 26 noiembrie, care poate să introducă un reper semnificativ în efortul lor de a reglementa pe cale legală dreptul de posesie asupra unui bun sau a unei sume de bani.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, etapă interesantă pe direcția consolidării unor proiecte de viață personală sau profesională, acceptarea unor opinii pe baza cărora nativii vor hotărî să se apropie de o persoană, o idee, o direcție de activism social care le va permite dezvoltarea personală în spațiul public, inițiativă destul de favorabilă pentru evoluția lor susținută de planeta Venus, care, din 26 noiembrie, va începe să traverseze, până pe 20 decembrie, zodia Capricornului. în preajma perioadei 28 – 29 noiembrie, aceste decizii pot fi motivate de evenimentele imprevizibile care îi pot convinge, grăbi sau constrânge să ia o astfel de decizie.

Gemeni

Intre 23 și 24 noiembrie dimineața, stare sufletească destinsă, „împăcare interioară”, dorință de relaxare, dar fără intenția de se obosi sau de a-și cheltui rezerva de energie. Posibile tentative de împăcare (acolo unde este cazul) sau de temperare a reacțiilor în contextul unei relații afective, între 24 noiembrie, după ora 8:00, si dimineața zilei de 26 noiembrie, nuanțe ale unei disfuncții relaționale ia locul de muncă: stres, nemulțumire sau revoltă.

Câte un nativ se poate afla în mijlocul unei situații care nu-i convine, îl înfurie sau îl aduce chiar în situația de a reacționa vehement abuzurile, la constrângerile sau la sancţiunilor îndreptate împotriva lui. Ipostaze legate de specificul muncii, care îi alarmează sau îi revoltă pe fondul unor evenimente nevăzute. între 26 noiembrie, după ora 10:11, si 28 noiembrie la prânz, perioadă favorabila întâlnirilor cu scop precis, tratativelor, discuțiilor menite să pună o activitate pe baze corecte și legale. Evoluție favorabilă a demersurilor în justiție sau a relațiilor nativilor cu instituțiile statului marcată de un eveniment care va influența desfășurarea unor afaceri, contracte, pe fondul influenței pozitive a Lunii Noi în Săgetător, care va avea loc în ziua de 26 noiembrie, în acest sector al hărții lor astrale.

Între 28 noiembrie, după ora 14:33, și 29 noiembrie, se anunță o perioadă nu neapărat mai relaxată, cât mai coerentă, mai stabilă și mai clară prin felul în care vor fi puse în practică măsurile necesare susținerii unei cauze materiale. Această schimbare va fi posibilă pe fondul intrării planetei Venus în zodia Capricornului, pe care o va traversa între 26 noiembrie și 20 decembrie a.c. și apoi a patronajului exercitat de Jupiter, după 2 decembrie, timp de un an de acum încolo, în această casă a VII-a, care le va permite consolidarea și stabilizarea unor relații, afaceri sau colaborări.

Continuarea horoscopului pe horoscop-urania.ro.