Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023. Luna Plină în Berbec vine cu transformări profunde şi ne îndeamnă să acționăm și să ne exprimăm cu curaj dorințele

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea aspectului de Lună Plină în Berbec, care va avea loc pe 29 septembrie.

23 sept. 2023, 00:54
Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023. Luna Plină în Berbec vine cu transformări profunde şi ne îndeamnă să acționăm și să ne exprimăm cu curaj dorințele

Luna Plină în Berbec vine cu o energie ce va pătrunde în sufletele noastre și ne va provoca transformări profunde. Berbecul, un semn de foc plin de energie și îndrăzneală, își aduce contribuția sa unică la acest spectacol cosmic.

Luna Plină în Berbec reprezintă un moment de împlinire, când energia Berbecului este amplificată la maximum și ne îndeamnă să acționăm, să explorăm și să ne exprimăm cu curaj dorințele.

Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023 BERBEC

În prima parte a săptămânii, mecanismele astrale vor privi activitățile parteneriale, publice, profesionale sau personale. Pe 29 septembrie, se formează aspectul de Lună Plină în Berbec, ceea ce va da sectorului personalităţii o importanță specifică, anunțând secvențe de viață semnificative și șansa începerii unei noi etape.

Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023 TAUR

Luna Plină în Berbec, din 29 septembrie, va antrena reacții viguroase în plan psihic și va permite cristalizarea unor proiecte personale, a unor dorințe și a unor atitudini radicale, cu un important consum de energie pentru susținerea lor.

Cum e şi firesc, acest lucru îi va obosi pe nativi care vor simți că nu mai fac față tuturor solicitărilor. Nervozitate accentuată. Efort de a înțelege motivația unor evenimente sau direcția spre care se îndreaptă niște situații cu care nativii nu s-au mai confruntat.

Citeste si Horoscop WEEKEND 23-24 septembrie 2023. Soarele intra in Balanta. Necazurile şi bucuriile se ţin în echilibru

Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023 GEMENI

Din 29 septembrie, relațiile parteneriale vor evolua sub influența Lunii Pline în Berbec, ceea ce i-ar putea împinge pe nativi să ia niște decizii radicale față de un prieten sau un grup de apropiați mai ales dacă se vor contura niște contradicții sau un conflict deschis.

Conștientizare a limitelor unor resurse financiare sau a posibilității de a obține fonduri ori susținere în rezolvarea unei chestiuni patrimoniale.

Horoscop Urania 23-29 septembrie 2023 RAC

Din 29 septembrie, problemele importante socio-profesionale vor evolua sub impactul Lunii Pline în Berbec, care va scoate în evidență dificultățile și ostilitățile cu care se confruntă Racii; risc de reacții disproporționate.

Relații parteneriale reticente, dialoguri pe teme oficiale purtate cu prudență și responsabilitate sau chiar cu frica de a nu deteriora contextul pus în discuție.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Care sunt zodiile care știu mereu totul. Nativii cu cea mai bună intuiție din întreg zodiacul. Niciodată nu vei putea să îi păcălești