Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion scoate la iveală adevăruri ascunse, acutizează problemele de sănătate şi intensifică emoţiile

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 24-30 aprilie 2021 este formarea aspectului de Lună Plină în Scorpion, care va avea loc pe 27 aprilie.

23 apr. 2021, 13:17
Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion scoate la iveală adevăruri ascunse, acutizează problemele de sănătate şi intensifică emoţiile

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021. Luna Plină în Scorpion influenţează puternic majoritatea semnelor zodiacale în diferite sectoare de viaţă. Vezi, mai jos, previziunile Uraniei pentru săptămâna 24-30 aprilie 2021, potrivit www.libertatea.ro

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021 BERBEC

Între 24 aprilie, după ora 19:06, și 26 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale ar putea fi destul de avantajoase, prin diplomația, măsura și amabilitatea de care ar putea da dovadă interlocutorii nativului. De aceea, indicat ar fi ca și nativii să dea dovadă de disponibilitate spre înțelegere și de suplețe față de cei cu care dialoghează, negociază, analizează și alături de care iau decizii în activitățile de interes comun.

Accente delicate în preajma zilei de 27 aprilie, când va avea loc faza de Lună Plină în Scorpion și când, în cazul unor Berbeci, s-ar putea pune problema statutului unui bun sau a unei sume de bani (revendicare, confiscare, sechestru asigurător).

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021 TAUR

Între 24 aprilie, după ora 19:06, și 26 aprilie, după-amiaza, efort de a păstra relații amiabile la locul de muncă; tendința de a fugi de tensiuni, controverse și dispute inutile.

Între 26 aprilie, după ora 19:19, și 28 aprilie, după-amiaza, relațiile parteneriale vor fi deosebit de intense sau de speciale pe fondul a nu mai puțin de cinci opoziții semnificative, importante, „grele”, cărora li se va adăuga și influența Lunii Pline. În acest context, radical și intens, multe se pot petrece: certuri, despărțiri, demascări, concluzii bazate pe revelarea adevărului care stă la baza unui contract, a unui conflict sau a unei căsnicii. Și niciodată nu va fi vorba de împăcare; dimpotrivă!

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021 GEMENI

Între 24 aprilie, după ora 19:06, și 26 aprilie, după-amiaza, răstimp marcat de nevoia de evadare din cotidian, de relaxare, de cultivare a unor activități care să le ofere plăceri simple pentru care nu trebuie să facă un efort deosebit: plimbări, vizite, excursii în aer liber relaxante, nu antrenamente și nu competiții sportive. Gemenii vor fi degajați, sinceri, veseli și plăcuți.

Între 26 aprilie, după ora 19:19, și 28 aprilie, după-amiaza, starea de sănătate a nativilor va fi pusă la încercare de cele cinci cuadraturi, deloc ușor de suportat!, și de Luna Plină în Scorpion, care se va forma, în dimineața zilei de 27 aprilie, în acest sector și care va influența regimul endocrin, fiziologia aparatului genital, renal și urinar. Va fi nevoie de grijă față de modul de viață curent în cazul femeilor însărcinate sau care se apropie de termenul nașterii normale.

Horoscop Urania 24-30 aprilie 2021 RAC

Între 24 aprilie, după ora 19:06, și 26 aprilie, după-amiaza, unii nativi, pe fondul multor preocupări obositoare, vor dori să se detașeze de chestiunile casnice ori de treburile curente de familie pe care le vor amâna, rezolva parțial sau trata superficial. Între 26 aprilie, după ora 19:19, și 28 aprilie, după-amiaza, sectorul relațiilor afective va fi marcat atât de cele cinci opoziții care se vor alcătui pe direcția Taur/Scorpion, cât, mai ales, de Luna Plină în Scorpion, care va avea loc în ziua de 27 aprilie.

Contextul pare a se colora cu sentimente intense, cu emoții puternice, care le vor destabiliza pe persoanele nemulțumite de viața lor afectivă, de felul în care se poartă cel sau cei dragi lor (copii, de exemplu).

Citeste horoscopul integral pe www.libertatea.ro