HOROSCOP URANIA 24-30 AUGUST 2019. O iubire de-o vara ravaseste inimi. Casa banilor se prabuseste, iar karma are capricii

Horoscop Urania, previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 august 2019. Mercur va intra în zodia Fecioarei. Luna Nouă în Fecioară. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 24 - 30 august 2019 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

24 aug. 2019, 05:55
HOROSCOP URANIA 24-30 AUGUST 2019.  O iubire de-o vara ravaseste inimi. Casa banilor se prabuseste, iar karma are capricii

BERBEC

Berbecii care vor să plece în excursie sau care au programată o anumită deplasare pot întâmpina dificultăți din cauza unor probleme de sănătate, motiv pentru care trebuie să fie foarte atenți la acest aspect. Spre finalul săptămânii, acești nativi vor pune foarte mare preț pe distracție, pot participa la diferite competiții, indiferent dacă în urma acestora vor fi recompensați sau nu cu premii.

TAUR

Taurii sunt ușor dezamăgiți de felul în care evoluează viața lor în prezent. Simt că ceva stă în calea reușitei lor și că rezultatele pe care le așteptau întârzie să apară. Acești nativi pot întâmpina mici probleme și în plan personal, lovindu-se de părerile anumitor rude care au o părere diferită de a lor. 

GEMENI

Deși întreaga săptămână vor fi plini de energie și într-o formă fizică de invidiat, Gemenii se pot lovi de anumite relații astrale complicate care își pot pune amprenta într-un mod negativ asupra anumitor sectoare ale vieții lor. Vor reveni cu picioarele pe pământ în momentul în care vor dori să facă investiții importante, dar își vor da seama că bugetul nu le permite.

RAC

Racii vor face un efort în perioada următoare să lămurească anumite lucruri care încă le sunt neclare și care îi influențează foarte tare. Între 26 și 28 august, acești nativi vor avea energia necesară pentru a evolua, iar acest lucru îi va face să se simtă mai bine ca niciodată. 

LEU

În această săptămână, Leii se pot confrunta cu suferințe mai vechi care revin în viața lor. Este vorba despre anumite boli, suferințe care îi vor afecta atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. 

FECIOARĂ

Fecioarele pot fi numite într-o funcție care necesită asumarea unei mai mari responsabilități, motiv pentru care vor fi în vizorul celor din jur și le vor fi analizate în detaliu valoarea, competența și credibilitatea. Din punct de vedere personal, acestor nativi le va fi foarte greu să petreacă timp în compania unei persoane față de care au acumulat îndoieli și neîncredere.

Previziuni complete pentru fiecare zodie aici