HOROSCOP URANIA 24-30 noiembrie 2018. Careu în T puternic pe semnele fixe, discuţii sincere pe teme sensibile şi dispute băneşti

HOROSCOP URANIA pentru săptămâna 24 – 30 noiembrie 2018. Berbecii sunt atrași de plăceri imediate, Gemenii sunt puși pe dispute

23 nov. 2018, 12:20
HOROSCOP URANIA 24-30 noiembrie 2018. Careu în T puternic pe semnele fixe, discuţii sincere pe teme sensibile şi dispute băneşti

HOROSCOP URANIA. Previziuni astrologice pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018. Neptun revine la mersul direct – Careu în T puternic pe semnele Fixe Previziuni Urania pentru perioada 24 – 30 noiembrie 2018:

HOROSCOP URANIA BERBEC. Între 24 și 25 noiembrie dimineața, disponibilitate pentru exprimarea pe cale verbală, pentru a face un schimb util de idei și informații. Berbecii pot face una sau mai multe deplasări de scurtă durată pentru soluționarea unei chestiuni personale. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, ipostaze intimiste, viață de familie care trebuie apărată ori cultivată, dedicare cauzei unuia sau mai multor membri de familie. Oportunități reale pentru a lua legătura cu reprezentanții instituțiilor din străinătate în vederea obținerii unor acte, aprobări sau înlesniri privitoare la o călătorie, o stabilire în străinătate, obținere a unui loc de muncă, înscriere la un concurs, examen, selecție de dosare, continuare a studiilor.

Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, după o retrogradare de cinci luni, limpezindu-le, întrucâtva, universul interior. Între 27 noiembrie, după ora 10:35′, și 29 noiembrie, la prânz, viață afectivă intensă. Berbecii vor fi atrași de plăcerile imediate oferite de simțuri, aventuri, jocuri. petreceri, divertisment. Relații dinamice, camaraderești între părinți și copii care, prin exagerare, pot șterge granița, necesară din punct de vedere pedagogic, de autoritate și respect. Cei care practică sportul de performanță vor avea un plus de încredere în forțele lor, curaj, energie și ambiție ori rezistență nervoasă.

Între 29 noiembrie, după ora 13:08′, și 30 noiembrie, nativii vor avea nevoie de răbdare și metodă pentru a duce la bun sfârșit sarcinile curente la locul de muncă ce pot fi, pentru câteva zile, mai solicitante, mai plicticoase, mai obositoare. Din punctul de vedere al sănătății, identificăm discrete tulburări digestive, legate de regimul hranei (refuz al unor alimente); în schimb, etapa va fi benefică pentru spirit, pentru lumea interioară unde Berbecii pot găsi motive de calm și înseninare.

HOROSCOP URANIA TAUR Între 24 și 25 noiembrie dimineața, discuții pe teme bănești (salariale) cu șanse de rezolvare până pe 1 decembrie. În planul sănătății, stare generală bună, calmă, cu reacții organice temperate. Doar universul interior poate fi tulburat de amintiri și reevaluări ale trecutului. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, atitudine rezervată față de provocările la dialog; exprimare reticență, chef de a medita temeinic înainte să facă declarații publice.

Moment al acumulării de informații utile, al memorizării, al aprofundării unui domeniu de studiu. Posibile blocaje, inhibiții sau demobilizări provocate de un lanț de întârzieri și neconcordanțe legate de drumuri, călătorii, excursii ori de un interes superior, mai ales dacă în joc intră, ca miză principală, străinătatea. Unii vor încerca să se elibereze de povara așteptării răspunsurilor legate de o premisă importantă pentru viața și activitatea lor. Tripla conjuncție Soare/Jupiter/Mercur în Săgetător le va permite, întreaga săptămână, să aibă inițiative inspirate privitoare la un bun material important, un câștig bănesc, un avantaj, consfințit prin acte oficiale și/sau contracte ori chiar ca o consecință a unei hotărâri judecătorești ce trebuie pusă în aplicare. Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, după o retrogradare de cinci luni și va alunga, poate, umbrele care s-au abătut asupra unor prieteni.

Între 27 noiembrie, după ora 10:35′, și 29 noiembrie, la prânz, Taurii ar putea fi nevoiți „să pună piciorul în prag’ într-o chestiune de familie sau, poate că, evenimentele prin care trec părinții lor îi vor obliga să intervină energic pentru a-i ajuta sau proteja. Între 29 noiembrie, după ora 13:08′, și 30 noiembrie, stabilitate emoțională, echilibru interior, tendința de a tempera chinurile sufletești stârnite de relațiile afective solicitante, egoiste sau interesate.

HOROSCOP URANIA GEMENI. Între 24 și 25 noiembrie dimineața, perioadă relativă destinsă care le va permite Gemenilor să-și etaleze calitățile personale: vor fi veseli, degajați și simpatici. Între 25 noiembrie, după ora 08:38′, și 27 noiembrie dimineața, nevoia de a reveni la cumpătare financiară, de a revizui un mod de viață bazat pe un buget limitat, din nevoia de a face economie sau, pur și simplu, pentru că nu (prea) mai au bani. Concentrare sau cramponare de perspectiva unui câștig care le-ar permite să rezolve una sau mai multe chestiuni presante din viața și activitatea lor. Tripla conjuncție Soare/Jupiter/Mercur în Săgetător le va da posibilitatea să se întâlnească cu parteneri de afaceri, de proiect sau de viață onești care îi pot ajuta, proteja sau susține. Etapă favorabilă din punct de vedere procesual acum și, în siajul acestui context astral, până spre 20 decembrie a. c.

 Dialoguri sincere, intenții exprimate fără ocolișuri. Pe 26 noiembrie, Neptun va reveni la mersul direct, după o retrogradare de cinci luni, și va deschide larg ușa viselor de mărire, de progres, de succes, de afirmare. Între 27 noiembrie, după ora 10:35′, și 29 noiembrie, la prânz, intervenții autoritate în spațiul public, angajare curajoasă în dispute, luări de poziție răspicate în ședințe, dialoguri sau în relațiile cu publicul. Succes sau, măcar, potențial astral favorabil susținerii unor examene, teste și verificări ale cunoștințelor profesionale, școlare, universitare. Pentru unii Gemeni s-ar putea pune problema contradicțiilor interioare, a crizelor de conștiință pe fondul unor vești destabilizatoare care vor dezvălui aspecte dezagreabile despre oameni și situații de viață care, până atunci, păreau demne de încredere și respect. Între 29 noiembrie, după ora 13:08′, și 30 noiembrie, solicitări familiale, activități domestice curente, obligații casnice plictisitoare și obositoare (curățenie, reparații).

Mai multe, pe Libertatea.