Horoscop Urania 24 – 30 octombrie 2020. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 24 - 30 octombrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

23 oct. 2020, 11:53
Horoscop Urania 24 – 30 octombrie 2020. Ce zodii îşi schimbă destinul, KARMA GREA în aceste zile

Horoscop săptămânal Berbec – 24 – 30 octombrie 2020

Între 24 și 25 octombrie, întâmplări nostime, situații speciale care îi vor obliga pe cei născuți în Berbec să ia aminte la semnificația unor replici sau reacții ale prietenilor lor alături de care trăiesc niște momente speciale, nu neapărat de veselie și petrecere, pentru că, mai degrabă, va fi vorba de activități comune, de cooperare, de consultare. Între 25 octombrie după ora 23:19 și dimineața zilei de 28 octombrie, spre activitățile relaxante, creative, spre evocări și călătorii spirituale. Perioadă bună pentru „reparații sufletești”.

În zorii zilei de 28 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 21 noiembrie a. c., va traversa sectorul relațiilor de prietenie ceea ce va fi un fapt astral profitabil pe care trebuie sau pot să-l speculeze în chip util lor, cu un consum mic de energie și cu riscuri minime pentru relația însăși pusă în discuție sau solicitată prin întâlniri și dialoguri. Moment al atenuării unor tensiuni și neînțelegeri, mai ales dacă motivul care le-a generat nu va fi provocat de fapte grave sau de discuții periculoase. Răstimp indicat pentru negocieri, consultări, dialoguri „la masa verde” sau pentru stabilirea, în linii generale, a unui proiect comun ori, măcar, a eliminării unor suspiciuni și interpretări greșite ale unor fapte și decizii care i-au plasat pe poziții ostile cu partenerii lor de viață sau de afaceri.

Între 28 octombrie, după ora 10:45, și 30 octombrie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal mai multă ambiție, dorință de a fi activi și nevoia de afirmare. Atenție la ziua de 29 octombrie când o serie de impresii subiective îi pot împinge să aibă inițiative nepotrivite, disproporționate cu motivul real care le-a stârnit; nota generală va fi dată de felul în care Berbecii îl vor lua, în mod eronat, ca pe o jignire personală.

Horoscop karmic Noiembrie 2020. Multe obstacole, dar şi bucurii 

Horoscop săptămânal Taur – 24 – 30 octombrie 2020

Între 24 și 25 octombrie, multă lume născută în acest semn zodiacal va fi solicitată din punct de vedere profesional și/sau social; carusel de întâmplări, evenimente și situații care îi obligă să se conformeze lor și să răspundă, să ia decizii, să se implice pe fundalul unui context care le aduce tensiuni și situații de viață (destul de) importante, cu un ecou mai pronunțat sau mai atenuat în viața publică. Atenție majoră la ceea ce se conturează, din 29/30 octombrie pentru următoarele două zile, cu un potențial de criză partenerială. Nu amplificați gratuit conflictele minore sau medii ca importanță în economia vieții dvs. de fiecare zi. Între 25 octombrie după ora 23:19, și dimineața zilei de 28 octombrie, posibile relații plăcute, utile cu unul sau mai mulți prieteni. Moment al proiectelor comune cu o doză de inactualitate de tipul “ce-ar fi dacă …” În zorii zilei de 28 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 21 noiembrie a. c., va traversa sectorul sănătății curente, de fiecare zi, introducând o binefăcătoare notă de refacere organică, de ameliorare a unei suferințe și dând organismului o mai mare putere de a reacționa în chip pozitiv la tratamentele alopate, la terapiile alternative și la procedurile fizice.

Între 28 octombrie, după ora 10:45, și 30 octombrie, axa celor două case ale sănătății va fi solicitată de mai multe aspecte, unele mai semnificative, altele mai modeste ca impact asupra organismului nativilor care vor viza, în principal, zona anatomică a capului, activitatea cerebrală, fiziologia aparatelor urinar, renal și genital. Răstimp al neliniștii interioare, al “ambalărilor” împotriva unei persoane sau a unei situații mai ales dacă acestea au legătură cu un prejudiciu suportat de nativi la locul de muncă; în acest caz, ideea de bază nu este o răfuială ci o repunere în drepturi sau o reparație morală sau materială.

Horoscop săptămânal Gemeni – 24 – 30 octombrie 2020

Între 24 și 25 octombrie, noutăți, vești interesante, poate chiar oferte tentante venite de la oameni speciali sau în împrejurări neobișnuite. Un aer de noutate, de schimbare, de transformare adie în sectorul convingerilor personale. Între 25 octombrie după ora 23:19, și dimineața zilei de 28 octombrie, unele persoane își fac vise de mărire într-un moment destul de critic și de complicat pentru cariera sau ascensiunea lor profesională. Dar, poate că șansa de a depăși o etapă plină de restricții va reprezenta farmecul momentului. Un proiect mai vechi pare să prindă contur ori pare mai aproape ca în alte dăți de posibilitatea de a fi pus în practică. În zorii zilei de 28 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 21 noiembrie a. c., va traversa sectorul relațiilor afective, al relațiilor dintre părinți și copiii și al creativității: o planetă a plăcerilor, puternică, pentru că Venus se va afla în domiciliu, care își va revărsa întregul ei potențial favorabil în casa plăcerilor, ce poate fi mai frumos?! Iată un context care trebuie fructificat. Pentru cei tineri dragostea plutește în aer, tandrețea și blândețea vor fi de partea părinților iar pentru creatori și interpreți se anunță o perioadă favorabilă activității specifice în plan artistic care va beneficia de o susținere aparte.

Între 28 octombrie, după ora 10:45, și 30 octombrie, posibile relații încordate între nativi și un prieten sau un grup de apropiați care se confruntă pe teritorii vulnerabile care îi pot lesne învrăjbi (politică, realitățile controversate ale momentului, interesele personale, etc.). Atenție, întreaga săptămână, la informațiile false, tendențioase sau vehiculate cu vădita intenție de a băga zâzanie între cei apropiați din punct de vedere afectiv; nu luați în serios orice relatare cu subînțeles și nu puneți la îndoială omul de lângă dvs., sentimentele și buna lui credință.

Horoscop săptămânal Rac  – 24 – 30 octombrie 2020

Între 24 și 25 octombrie, informații care pot schimba datele problemei într-o chestiune litigioasă sau într-un demers oficial privind o finanțare, un ajutor sau reglementarea unui conflict patrimonial. Între 25 octombrie după ora 23:19, și dimineața zilei de 28 octombrie, entuziasm arătat de un nativ față de o idee, un proiect, un demers de natură să promoveze idei interesante, umaniste, de a face să circule valorile culturale, religioase, moralitatea și drepturile omului. Unii pot adera la aceste inițiative din pură convingere, fiind adepții acestor principii în care se regăsesc, alții, în funcție de meserie și experiență de viață, se pot implica activ în promovarea acelor principii și inițiative ca venind în întâmpinarea idealurilor lor. Dorință de progres în plan personal prin educație, cunoaștere, diversificare a domeniilor de înțelegere care să le completeze formația profesională. În zorii zilei de 28 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 21 noiembrie a. c., va traversa sectorul chestiunilor domestice și al relațiilor de familie. Nota generală introdusă de acest tranzit va fi una pozitivă, Micul Benefic atrăgând șansa și permițându-le nativilor să se împace cu rudele și să beneficieze de solidaritatea familiei. Ameliorări locative, progres pe calea unei inițiative (închiriere a unei locuințe, vânzare a unei case/teren).

Între 28 octombrie, după ora 10:45, și 30 octombrie, posibile tensiuni în mediul profesional dar și ipostaze delicate sau conflictuale în spațiul public ori cu impact asupra unui număr semnificativ de persoane (subordonați, angajați, alegători, etc.). Pentru unii, sursa acestor dispute și acuzații poate veni de la contracte sau de la foștii parteneri ori de la colaboratorii apropiați care își propun să-l disloce pe câte un nativ din actualul său statut socio-profesional.

Horoscop săptămânal Leu – 24 – 30 octombrie 2020 Zodia Leu.

Posibilă oportunitate de a studia în condiții speciale, avantajoase sau care le pot permite să-și valorifice însușirile și talentul. Dificultăți în a menține balanța între îndatoririle casnice și cele profesionale. 

Horoscop integral aici