HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019. Ce zodii au noroc săptămâna viitoare. Totul despre bani, sănătate, dragoste

HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019: Săptămână fără evenimente astrale speciale, astfel că orice este posibil pentru zodii.

24 mai 2019, 11:47
HOROSCOP URANIA 25-31 MAI 2019. Ce zodii au noroc săptămâna viitoare. Totul despre bani, sănătate, dragoste

Horoscop Berbec

Între 25 și 26 mai, dimineața, posibile momente interesante sau ipostaze de viață surprinzătoare, în care, în prim-plan, vor fi prietenii și/sau apropiații nativilor.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, răstimp mai temperat, bun și necesar Berbecilor pentru a se odihni, pentru a-și recăpăta calmul, pentru a se echilibra psihic. Clipe de visare, de fantezie, de imaginație, care zburdă în voie printre dorințele nativilor. 

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, Luna va traversa zodia Berbecului și le va fi de un real folos acestor nativi care își vor regăsi starea de normalitate: vor fi plini de energie, de voință, vor fi harnici și întreprinzători, plini de curaj și combativitate, dar asta înseamnă că, la un moment dat, vor și obosi.

Din 31 mai, după ora 8.49, preocupări materiale, salariale sau patrimoniale. Posibil spor sau noroc în a rezolva o chestiune practică și care să le permită să obțină, imediat sau mai târziu, printr-o inteligentă administrare și exploatare a resurselor, un venit. Întreaga săptămână se conturează divergențe de opinii, discuții în contradictoriu sau abordări esențiale pentru un proiect important de viață care, deocamdată, se confundă cu piedici sau obstacole majore de natură socio-profesională.

Deplasări posibile efectuate în grabă, însoţite de stres și de eventuale nemulțumiri. Unele persoane vor stabili numeroase contacte personale sau prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, în țară și în străinătate, privitoare la călătoriile curente (excursii, vizite la cunoscuți, deplasări în interes de serviciu) sau în vederea unei șederi de lungă durată, în contextul efectuării studiilor, stagiilor de perfecționare sau desfășurării unei activități constante pentru care trebuie să întocmească dosare, să obțină vize și aprobări ori să susțină interviuri.

Horoscop Taur

Între 25 și 26 mai dimineața, evenimente speciale, situații care îl obligă pe câte un nativ să le observe și să ia atitudine.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, posibile momente agreabile, obținute ca un beneficiu personal (mulțumire sufletească, înveselire, recreere). Alteori s-ar putea vorbi chiar de o regăsire, mulțumitoare pentru minte și spirit, pe aceeași lungime de undă cu persoane cunoscute ocazional, în varii împrejurări (o excursie, o petrecere, o vizită) și care să le dea un sentiment plăcut, de stabilitate și de apartenență la un grup de opinii, intenții și acțiune din care dorește să facă parte pentru că îl susține și îl motivează în propriile demersuri personale sau publice. Nevoia de corespondență spirituală. 

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, răstimp marcat de oarecare nervozitate sau agitație organică, de insomnii și gânduri instabile (atenția lor fuge de la o idee la alta, fără a se putea concentra pe un subiect anume). Nemulțumiri născute dintr-o stare de confuzie, de neînțelegere a unor fapte și evenimente cu care se confruntă și în fața cărora se simt expuși sau insuficient pregătiți.

Din 31 mai, după ora 8.49, Luna va începe să tranziteze zodia Taurului, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv prin susținerea astrală de care au nevoie în aceste zile și care îi va obliga să se concentreze pe propria lor persoană (aspect exterior, grijă corporală, alimentație). Se va manifesta, în continuare, latura protectivă a planetei Venus, care, până pe 9 iunie, cât va dura acest tranzit, își va revărsa întregul potențial favorabil asupra acestor nativi.

De asemenea, întreaga săptămână se vor intensifica, dar se vor și complica disputele și discuțiile pe tema banilor, bunurilor, ajutoarelor sau litigiilor patrimoniale. Atenție la tendința unor persoane experte în ”păcăliri” de a-i manipula pe Tauri.

Horoscop Gemeni

Între 25 și 26 mai dimineața, nativii vor avea de analizat și triat idei și soluții, care de care mai îndrăznețe, mai originale sau mai puțin aplicabile în realitate. Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, momente plăcute sau flatante în plan profesional, prin admirația pe care nativii o pot stârni, prin simpatia asistenței, pe care o pot cuceri, ori prin valoarea personal, pe care o vor dovedi public.

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, discuții aprinse cu persoanele apropiate, mici controverse sau încăpățânări care – culmea! -, de data asta, vor fi manifestate chiar de diplomații și abilii Gemeni. 

Din 31 mai, după ora 8.49, perioadă mai calmă, mai temperată în reacții, în timpul căreia cei născuți în zodia Gemenilor se vor liniști mental sau fizic, vor acumula energie sau se vor lămuri și consolida în niște direcții de viață.

Întreaga săptămână, continuă să funcționeze opoziția lui Mercur (Guvernatorul Gemenilor, în tranzit chiar prin semnul lor zodiacal natal) cu Jupiter, și el, puternic, în domiciliu, în tranzit retrograd prin Săgetător, ceea ce va menține la cote ridicate tensiunea unor întâlniri esențiale, negocieri, tratative de împăcare sau de rezolvare a unui conflict (în general, va fi vorba de un proces sau de o acțiune legală).

Deși argumentația acestor persoane pare credibilă sau poate să conțină un sâmbure de adevăr, invocarea părții adverse a unei chestiuni de metodă, de legislație sau a prevederilor unui act normativ va fi greu de combătut de nativi, chiar dacă ei sunt, prin definiție, ”isteții zodiacului”. 

Se mențin dificultățile materiale, mai ales cele care vor aduce față în față oameni cu educație și mentalitate total diferite, care își vor susține vehement interesele materiale, făcând imposibilă, în această etapă, conștientizarea acelora în legătură cu absurdul sau eroarea gândirii și pretențiilor lor.

Horoscop Rac

Între 25 și 26 mai dimineața, surprize de ordin material, care impun ajustarea unui plan sau a unei strategii.

Între 26 mai, după ora 9.08, și 28 mai seara, etapă a ridicării orizontului de așteptare al nativilor în planul propriei lor conștiințe (educație, acces la cultură, artă și religie, înțelegere superioară, exigență față de planurile de viață personal), ceea ce îi va face pe unii să se mobilizeze, pentru a se depăși, prin proiecte care vor avea însă un aer ușor fantezist. 

Între 28 mai, după ora 21.32, și 31 mai dimineața, ambiții socio-profesionale, efort de afirmare, combativitate în plan public și profesional, confruntări cu colaboratori sau parteneri care tind să le limiteze inițiativele sau deciziile (dacă sunt șefi, lideri, coordonatori de proiect).

Din 31 mai, după ora 8.49, Racii vor simți nevoia de a se baza pe un prieten, de a cere și primi sprijin de la un grup de apropiați cu care se regăsesc pe aceleași coordonate de gândire și acțiune, de a solicita ajutorul unei persoane (nu neapărat cunoscute) care îi prețuiește sau care crede în proiectul lor. Reacții bazate pe rezistență, ambiție (până la cramponare de o temă, un argument sau o soluție). Dialoguri parteneriale dificile, ostilitate și competiții sau rivalități de care Racul nu poate scăpa.

Posibilă răceală, indiferență, înstrăinare sau ostilitate ori chef de ceartă în relațiile conjugale. Multă zvonistică, scurgeri de informații privitoare la viitorul locului lor de muncă sau la evoluția unor litigii de muncă. 

Atenție: multe dintre aceste informații pot fi parțial adevărate, eronate în totalitate, puse în circulație pentru a testa reacția unui grup de interese vizat de respectivele modificări sau pot fi provocări. Soluțiile personale la o stare de lucruri necorespunzătoare financiar sau legal nu sunt corect puse în pagină din punct de vedere juridic sau economic.

Citește mai multe pe libertatea.ro