HOROSCOP URANIA 25 aprilie – 1 mai 2020. Săptămână de criză, cu multe schimbări pe toate planurile. cee zodii sunt lovite de soartă

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 25 aprilie - 01 mai 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

24 apr. 2020, 09:36
HOROSCOP URANIA 25 aprilie – 1 mai 2020. Săptămână de criză, cu multe schimbări pe toate planurile. cee zodii sunt lovite de soartă

Horoscop Berbec

Între 24 și 25 aprilie, dimineața, preocupări legate de stabilitatea financiară pe termen scurt și mediu. Nu toate ipostazele de viață vor fi liniștitoare, mai ales că multe dintre intențiile de viață și proiectele de pe urma cărora nativii din Berbec ar putea avea câștiguri materiale nu privesc activitatea profesională și, respectiv, salariul. În preajma zilei de 26 aprilie se pot coagula niște idei care, în alte condiții, nu ar fi fost luate în calcul.

Între 25 aprilie, după ora 10:20, și după-amiaza zilei de 27 aprilie, șansa de a fi informați în timp util de una sau mai multe ipostaze de viață de care trebuie să țină cont. Un dialog, un sfat, o opinie îndrăzneață a unui apropiat le poate deschide perspectiva unei abordări curajoase cu privire la o posibilă nouă orientare profesională, mai ales dacă au între 40 și 44 de ani. Pe 26 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă, postură în care va rămâne până pe 5 octombrie 2020 și care se va reflecta în limitările care vor apărea în activitatea profesională desfășurată la un nivel superior (funcții, rang, responsabilități, demnități).

Între 27 aprilie, după ora 19:28, și zorii zilei de 30 aprilie, mod de viață banal, cu probleme cotidiene, care au intrat în tiparul unei existențe obișnuite; asumarea problemelor de familie și dedicarea față de părinți și rude vor fi un lucru obișnuit, dar îngreunate de un plus de dificultate rezultat din stresul acestor zile. În seara zilei de 27 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului, pe care o va tranzita până pe 12 mai 2020, punând accentul pe imaginație, inventivitate și pe capacitatea de a se descurca în plan practic prin soluții de moment. Între 30 aprilie, după ora 3:27, și 1 mai, nevoie de expansiune afectivă, de trăiri interioare intense, care nu-și vor găsi calea de împlinire în aceste vremuri de criză.

Horoscop Taur

Între 24 și 25 aprilie, dimineața, disponibilitate de a accepta schimbările impuse de conjunctura acestui moment care le deschid o altă perspectivă, îi pot salva din limitările și blocajul în care se află sau le oferă ceva mai multă liniște și echilibru material. Cel mai intens vor resimți acest impuls cei în preajma vârstei de 41/42 de ani sau, cu o marjă de toleranță, cei care au un an în minus sau în plus față de acest reper. Între 25 aprilie, după ora 10:20, și după-amiaza zilei de 27 aprilie, unii se (mai) pot liniști pe fondul unor informații privitoare la regimul banilor (salarii, în special), alții vor primi asigurarea unei abordări onorabile pentru viitorul apropiat din punct de vedere bănesc.

Pe 26 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă, postură în care va rămâne până pe 5 octombrie 2020, timp în care va răscoli și va repune în discuție multe opinii, convingeri și atașamente care au devenit inutile ori care își demonstrează viciile ascunse, inacceptabile de către un Taur ca fundament al construcției lor interioare. Între 27 aprilie, după ora 19:28, și zorii zilei de 30 aprilie, efort de a învăța, de a acumula, de a observa, de a cântări; nevoie de progres prin acumulare de cunoștințe în plan profesional sau, în cazul celor tineri, în plan școlar și pedagogic. În seara zilei de 27 aprilie, Mercur va intra în zodia Taurului, pe care o va tranzita până pe 12 mai 2020, fiind un important factor astral de echilibrare și de abordare cu logică, cu bun-simț și cu spirit practic a tuturor provocărilor care privesc persoana lor.

Între 30 aprilie, după ora 3:27, și 1 mai, energie și implicare autoritară în treburile de familie, asumare pe cont propriu a unor treburi ce-i privesc pe părinți sau pe rudele apropiate, dar și destul de multe blocaje care vin dinspre latura profesională sau din ipostazele vieții sociale care îi împiedică să le desfășoare normal.

Horoscop Gemeni

Între 24 și 25 aprilie, dimineața, tendințe divergente trăite în interioritate născute din stări de spirit, sentimente, amintiri care înnoadă firul prezentului cu trecutul și care îi destabilizează: unii au spaimă față de ziua de mâine, alții sunt refractari la tot ceea ce privește prezentul, care nu le ofertă decât stres și neputință. Între 25 aprilie, după ora 10:20, și după-amiaza zilei de 27 aprilie, Luna va străbate zodia Gemenilor și, alături pe planeta Venus, le va da celor care s-au născut în acest semn motive de calmare, de relaxare sau posibilitatea de a evalua situația prin care trec și de a găsi soluții de criză.

Pe 26 aprilie, Pluton va intra în mișcare aparent retrogradă și va introduce, până pe 5 octombrie 2020, o notă de pericol sau va împinge unele proiecte cu miză bănească, materială sau patrimonială aproape de limita pierderii, a compromiterii sau a revizuirii lor drastice care aproape că nu le mai oferă vreun câștig. Atenție mărită la toate ipostazele care presupun implicarea unor structuri oficiale sau desfășurarea acestor premise prin intermediul unor instituții (procese, de exemplu) de acum până la toamnă; unele motive de îngrijorare furnizate de înștiințări, decizii, măsuri, conjuncturi personale sau oficiale pot să se înregistreze chiar între 27 aprilie, după ora 19:28, și zorii zilei de 30 aprilie, ca un fel de avanpremieră la ceea ce ar putea deveni mai târziu o realitate.

Horoscop Rac

Între 24 și 25 aprilie, dimineața, o fisură ar putea apărea în relația unui Rac cu un prieten. Între 25 aprilie, după ora 10:20, și după-amiaza zilei de 27 aprilie, flexibilitate interioară: gânduri care se rostogolesc, fără ca acela născut în Rac să se poată stabiliza într-o opinie sau opinii și puncte de vedere care dau naștere la un mănunchi de tălmăciri și răstălmăciri și îl pun pe nativ la încercare în efortul lui de a ajunge la adevăr.

Pe 26 aprilie, Pluton se va afla în mișcare aparent retrogradă până pe 5 octombrie 2020. Din acest motiv, relațiile parteneriale, destul de precare și până acum, vor trece prin situații descumpănitoare; unele vor reedita aceleași neînțelegeri, pe baza acelorași motive, altele vor fi adevărate derapaje ale celor cu care nativul trăiește în raporturi matrimoniale, colaborează sau face afaceri, iar aceste ipostaze se vor repeta, în acest an, în două rânduri, până când o parte dintre aceste premise se vor fi consumat până la capăt. Între 27 aprilie, după ora 19:28, și zorii zilei de 30 aprilie, Luna va tranzita zodia Racului și va fi un aliat al acestor nativi, dându-le substratul astral de care au nevoie pentru a se regăsi pe sine și pentru a se calibra în fața provocărilor.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro