Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 25 iunie - 1 iulie este formarea Lunii Noi în Rac, pe 29 iunie. Luna Nouă în Rac ne amintește că fiecare sfârșit vine cu un nou început.

25 iun. 2022, 07:33
Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Urania ne sfătuiește să profităm de energia noilor începuturi și să facem în viețile noastre acele schimbări menite să producă efecte benefice pe termen lung.

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. BERBEC

Solicitări în sectorul vieții de familie și al problemelor curente de locuit și trăit într-un spațiu domestic marcate de Luna Nouă în Rac, din 29 iunie, care va sublinia importanța unor gesturi și inițiative pe care nativii ar trebui să le facă pentru a reglementa o dezordine.

Posibilă alterare a relațiilor de familie, intensificare a unor conflicte mai vechi, trăiri negative, exagerări ale unora dintre cei născuți în zodia Berbecului care vor stârni reacții pe măsură și vor amplifica dizarmonia.

Citeste si Mihai Voropchievici dezvăluie cele 5 păcate financiare care ne împiedică să ne îmbogățim

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie. TAUR

Forța Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, va opera în sectorul comunicării și poate că informațiile sau concluziile la care Taurii vor ajunge prin intermediul lor nu vor fi comode și-i vor pune în fața unor realități pe care vor trebui să le gestioneze în funcție de importanța și gravitatea lor.

Revelare a unor situații incorecte, greșit abordate sau înțelese, dar și reacții disproporționate în fața acestor constatări. Unele persoane pot trăi, în aceste zile, clipe de nesiguranță și stres fără a putea identifica motivul lor precis.

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. GEMENI

Între 26 iunie și 28 iunie, Luna va traversa zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal o stare generală organică și psihică bună: mental eliberat de griji, atitudine degajată, dezinvoltură, spontaneitate, veselie, optimism, imaginație și fantezie creatoare sau pragmatism. Moment al unei șanse (minore sau medii ca importanță) în plan personal. Diplomație și abilitate în relațiile sociale.

Între 28 iunie și 1 iulie, sectorul banilor câștigați din muncă proprie va sta sub influența Lunii Noi în Rac, din 29 iunie, care face conjuncție cu Luna Neagră, ceea ce poate patrona un context mai puțin corect, o decizie neinspirată, asumarea unui risc sau implicarea într-o activitate despre care Gemenii nu cunosc toate datele și care le vor crea neplăceri mai târziu.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu. Zodiile care atrag norocul până la finalul anului 2022