Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină în Rac, aduce schimbări majore în viețile nativilor

Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea Lunii Pline în Rac, pe 30 decembrie, care va influența puternic zodiile în diferite sectoare de viață.

25 dec. 2020, 15:17
Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. Principalul eveniment astrologic al săptămânii, Luna Plină în Rac, aduce schimbări majore în viețile nativilor
Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021

Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021. În fiecare vineri, Urania prezintă pe www.libertatea.ro previziunile pentru săptămâna care urmează. Află de ce trebuie să te ferești, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești în ultima săptămână a anului 2020.

Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021 Berbec

Între 26 și începutul zilei de 27 decembrie, va funcționa secvența astrală care s-a instaurat în urmă cu două zile și care va marca sectorul banilor câștigați din muncă proprie prin riscul administrării defectuoase sau a evaluării greșite a unei situații care le poate pune banii în pericol.

Între 27 decembrie, după ora 01:33, și 29 decembrie, la prânz, comunicare liberă de stres și de constrângeri, exprimare degajată, uneori risc de risipire a timpului prețios în conversații pe teme minore. Între 29 decembrie, după ora 12:29, și seara zilei de 31 decembrie, amestec de preocupări personale, profesionale și familiale care cu greu se vor putea armoniza de-a lungul unei zile.

În ziua de 30 decembrie, se va produce Luna Plină în Rac care îi va recupla pe unii Berbeci la numeroșii factori de stres și de îngrijorare de natură profesională care vor pune în prim-planul atenției lor nevoia de a se menține în funcție. O ipostază socio-profesională care a început anul trecut se va încheia în aceste zile. Soarele și Mercur le vor impune nativilor o atitudine fermă, destul de intransigentă sau atât cât va fi nevoie pentru a apăra un proiect, un demers, un principiu.

Între 31 decembrie, după ora 20:58, și 1 ianuarie 2021, mare disponibilitate pentru divertisment, distracție sau plăceri care presupun, mai mult, agitație și, mai puțin, odihnă sau relaxare. Dacă nu ar fi restricțiile momentului, nativii ar face sport, excursii, ar participa la activități care să le pună în evidență calitățile (competiții, concursuri, pariuri, demonstrații de forță sau de talent).

Acum, acestea nu vor putea fi cultivate decât într-o formă limitată sau restrânsă, în funcție de împrejurările și de locațiile în care se vor afla aceștia. Întreaga săptămână, Berbecii ar putea fi destabilizați în proiectele lor de un prieten sau de un grup de apropiați cu al căror mod de viață nativii nu se pot pune de acord.

Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021 Taur

Între 26 și începutul zilei de 27 decembrie, stare organică marcată de niște evenimente de dată recentă care au avut darul să le strice cheful de viață. Între 27 decembrie, după ora 01:33, și 29 decembrie, la prânz, joc pe muchie de cuțit între câștig sau pierdere, între șansă și risc cu privire la niște bani sau la un interes material care poate sta sub semnul unei necesare “coborâri cu picioarele pe pământ” pe ideea că nativii și-au făcut calcule greșite, estimând un câștig mai mare, fără să țină cont de toate condițiile legale, economice sau contractuale, iar confruntare cu realitatea îi va obliga să refacă, în mare viteză, niște repere în lupta lor pentru a obține un drept cuvenit în bani sau în natură.

Între 29 decembrie, după ora 12:29, și seara zilei de 31 decembrie, Luna va opera pe axa celor două case ale comunicării, ale studiului și ale deplasărilor, introducând, de la caz la caz, un accent specific de răbdare, de metodă sau de autocontrol.

În ziua de 30 decembrie, ea se va afla în postura de Lună Plină în Rac și va funcționa mai intens asupra celor care au între 56 și 59 de ani, obligându-i pe nativi să conștientizeze nevoia de a accepta, acum sau în viitorul apropiat, o soluție de viață ce privește următorii ani sau să ia în calcul perspectiva schimbării stilului de viață pe fondul unei iminente retrageri din viața socio-profesională.

Între 31 decembrie, după ora 20:58, și 1 ianuarie 2021, dinamică specială a relațiilor celor născuți în zodia Taurului cu unul sau mai mulți membri de familie. Etapă marcată de provocări, din mai multe direcții, pe fondul recentelor schimbări de lăcaș zodiacal a mai multor planete care vor forma relații complicate ce se vor traduce prin presiuni morale care se vor exercita asupra Taurilor sau prin situații care nu le vor oferi prea multe opțiuni.

Horoscop Urania 26 decembrie 2020 – 1 ianuarie 2021 Gemeni

Între 26 și începutul zilei de 27 decembrie, posibile stări psihice marcate de nemulțumire, dezamăgire, regret pe fondul unor evenimente, vești sau situații de dată recentă care le vor afecta nativilor niște convingeri și atașamente mai vechi ce par a fi acum trădate de prieteni, de instituții sau de vremuri, în general.

Între 27 decembrie, după ora 01:33, și 29 decembrie, la prânz, Luna va traversa casa I a personalității acestor nativi și le va schimba în bine atât disponibilitatea organică cât psihicul. Gemenii se vor dovedi în stare să uite amărăciunile de până mai ieri și să se elibereze de apăsările interioare cu care s-au confruntat. Între 29 decembrie, după ora 12:29, și seara zilei de 31 decembrie, Luna va opera asupra axei celor două case ale banilor și ale avantajelor materiale aducând în prim-planul atenției nativilor chestiunile mai vechi sau accentuându-le pe cele care par să se nască, de la o zi la alta, pe fondul schimbărilor legislative, administrative sau fiscale în curs de aplicare.

Luna Plină în Rac, din 30 decembrie, poate genera nevoia ca Gemenii să se supună unei realități pe care nu o pot modifica (decese, testamente, moșteniri, procese) și în contul căreia ei vor trebui să ia decizii născute din temeiurile juridice ale acestora.

Între 31 decembrie, după ora 20:58, și 1 ianuarie 2021, răstimp în care nativii se vor exprima răspicat; moment favorabil în cazul celor care vor trebui să se manifeste în public, să participe la ședințe, să voteze, să ia cuvântul, să dea explicații, să susțină o premiză, un interes, un drept.

Atenție, întreaga săptămână la tot ceea ce privește relația nativilor cu colaboratorii sau cu partenerii de contract care se pot interpune, în chip dezagreabil sau chiar dezavantajos, în treburile lor profesionale, introducând o notă de eroare sau de joc dublu pe care Gemenii ar putea să nu-l sesizeze imediat.

Citeste previziunile pentru restul zodiilor pe www.libertatea.ro