HOROSCOP URANIA 26 octombrie-1 noiembrie 2019. O zodie ajunge în instanţă cu nişte conflicte mai vechi, o alta are probleme în cuplu

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru săptămâna 26 octombrie-1 noiembrie 2019. Detalii pentru fiecare zodie în parte vedeţi mai jos.

25 oct. 2019, 11:01
HOROSCOP URANIA 26 octombrie-1 noiembrie 2019. O zodie ajunge în instanţă cu nişte conflicte mai vechi, o alta are probleme în cuplu

Berbec

Intre 26 și 27 octombrie seara, confruntări cu partenerul de viață, de afaceri sau de proiect comun. Acutizarea unor conflicte mai vechi sau împingerea unor neînțelegeri spre soluționarea lor în justiție, escaladarea unui conflict. Slabe șanse de a se ajunge la o înțelegere cu persoanele care au dezvoltat o antipatie, o ostilitate sau o atitudine vehementă, de intoleranță față de un nativ, mai ales dacă este vorba de colaboratori și activități comune socio-profesionale.

Citeşte şi Zodii cu karma îngreunată în luna noiembrie

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), jocuri riscante sau periculoase care se țes în jurul unui interes material ale cărui complicații pot atinge un maximum de intensitate sau de pericol în preajma zilei de 28 octombrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Scorpion. Soarele, Luna, dar și fenomenul însuși de Lună Nouă, în opoziție la grad perfect cu Uranus aflat în tranzit prin zodia Taurului, pot genera surprize neplăcute sau întorsături de situație care trebuie să fie tratate cu multă atenție și fără patimă. Astfel, mai importantă decât dorința de răfuială, de revanșă sau de pedepsire a celor care au generat respectiva neregulă trebuie să fie nevoia de a rezolva repede și corect dereglarea produsă și de a ține situația sub control, mai ales că, din 1 noiembrie, Mercur se va afla, până pe 21 noiembrie,în mișcare aparent retrogradă, alterând obiectivitatea, accentuând subiectivitatea și tendința de a lucra în secret, între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, efort de a rămâne în contact cu persoane și instituții din străinătate: atașamente față de un plan de viață ce presupune progres prin învățare și lărgire a orizonturilor de viaţă și înțelegere; proiecte de călătorie.

Din 1 noiembrie, după ora 4:40, accentuare a responsabilităților încredințate pe fondul unei lipse de sprijin din partea colegilor sau a colaboratorilor ori a ostilității unor rivali.

Taur

Intre 26 și 27 octombrie seara, muncă multă, efort fizic sau de adaptare la stres, relații de servicii încordate. Disfuncții organice provocate de acutizarea unor suferințe care țin de o etapă relativ scurtă (câteva zile), impact asupra funcțiilor cerebrale ale unor disfuncții și maladii care fie nu mai răspund la tratamentul obișnuit, fie se vor intensifica pe fondul unor cauze externe (oboseală, tensiune nervoasă, stări de furie, frică, conflicte, examene, necazuri personale).

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), relațiile parteneriale se vor încărca de stresul și de riscurile născute din acumularea mai multor factori externi: conflicte deschise, constatări care îl obligă pe nativ să-și schimbe părerea despre oameni și fapte, evidențierea unor nereguli pe fondul unor colaborări la care vor contribui și factorii astrali: influența Lunii, care, în dimineața zilei de 28 octombrie, se va afla în ipostaza de Lună Nouă în Scorpion, Luna Nouă însăși în opoziție la grad perfect cu Ura- nus în tranzit prin zodia Taurului, ceea ce va permite evoluții surprinzătoare ale evenimentelor, conflictelor, demersurilor și influenta planetei Mercur, care, din 1 noiembrie, se va afla în mișcare aparent retrogradă, introducând îndoială, neîncredere, tendința de a rezilia niște contracte, de a renunța la angajamentele luate față de colaboratori sau parteneri. între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, posibile atenții, gesturi de amabilitate ori cadouri oferite unui nativ.

Motive de mici satisfacții financiare venite în urma intrării în normalitate a unei chestiuni financiare. Din 1 noiembrie, după ora 4:40, dorință de a renunța la unele credințe și convingeri care le vor apărea nativilor ca niște factori ce îi țin pe loc, în ciuda eforturilor lor de a progresa, de a evolua, de a se rupe de trecut.

Gemeni

Intre 26 și 27 octombrie seara, dorință de a se distra, relaxa sau măcar de a se detașa de activitățile solicitante, obositoare, plictisitoare, de unde și posibilele situații tensionate, care se pot naște la locul de muncă (observații, avertismente, sancțiuni) ca urmare a neatenției și a superficialității apărute în desfășurarea sarcinilor de serviciu.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), posibilă situație încordată la locul de muncă, discuții neplăcute între nativi și colegi, șefi sau subalterni, piedici în activitatea profesională curentă, conflicte, ostilități sau șicane amplificate ca ecou interior din cauza efectului lor asupra relațiilor interumane în plus, tot ceea ce se va naște în acest context astral, încărcat și riscant, ca urmare a Lunii Noi în Scorpion, din 28 octombrie, care va pune atât Soarele și Luna, cât și fenomenul însuși de Lună Nouă în opoziție la grad perfect cu Uranus aflat în Taur, se va menține cu nuanțe și argumente suplimentare, din 1 noiembrie, când Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, până spre 21 noiembrie, motiv pentru care se anunță un răstimp delicat pentru toate aspectele legate de muncă și derularea activității profesionale. Aceleași influențe vor permite modificări ale stării de sănătate, evoluții „mocnite”, mai puțin vizibile ale unor afecțiuni care pot șubrezi rezistenta organismului, sistemul imunitar si echilibrul interior.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, discuții născute din dorința nativilor de „a-și face o impresie”, consultări în vederea unei decizii ulterioare. Din noiembrie, după ora 4:40, accentuarea unor blocaje, opoziții sau încurcături în calea unei soluții financiare sau materiale. Atenție la piedicile de natură juridică sau legală care se pot naște, de-acum încolo, și care pot prejudicia funcția sau imaginea celor născuți în Gemeni.

Continuarea horoscopului pe horoscop-urania.com.