Horoscop Urania 27 iunie-3 iulie 2020. Dificultăţi financiare, dispute în amor, dar sunt şi zodii pntru care avem karma pozitivă

Horoscop Urania 27 iunie-3 iulie 2020. celebrul astrolog a realizat previziunile pentru săptămâna viitoare.

26 iun. 2020, 09:05
Horoscop Urania 27 iunie-3 iulie 2020. Dificultăţi financiare, dispute în amor, dar sunt şi zodii pntru care avem karma pozitivă

Horoscop Berbec  27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, preocupări legate de alimentație, dietă, regim pentru a proteja aparatul digestiv. În planul muncii de fiecare zi, Berbecii vor efectua corect, dar fără entuziasm sau satisfacții speciale, banalele sarcini de serviciu. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, relațiile parteneriale pot fi influențate de exagerările nativilor care, solicitați de alte provocări ale vieții, își pot pierde ușor cumpătul, mai ales că, din 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare, la rândul ei, prelungită, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita sectorul casei I, a personalității, a eului și a corpului fizic ale acestor nativi, punând probleme esențiale de mod de viață și de împlinire de sine cu și prin efort personal, ceea ce va presupune mobilizarea voinței și a capacității de a fi activi și eficienți.

Între 30 iunie, după ora 1:48, și zorii zilei de 2 iulie, nemulțumiri provocate de derapajele acelor persoane care ar trebui sau ar putea să-l ajute pe nativ într-o chestiune materială. Între 2 iulie, după ora 4:21, și 3 iulie, preocupări privitoare la pregătirea profesională, la evoluție, afirmare, succes, în condițiile unei oferte sau a unei oportunități ce privește străinătatea. În ziua de 2 iulie, Saturn va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020; va reveni în acest semn în 2047. Până atunci, va conduce spre un final, mai mult sau mai puțin satisfăcător, complicațiile de moment (amânări, întârzieri, blocaje, opoziții) legate de ridicarea în rang (funcție), notorietate, respect public ceea ce va presupune reluarea sau continuarea unor ipostaze rigide în efortul Berbecilor de depășire a acestor piedici.

Horoscop Taur 27 iunie – 3 iulie 2020

În ziua de 27 iunie, nativii vor dori stabilitate afectivă, siguranță emoțională și cât mai puțin stres în planul relațiilor personale bazate pe complicitate, sentimentală și pe atașament. Între 28 și începutul zilei de 30 iunie, dorința de a nu da curs provocărilor la locul de muncă, de a se ține departe de comentariile sau situațiile care le pot atrage antipatia. Din 28 iunie, Marte va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita până pe 7 ianuarie 2021. Va fi o ședere îndelungată, de excepție, de șase luni și zece zile, care va cunoaște o retrogradare de două luni, între 7 septembrie – 14 noiembrie 2020, timp în care planeta, puternică, pentru că se va afla în domiciliu, va tranzita axa celor două case ale sănătății și-i va pune pe nativi în ipostaza de a constata instalarea unor stări de spirit provocate de tulburările de percepție și de gândire, de echilibrul interior care vor sta la baza unor dezechilibre de atitudine, comportament, reacție și asimilare a noutăților.

Posibile tulburări cerebrale de-a lungul acestui răstimp. Între 30 iunie, după ora 1:48, și zorii zilei de 2 iulie, relațiile parteneriale vor fi presărate cu spini. Sunt de evitat întâlnirile și dialogurile pe teme dificile cu persoane ostile. Între 2 iulie, după ora 4:21, și 3 iulie, abordări corecte cu privire la drepturile ce li se cuvin într-o succesiune/partaj/distribuire a beneficiilor și la modul cum trebuie să acționeze eficient, onest și legal. În ziua de 2 iulie, Saturn, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Capricornului, pe care o va tranzita până pe 17 decembrie 2020. Până atunci, va duce la încheierea aspectelor legate de casa studiilor înalte, a performanței pedagogice și profesionale, a punerii în aplicare a unor planuri de viață, doar că, până la iarnă, nativii se vor confrunta din nou cu piedici, amânări sau renunțări.

Horoscop Rac  20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, șansa de a afla sau de a înțelege, pe fondul unor evenimente care le oferă nativilor explicațiile necesare (veriga lipsă) dintr-o ipostază de viață, care va fi și mai evidentă sau mai eficientă din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c. Discretă instabilitate organică și care va atrage și frecvente schimbări ale stării de spirit. Între 21 iunie, după ora 0:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent pe sectorul casei I a personalității celor care s-au născut în această zodie. Mai întâi, este vorba de tranzitul Lunii prin semnul Racului, adică prin domiciliul ei, apoi de ipostaza Lunii Noi în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară care va avea loc pe 21 iunie, la ora 9:41, ceea ce-i va spori forța de impact aspra nativilor. Al treilea eveniment îl reprezintă intrarea Soarelui în aceeași zodie, începând cu 21 iunie (ora 0:44), pe care o va tranzita până pe 22 iulie a.c.

În felul acesta, se poate vorbi de chemarea în prim-planul vieții a celor născuți în Rac; aceștia ar trebui să se simtă bine, timp o lună, grație susținerii Soarelui ca factor de creștere, de dezvoltare, de împlinire. Sunt de așteptat evenimente cu ecou important pentru biografia lor. Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, abordări autoritare, energice ale unor situații financiare nesigure sau care pot degenera în ipostaze complicate. Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, efort de luciditate: Racii vor încerca să scape de timiditate sau de modestie ori de o prudența exagerată în felul în care vor aborda persoanele oficiale, situațiile profesionale cu deschidere spre public, împrejurările în care vor fi solicitați să se exprime ori să acționeze.

Horoscop Gemeni 20 – 26 iunie 2020

În ziua de 20 iunie, stare interioară bună datorată Lunii în tranzit prin semnul lor zodiacal natal. Între 21 iunie, după ora 00:01, și după-amiaza zilei de 23 iunie, peisajul astral se va schimba pe fundalul mai multor evenimente care vor pune un accent existențial pe sectorul casei a II-a a banilor. Nota generală va fi de economie, de prudență ori de spaima de a nu rămâne fără bani într-un viitor apropiat. Totuși, aceste reticențe se vor atenua din 26 iunie, când planeta Venus va reveni la mișcarea directă, prin zodia Gemenilor, până pe 7 august a.c., oferindu-le prilejul de a economisi. La începutul zilei de 21 iunie (ora 0:44), Soarele va intra în zodia Racului, pe care o va tranzita până pe 22 iulie, și va da aceleiași case, care patronează câștigurile obținute din muncă proprie, un avânt sau un temei real.

Pe 21 iunie, la ora 9:41, se va produce Luna Nouă în Rac, asociată cu o eclipsă de Soare inelară și cu Solstițiul de vară. Ea ar putea marca o situație care să schimbe datele problemei sau să-i oblige pe nativi să-și schimbe stilul de viață și de abordare a unor proiecte care presupun cheltuieli substanțiale. Între 23 iunie, după ora 15:34, și seara zilei de 25 iunie, Gemenii vor avea tendința de a vorbi răspicat, de a fi categorici și chiar ostili în fața oricui ar încerca să-i corecteze, să-i îndrume sau să-i sfătuiască, mai ales dacă aceste sugestii vor veni din partea unor persoane cu un statut superior lor în anumite privințe (de vârstă, dacă sunt tineri, de autoritate, dacă va fi vorba de părinți, de competență, dacă va fi vorba de profesori sau specialiști). Între 25 iunie, după ora 20:05, și 26 iunie, context mai puțin confortabil pe relația nativilor cu unul sau mai mulți membri de familie, condiționări exterioare în privința unor decizii personale care ar putea avea efecte colaterale asupra părinților sau rudelor.

Horoscop Urania 27 iunie-3 iulie 2020 pe libertatea.ro