Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Săptămână marcată de dispute şi contradicţii. Risc major de pierderi

Dispute şi contradicţii cu colegii şi cu superiorii, risc de pierdere a credibilităţii şi a autorităţii, limitarea posibilităţii de acţiune - sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le aduce săptămâna care începe din punct de vedere astrologic.

27 ian. 2023, 17:43
Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Săptămână marcată de dispute şi contradicţii. Risc major de pierderi

Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023. Săptămâna este una încărcată din punct de vedere astrologic. Contextul astral amplifică neliniştile şi susceptibilităţile, divergenţele şi nemulţumirile.

Iată previziunile Uraniei pentru fiecare zodie în parte, în rândurile următoare.

Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023 BERBEC

Berbecii se vor găsi în situația de a se angaja în dispute și contradicții cu colegii sau cu superiorii fără a putea ajunge la un acord de viziune și de punere în practică a sarcinilor de serviciu. Una dintre cauze va fi rigiditatea cu care nativii vor aborda unele chestiuni ce pot fi privite cu mai multă suplețe.

Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie 2023 TAUR

Atenție la perioada de două zile, care va începe din 3 februarie, când Uranus, din casa I, va face o cuadratură cu Soarele, în tranzit prin sectorul vieții profesionale și al statutului social, ceea va ridica și cota de risc și de dificultăți în încercarea de a le depăși și cu care aceștia se vor confrunta în plan public: imagine, credibilitate și autoritate (contestări, critici, ostilitate, ipostaze bizare) mai mult sau mai puțin determinate cu bună știință de unii rivali.

Citeste si Horoscop februarie 2023: Trei zodii vor avea noroc chior, vor primi tot ce îşi doresc

Horoscop Urania 28 ianuarie – 3 februarie GEMENI

unii nativi vor privi cu teamă spre viitorul apropiat ori de câte ori se vor gândi la bani, la muncă, la un efort profesional ce trebuie plătit, iar evoluția din acea perioadă a mediului financiar, precum și măsurile preconizate nu vor constitui factori de stabilitate și de optimism. Nu este exclusă ipoteza aflării unor condiții care le limitează posibilitatea de acțiune dacă este vorba de revendicările și pretențiile pe care intenționează să le adreseze unor instituții competente.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop special: Planeta iubirii VENUS în romanticul PESTI, 26 ianuarie – 20 februarie 2023. Sezonul dragostei începe mai devreme!