Horoscop Urania 28 iulie – 3 august: Uranus va face o cuadratură cu Marte, context astral care conține o doză specială de risc

Previziuni Urania pentru perioada 28 iulie - 3 august 2018. Săptămână fără evenimente astrologice deosebite.

27 iul. 2018, 09:42
Horoscop Urania 28 iulie – 3 august: Uranus va face o cuadratură cu Marte, context astral care conține o doză specială de risc

Berbec

Între 28 și 30 iulie noaptea, situații mai puțin obișnuite în care nativul se poate afla din cauza unui prieten; ipostaze de viață care uimesc, privitoare la relația lor cu unii cunoscuți, care vor stârni în nativ reacții categorice, uneori brutale. Lipsă de toleranță față de derapajele unor apropiați. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, univers interior străbătut de dorința împăcării nativului cu sine și poate chiar cu restul lumii; nevoia de a uita suferințele trecutului și de a se vindeca sufletește. Psihic încărcat de amintiri și reevaluări tardive ale evenimentelor care i-au marcat existența. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, Luna se va afla în sectorul lor natal și le va insufla multă energie, ambiție și voință; Berbecii vor fi mai determinați, ca în alte dăți, să dea curs treburilor plictisitoare sau obositoare, asumânduși neplăcerile unor activități care nu le dau satisfacții, dar care trebuie, odată și odată, rezolvate. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se vor reactiva tendințele menite să le stabilizeze condiția financiară ori să le permită o mai bună gospodărire a banilor; efort îndreptat spre cumpătare, răbdare și pragmatism. La sfârșitul perioadei analizate, Uranus va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, context astral care conține o doză specială de risc ca nativul să acționeze în defavoarea intereselor personale, să se lase convins de un prieten ori să intre în parteneriate dubioase, pe care le va regreta imediat ce le-a dat curs. Dar există și riscul ca necazul să vină, direct ori indirect, de la prietenii care, mai ales dacă va fi vorba de bani, vor crea situații conflictuale. Relațiile sentimentale vor fi marcate de orgoliu, de vanitate și de intoleranță, Berbecii dorind să-și impună punctul de vedere cu orice preț.

Taur

Între 28 și 30 iulie noaptea, cariera și funcția vor fi în prim-planul atenției, pe fondul alterării unor relații interumane, a atacurilor pe o paletă largă, de la criticile blânde și contestările vehemente până la acuzații și puneri la zid’ ori a presiunilor morale exercitate asupra Taurilor. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, aceștia vor simți nevoia să schimbe aerul’, devenit irespirabil, în plan personal, profesional sau relațional; nevoia lor de calm și liniște ori de a se bucura de viață îi va face să caute tovărășia persoanelor care nu sunt conflictuale și care le dau un sentiment de confort, de siguranță, de prețuire ori, măcar, de normalitate. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, prilej de frământări interioare, de agitație; unii pot intra în panică doar la gândul că o anume problemă din viața lor s-ar putea termina rău. Percepții deformate, hipertrofiate, tendința de a exagera și de a da o nuanță alarmistă întâmplărilor curente. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, se va instala un răstimp mai temperat, în care Taurii vor face efortul de a alunga sursele de stres; alții vor vedea lucrurile la adevărata lor importanță și se vor liniști. Totuși, provocările nu vor lipsi, dacă ținem cont că Uranus, plasat în tranzit în semnul lor zodiacal, va face o cuadratură la grad perfect cu Marte, în tranzit prin casa a X-a, și cuadraturi cu planetele din Leu, ceea ce ar putea reprezenta, mai ales pentru cei care au aproximativ 40 – 41/43 de ani, o încercare majoră, semnificativă, de destin (Nodurile Lunare – Sensul vieții și Pedeapsa în viață – se află chiar pe casele IV – X, în opoziție). În acest caz, corelația trebuie făcută și cu pericolele ce pândesc casa parteneriatului, a căsniciei, a contractelor și a litigiilor.

Gemeni

Între 28 și 30 iulie noaptea, perioadă în care reflecțiile personale pe teme majore de viață capătă aspectul unui tumult care îi va obosi prin suprasolicitare mentală și afectivă. Nevoia de a evalua lucid un eveniment înainte să ia o decizie poate veni și pe fondul destabilizării relațiilor lor personale, oficiale, cu reprezentanții unor instituții menite să le susțină proiectele de viață pe termen scurt și mediu: studii superioare, de perfecționare, schimbarea unui loc de muncă și viață. Atenție sporită în cazul celor care au de apărat o imagine, la ceea ce se cheamă presă proastă’ ori la greșelile personale care vor alimenta comentariile critice, care pot închide niște uși’ ori care vor justifica conflictul cu o persoană, un grup sau o categorie de indivizi ce adoptă o atitudine vehementă (v. relația tensionată pe axa caselor III/IX). Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, mici iluzii, atașamente față de oameni sau idei care le fac plăcere ori cu care rezonează pe o chestiune profesională. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, unii vor dori să-l scoată pe câte un Geamăn din sărite, pentru că sunt răutăcioși, pentru că atât îi duce mintea’ ori pentru că vor să-i plătească astfel, cred ei, o poliță; răzbunări mărunte, dezacord pe teme de gust și interes personal. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, presiunea exterioară va dispărea și se va accentua factorul intern – organic, fiziologic sau psihic și sufletesc. Momente în care părerile, proiectele, ambițiile și atașamentele Gemenilor se vor afla în dezacord cu cele rostite, susținute sau în numele cărora vor acționa frații, vecinii, cunoscuții ocazionali, colegii de serviciu, indiferent de relația lor ierarhică, profesorii și mentorii ori necunoscuții’, ostili lor, pe care nu-i identifică clar, dar pe care îi simt în preajma lor ca vibrație negativă.

Rac

Între 28 și 30 iulie noaptea, surprize, nu tocmai plăcute, privitoare la derularea unor demersuri (dialog, negociere, mediere, proces, anchetă, mărturie, tranzacție) menite să reglementeze dreptul nativului de a beneficia de o sumă de bani, de folosirea unui bun sau de obținerea unui beneficiu de orice fel. Între 30 iulie, după ora 2:28, și 1 august, la prânz, etapă a planurilor, a viselor, a entuziasmului, a complăcerii în ipoteze convenabile, plăcute, legate de ascensiunea lor profesională, de prezența lor în străinătate sau în conjuncturi oficiale care să le permită vecinătăți flatante. Între 1 august, după ora 13:55, și seara zilei de 3 august, impulsuri puternice menite să-i scoată din amorțeală, să-i facă activi și energici, să se lupte pentru afirmarea și recunoașterea lor în profesie, dar și să facă față unor contestări și opoziții la tentativele lor de a urca treptele ierarhiei sociale, ceea ce va impune rigoare și metodă, nu doar reacții temperamentale. Posibile tensiuni parteneriale care pot fi evitate prin amânarea întâlnirilor față-n față. Așteptați, măcar, să iasă Lunea Neagră din Capricorn, eveniment care se va petrece pe 6 august a.c. De la sfârșitul zilei de 3 august, după ora 22:51, efort de cooperare și de bună înțelegere cu prietenii și cunoscuții ocazionali; Racii pot accepta invitația acelora de a li se alătura, pentru scurt timp, în vederea derulării unor activități plăcute, utile, relaxante sau profitabile pentru ambele părți. Atenție, întreaga săptămână, la felul în care vor aborda o chestiune salarială, bănească și care poate suferi de pe urma lipsei lor de adecvare la realitate sau a pretențiilor disproporționate (cel puțin în această etapă de viață). Pe fond, nici o discuție și nici o tranzacție, chiar dacă s-ar realiza, nu vor dura în această formă ori, mai degrabă, nu se vor realiza și va spori nervozitatea nativilor și enervarea preopinenților.

Citește previziunile pentru toate zodiile pe pagina HOROSCOP URANIA