HOROSCOP URANIA 28 septembrie-4 octombrie 2019. Ce aduce pentru fiecare zodie LUNA NOUĂ ÎN BALANŢĂ

Astrologul Urania a făcut horoscopul pentru perioada 28 septembrie-4 octombrie 2019.

27 sept. 2019, 13:10
HOROSCOP URANIA 28 septembrie-4 octombrie 2019. Ce aduce pentru fiecare zodie LUNA NOUĂ ÎN BALANŢĂ

BERBEC

În prima parte a zilei de 28 septembrie, efort sporit la locul de muncă, chestiuni de organizare a activității curente.

Între 28 septembrie, după ora 13:03, și dimineața zilei de 30 septembrie, toate chestiunile care privesc o relație partenerială se vor intensifica. Nativii vor fi obligați să facă efortul de a susține una sau mai multe întâlniri și dialoguri în nota impusă de parteneri sau de a se supraveghea, din proprie inițiativă, pentru a nu deteriora respectivele relații.

Citeşte şi HOROSCOP OCTOMBRIE 2019. Aceste zodii vor întoarce banii cu lopata de luna viitoare

Berbecii ar putea primi oferte și soluții pentru a ieși dintr-un impas în preajma zilei de 28 septembrie, când va avea loc Luna Nouă în Balanță. Perioadă în care se pot pune bazele unor noi tipuri de colaborare. Bun prilej pentru soți de a remedia sau recupera relația alterată de certurile, nemulțumirile sau împrejurările destabilizatoare din ultimii ani. Evoluție interesantă, nu lipsită de surprize, în cazul conflictelor deschise, al litigiilor sau al proceselor care le-ar putea oferi șansa unor împăcări sau reevaluări pe fondul intrării planetei Marte în zodia Balanței, în dimineața zilei de 4 octombrie; provocarea marțiană va rămâne activă până pe 19 noiembrie a.c.

Între 30 septembrie, după ora 12:42, și 2 octombrie, la prânz, preocuparea pentru venituri sau avantaje va căpăta o altă nuanță din 3 octombrie, când Mercur va intra în zodia Scorpionului, pe care o va tranzita până pe 9 decembrie a.c., și care i-ar putea putea ademeni cu tentația de a recurge la soluții mai puțin corecte în rezolvarea intereselor materiale. Între 2 octombrie, după ora 14:45, și seara zilei de 4 octombrie, speranțe și gânduri de viitor, care presupun schimbări importante de crez sau de atașament social, cultural, politic, religios sau strict profesional. Începând cu 4 octombrie, după ora 20:44, rigorile vieții publice și ale funcției îi vor pune pe nativi la încercare.

TAUR

În prima parte a zilei de 28 septembrie, Taurii vor face efortul de a rezista tentațiilor unor mici plăceri sau evadări din rutină pentru a nu strica regimul de ordine și temperanță pe care l-au instaurat în viața lor sentimentală.

Între 28 septembrie, după ora 13:03, și dimineața zilei de 30 septembrie, sănătatea ar putea fi, pentru unii, pe primul loc. Nota generală va fi de echilibru, de atenuare, de revenire la normalitate sau chiar de posibilitate de a se însănătoși. În seara zilei de 28 septembrie va avea loc Luna Nouă în Balanță care ar putea marca un eveniment la locul de muncă sau într-o chestiune ce privește bunul plasament al capacității lor profesionale.

Din dimineața zilei de 4 octombrie, Marte va intra în zodia Balanței, semn pe care o va tranzita până pe 19 noiembrie a.c., și va introduce o dinamică specială, bazată pe diplomație, tact, capacitate de a aștepta, de a negocia, de a se plia pe o realitate, poate, nu întru totul convenabilă lor din punct de vedere financiar sau profesional.

Între 30 septembrie, după ora 12:42, și 2 octombrie, la prânz, dialoguri inconfortabile. Din 3 octombrie, când Mercur va intra în zodia Scorpionului, situația s-ar putea complica prin susceptibilitățile și tendința spre răfuială verbală ori chiar spre răzbunare a unor persoane care se vor simți lezate în interesele lor de câte un nativ. Risc de înșelătorii între parteneri, mai ales între asociații în afaceri. Contextul va evolua, în această notă precară, până pe 9 decembrie a.c.

Între 2 octombrie, după ora 14:45, și seara zilei de 4 octombrie, dorința sinceră de a acționa corect sau de a pune la punct aspectele confuze dintr-un demers patrimonial ce trebuie rezolvat pe cale oficială. Începând cu 4 octombrie, după ora 20:44, Taurii nu vor dori să cedeze, nici chiar în fața evidențelor, într-o chestiune de crez personal, de convingere socială și motivație profesională.

GEMENI

În prima parte a zilei de 28 septembrie, Gemenii se vor dedica treburilor casnice.

Între 28 septembrie, după ora 13:03, și dimineața zilei de 30 septembrie, universul afectiv este bine susținut de aspectele astrale ale momentului și mai ales de Luna Nouă în Balanță din seara zilei de 28 septembrie. Momentul ar putea marca începutul unei relații noi sau acceptarea unor condiții și circumstanțe pentru a salva o relație mai veche.

Dar, din 4 octombrie, când Marte va intra în zodia Balanței, sectorul vieții afective se va nuanța prin apariția unor provocări sau a unor situații speciale, provenind din alte sectoare de viață, care îi vor obliga pe unii Gemeni să lase lucrurile să evolueze de la sine, așteptând efectul limpezitor al timpului, până pe 19 noiembrie a.c., pentru a lua o decizie echilibrată și nu sub imperiul emoțiilor care deformează realitatea și le tulbură sufletul.

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.