HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020. Tranziţia între luni aduce haos şi necazuri. Ce zodii sunt expuse

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 29 februarie – 06 martie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

28 feb. 2020, 11:08
HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020. Tranziţia între luni aduce haos şi necazuri. Ce zodii sunt expuse

HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020 Berbec

Între 29 februarie și 1 martie, seara, posibile câștiguri (modeste) sau efort de reechilibrare a bugetului personal. Între 1 martie, după ora 21:21, și dimineața zilei de 4 martie, dialoguri plăcute, schimb firesc, dinamic, util de informații. Berbecii pot face scurte deplasări sau demersuri pentru a intra în legătură cu reprezentanții unor instituții care le pot furniza explicațiile necesare. Între 4 martie, după ora 6:26, și dimineața zilei de 6 martie, preocupările legate de casă și familie le vor mânca timpul sau le vor da programul curent de viață peste cap, obligându-i să amâne sarcinile profesionale ori să-și modifice activitățile publice care reclamă prezența lor. Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 16 martie, când se va întoarce în Pești. În felul acesta, între nativi și prietenii lor se vor relua discuții pe o temă care a fost abandonată cu câteva săptămâni în urmă. Uneori, noianul de impresii și reacții stârnite de comportamentul acelora s-ar putea reedita, consolidând, astfel, o atitudine pe care, din teama de a nu greși față de acei necunoscuți, Berbecii o considerau prea radicală, manifestând tendințe ambiguie, oscilând între iertare sau punere la punct. Completarea, corectarea informațiilor legate de oamenii apropiați nativilor alături de care desfășoară activități de comunicare și relaxare vor schimba datele problemei. În ziua de 5 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie, marcând, în chip pozitiv, sectorul banilor câștigați din muncă proprie. Din 6 martie, după ora 11:28, universul afectiv va fi cald, provocator, chemându-i pe cei născuți în zodia Berbecului la un întreg univers de plăceri și bucurii ale trupului, ale spiritului sau ale sufletului. 

Horoscop Mariana Cojocaru 1-7 martie 2020: Zodiile stau într-o oală cu presiune gata să explodeze. Conotaţii karmice profunde 

HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020 Taur

Între 29 februarie și 1 martie, seara, stare generală organică și mentală echilibrată, mai bună decât în etapa anterioară. Între 1 martie, după ora 21:21, și dimineața zilei de 4 martie, dialoguri pe teme bănești sau, în particular, fiscale, financiare cu persoane particulare sau cu reprezentanții unor instituții. Între 4 martie, după ora 6:26, și dimineața zilei de 6 martie, fel de a vorbi responsabil, atent la detalii, prudent față de felul în care își vor exprima în public părerile sau atașamentele. Posibile contradicții interioare între ceea ce simt, cu adevărat, în sufletul lor și ceea ce pot să comunice (închidere în sine). Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 16 martie. Atenție la situațiile neprevăzute, la circumstanțele definite, în general, ca “neșansă”, “ghinion”, “coincidență neplăcută”, care îi pot provoca, făcându-i să spună lucruri pe care, mai târziu, să le regrete și care să alimenteze comentariile în legătură cu adevăratele lor convingeri. Se vor reedita ipostaze publice care au mai fost trăite și al căror sens nu s-a materializat sau ale căror consecințe nu s-au consumat până la capăt. Evitați să vă implicați în controverse în contextul unor conferințe, interviuri, întruniri publice, care vă pot afecta imaginea, autoritatea, credibilitatea în fața celor care vă secondează sau vă acordă votul lor de încredere.

HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020 Rac

Între 29 februarie și 1 martie, seara, stabilitate interioară, calm și resemnare sau atitudine înțeleaptă și practică față de provocările cotidiene. Între 1 martie, după ora 21:21, și dimineața zilei de 4 martie, stare organică și psihică armonioasă, veselie, exuberanță, capacitate de a vorbi ori de a se afirma în familie, la școală, la locul de muncă, în public. Inspirație și imaginație, capacitate de a găsi soluții la problemele dificile, chiar dacă acestea nu vor rezolva chestiunea în cauză în totalitate sau o vor face doar pe termen scurt. Între 4 martie, după ora 6:26, și dimineața zilei de 6 martie, spirit econom, restricții la unele cheltuieli, reevaluări bugetare, mai ales dacă perspectiva unui câștig sau a unui avantaj material scontat întârzie să se concretizeze. Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 16 martie, permițând celor care s-au născut în zodia Gemenilor să revizuiască o soluție de viață, temperând excesele sau aducând un plus de credibilitate planurilor lor de progres și reașezare printr-un proiect profesional. Entuziasmul cu care au îmbrățișat inițial o idee va fi corectat de informațiile de ultimă oră care pot dezvălui laturile mai puțin favorabile ale acelei premise. În ziua de 5 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie. Contextul va fi bun pentru universul interior al nativilor, dar și pentru unele afecțiuni moștenite/cronice care pot intra în remisie pe fondul unei învigorări trupești generale. Din 6 martie, după ora 11:28, energie și implicare în procesul de învățare, decizii cu privire la felul în care vor aborda o temă profesională care cere un nivel ridicat de performanță teoretică, pe care, dacă îl vor considera insuficient, vor decide să-l perfecționeze pentru a avea succes.

HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020 Gemeni

Între 29 februarie și 1 martie, seara, răstimp care le poate oferi nativilor șansa de a strânge relațiile cu o persoană de curând cunoscută sau de a se apropia și a consolida colaborarea cu un grup de apropiați de care se simte legat prin afinitățile de gust, de ideal sau de activitate extra-profesională. Între 1 martie, după ora 21:21, și dimineața zilei de 4 martie, relaxare interioară, mare disponibilitate a unor nativi (nu a tuturor!) de a “vorbi cu sine însuși”, proces mental menit să le limpezească niște trăiri confuze sau niște indecizii; efort de a cerceta lucrurile ascunse, de a afla acel plus de date relevante care pot face dintr-o întâmplare enigmatică una explicită. Între 4 martie, după ora 6:26, și dimineața zilei de 6 martie, Luna va traversa casa I a celor născuți în zodia Racului, va fi o Lună puternică și care va primi, din nou, patru opoziții de la planetele aflate în tranzit prin Capricorn (casa a VII-a), consolidând, astfel, vechile contexte de viață, nuanțându-le ori instaurând, abia acum, divergențele care au întârziat să apară în spațiul lor de gândire și simțire referitor la sine sau la relațiile parteneriale. Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 16 martie, permițând reevaluarea unor propuneri pe care cu ceva timp în urmă le-a respins fără să le cântărească atent. În ziua de 5 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie. Teoretic, ar trebui să urmeze o lună de relații plăcute, tandre chiar, sincere și reciproc profitabile pentru Raci și prietenii lor. Din 6 martie, după ora 11:28, abordare demnă, rigidă sau principială a unor chestiuni bănești, mai ales dacă acestea au născut dialoguri ostile sau alimentează disfuncții la locul de muncă și în relația cu o instituție.

HOROSCOP URANIA 29 februarie – 6 martie 2020 Leu

Între 29 februarie și 1 martie, seara, mic succes profesional, situație confortabilă care le va permite nativilor să iasă dintr-o încurcătură și să-și consolideze autoritatea sau să-și apere imaginea publică. Între 1 martie, după ora 21:21, și dimineața zilei de 4 martie, dialoguri cu prietenii, schimburi de impresii și consultări cu cei apropiați pe o temă comună sau doar în interesul celui născut în zodia Leului. În alte cazuri, Leii se pot afla într-un vârtej de relații sociale, care să lase impresia unei notorietăți, a unei simpatii generale și a unei apropieri mentale sau sufletești cu persoane pe care nativul și-i dorește ca prieteni. Între 4 martie, după ora 6:26, și dimineața zilei de 6 martie, accent major pe casa a VI-a a sănătății, care va primi cinci opoziții de la 4 planete și Nodul Sud al Lunii, care pot sta la baza unei stări generale organice precare, alteori, prin hipofuncția unui organ sau a unui aparat vizat de aceste tranzite, pot declanșa un rău organic pronunțat. Pe 4 martie, Mercur, aflat în mișcare aparent retrogradă, va reveni în zodia Vărsătorului, pe care o va tranzita până pe 16 martie. Astfel, s-ar putea relua unele discuții (negocieri, medieri) cu privire la un proiect în care nativul este implicat sau pentru a cărui rezolvare ar putea fi cooptat, de unde și logica acestor consultări. Posibile reluări ale unor proceduri (anchetă, audiere, depoziție, mărturie, prelevare de probe, expertize, evaluări). În ziua de 5 martie, planeta Venus va intra în zodia Taurului, semn pe care îl guvernează și pe care îl va tranzita până pe 3 aprilie. Leii vor avea parte de protecția Micului Benefic, de șansă, de ajutor, de spor, de notorietate, de succesul și de simpatia publicului. Din 6 martie, după ora 11:28, Luna va traversa zodia Leului și le va da nativilor forță, determinare și curaj, voință, ambiție și combativitate.

Citeşte întreagul horoscop pe libertatea.ro