Horoscop Urania. Astrele îşi întorc faţa de la multe zodii

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 14 - 20 noiembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

13 nov. 2020, 16:27
Horoscop Urania. Astrele îşi întorc faţa de la multe zodii

Horoscop Urania.

Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 14 – 20 noiembrie 2020 pentru toate zodiile.

Horoscop Urania Berbec – 14 – 20 noiembrie

Între 14 și 15 noiembrie, după-amiaza, mecanisme speciale care pot trezi suspiciuni, amintiri sau conexiuni cu evenimentele din trecut, feeling-uri care pot să le atragă nativilor atenția cu privire la niște posibile jocuri riscante sau periculoase care se țes în jurul unui interes material ale cărui complicații pot atinge un maximum de intensitate sau de pericol în preajma zilei de 15 noiembrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Scorpion, care poate genera surprize neplăcute sau întorsături de situație care trebuie să fie tratate cu multă atenție și fără patimă. Unele evenimente se pot precipita, altele pot fi declanșate de o vorbă, de o aluzie, de un flash care le va permite nativilor să intuiască o întreagă încrengătură de relații și interese. Astfel, mai importantă decât dorința de răfuială, de revanșă sau de pedepsire a celor care au generat respectiva neregulă trebuie să fie nevoia de a rezolva repede și corect dereglarea produsă și de a ține situația sub control. Vizate vor fi ambele case ale axei banilor și avantajelor materiale. Informațiile vor juca un rol important, dar nefericit (dezinformare, abatere a atenției, măsluire a adevărului, etc.). Între 15 noiembrie, după ora 17:47, și după-amiaza zilei de 17 noiembrie, preocupări legate de viața socială, de morală, de justiție sau de dreptate, în general. Relații sincopate cu străinătatea.

Între 17 noiembrie, după ora 18:35, și seara zilei de 19 noiembrie, poveri profesionale, nevoia de a suporta limitările unei funcții sau ipostaze publice care nu le vor permite să trăiască liberi de constrângeri. Între 19 noiembrie, după ora 22:25, și 20 noiembrie, știri care îi vor mira pe cei născuți în Berbec, care vor asista la felul în care existența unor prieteni se derulează în mod ciudat; dialoguri neconvenționale cu o persoane din cercul lor de apropiați.

Horoscop Mariana Cojocaru 15 – 21 noiembrie 2020. Norocul Divin loveşte aceste zodii

Horoscop Urania Taur – 14 – 20 noiembrie

Între 14 și 15 noiembrie, după-amiaza, sectorul relațiilor parteneriale se va încărca de stresul și de riscurile născute din acumularea mai multor nereguli relaționale, iar Luna Nouă în Scorpion, din 15 noiembrie, ar putea patrona conflictele deschise, constatările care îi vor obliga pe nativi să-și schimbe părerea despre oameni și fapte, care vor evidenția nereguli și vor imprima evenimentelor și demersurilor o notă surprinzătoare, vor introduce îndoiala, neîncrederea și tendința de a rezilia niște contracte sau de a renunța la angajamentele luate față de colaboratori sau parteneri. Între 15 noiembrie, după ora 17:47, și după-amiaza zilei de 17 noiembrie, aspect modest din punct de vedere astral pentru evoluția relațiilor bănești/materiale. Între 17 noiembrie, după ora 18:35, și seara zilei de 19 noiembrie, context familiar Taurilor din perspectiva mișcării de idei și sentimente, de convingeri și atașamente; lucrurile nu țin de confort, de calm și de siguranță, ci de îndoieli, de blocaje și de limitări; nu va dura mult însă și nativii vor scăpa de mecanismele astrale introduse cu mai mulți ani în urmă de Saturn și, de un an încoace, de Jupiter; atunci, transformările interioare care vor avea loc în mintea și conștiința lor vor cunoaște un ritm alert pentru care Taurii trebuie să fie pregătiți să le trăiască și să le “asimileze”.

Între 19 noiembrie, după ora 22:25, și 20 noiembrie, ipostaze publice care, mai ales pentru cei care au un rang și o imagine publică de apărat, nu trebuie să fie tratate cu indiferență; posibile confruntări în întrunirile publice, atacuri și dispute în context mediatic, confruntări cu grupuri de interes ostile direcției pe care o susține un nativ în numele atribuțiilor și însărcinărilor ce decurg din prerogativele funcției pe care o deține.

Horoscop Gemeni – 14 – 20 noiembrie

Între 14 și 15 noiembrie, după-amiaza, axa celor două case ale sănătății va fi în centrul atenției nativilor, ca urmare a impactului pe care l-ar putea avea contextul astral al momentului dominat de Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie. Deși forma tipică de manifestare a acestor influxuri astrale va lua aspectul unei evoluții “mocnite”, mai puțin vizibile, afecțiunile deja instalate (cronice) s-ar putea intensifica, șubrezind rezistența organismului, a sistemului imunitar, a tabloului endocrin, a psihicului și echilibrului interior. Răstimp dedicat aspectelor legate de muncă și de derularea activității profesionale. Informații care îi vor alarma pe nativi, măsuri organizatorice care îi vor nemulțumi (lipsă de respect, manipulare, constrângere, poate chiar răzbunări și reglări de conturi în numele nevoii de a pune în aplicare o măsură necesară sau urgentă). Posibile acuzații nedrepte sau puneri în vină (nevoia găsirii unui “țap ispășitor”). Între 15 noiembrie, după ora 17:47, și după-amiaza zilei de 17 noiembrie, relațiile parteneriale vor trece printr-un moment de respiro sau de abordare coerentă și onestă. Între 17 noiembrie, după ora 18:35, și seara zilei de 19 noiembrie, rezistență pe baricadele unor interese mai mult sau mai puțin conflictuale de natură financiară sau materială; luptă cu instituțiile care ar putea sau ar trebui să rezolve acea problemă.

Între 19 noiembrie, după ora 22:25, și 20 noiembrie, posibilă inspirație providențială; moment al intuiției în plan practic, cât și al inspirației în plan creativ (artă, interpretare). Gemenii pot găsi soluția salvatoare la o cauză existențială care până acum, cu mijloacele obișnuite de abordare, nu și-a găsit rezolvarea; soluția originală se va naște prin aflarea, observarea sau dezvăluirea laturii ascunse a unui fapt de viață care le va permite înțelegerea corectă a cauzei abordate.

Horoscop Urania Rac  – 14 – 20 noiembrie

Între 14 și 15 noiembrie, după-amiaza, răstimp încărcat pentru relațiile sentimentale care pot trece prin încercări născute din lipsa de speranță, de comunicare cu cei dragi, de neîncredere în relațiile dintre părinți și copii; situația poate deveni delicată în preajma zilei de 15 noiembrie, când va avea loc faza de Lună Nouă în Scorpion și când emoțiile vor fi trăite la cote maxime. Deși, pe fond, această sensibilitate accentuate, cât și înclinația spre extrovertire ar trebui să fie favorabile creației artistice (inspirație și trăire artistică), vibrația astrală a acestui moment va căpăta nota unei exagerări contraproductive (neliniște, îndoială, întrebări fără răspuns coerent, spaimă de eșec, etc.). În planul relațiilor afective vor fi posibile pretențiile și crizele de orgoliu, nevoia de a primi dovezi de dragoste, inițiative regretabile. Surprize neplăcute de la o cunoștință; nevoia de a accepta o evidență deranjantă în relația Racilor cu o persoană sau cu un cerc de prieteni. Între 15 noiembrie, după ora 17:47, și după-amiaza zilei de 17 noiembrie, perioadă liniștită, cel puțin “pe hârtie”, la locul de muncă; evoluție normală a stării de sănătate. Între 17 noiembrie, după ora 18:35, și seara zilei de 19 noiembrie, relații parteneriale sub semnul unor piedici mai vechi, atitudini rigide la care Racii nu vor renunța în dialoguri și negocieri, absolutizare a unor convingeri, ridicare la rangul de principiu moral și de conștiință a unor puncte de vedere la care, în mod normal, ar fi trebuit să renunțe deja. Nativii vor face toate acestea de la sfârșitul lunii decembrie, când contextul astral se va schimba brusc și radical, obligându-i pe cei născuți în zodia Racului să răspundă acelor influențe înnoitoare. Între 19 noiembrie, după ora 22:25, și 20 noiembrie, dialoguri, informații sau vești care pe unii îi pun pe gânduri din punct de vedere material/patrimonial.

Horoscop Urania complet  libertatea.ro