Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Se anunţă încurcături băneşti

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie 2021 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

29 ian. 2021, 13:06
Horoscop Urania 30 ianuarie – 5 februarie 2021. Se anunţă încurcături băneşti

Horoscop Urania Berbec – 30 ianuarie – 5 februarie 2021

În prima parte a zilei de 30 ianuarie, începutul zilei va sta sub semnul unei stări de bine și a unei predispoziții spre umor, veselie, detașare de factorii de stres. Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, activități curente, de rutină, banale, desfășurate în virtutea datoriilor de serviciu care trebuie să fie duse la îndeplinire corect. Oarecare distanță față de plăcerile culinare sau chiar opțiuni severe („azi beau doar ceai”, „azi mănânc ceva «ușor»” etc.).

Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, după-amiaza, unii Berbeci vor respinge gesturile amabile sau tentativele de împăcare inițiate de un partener, de teamă să nu le dea acelora un mesaj de slăbiciune; calculul, ca și strategia, nu va fi în avantajul lor. Pe 1 februarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 25 februarie a. c., va străbate sectorul relațiilor de prietenie pe care le va proteja prin situații speciale. Venus va crea ipostaze profitabile pentru nativi care vor putea primi un ajutor în activitatea lor din partea unui prieten sau o susținere venită de la grupul de apropiați alături de care desfășoară activități speciale, altele decât cele strict profesionale.

În acest peisaj de-a dreptul idilic, identificăm însă și riscul de a intra în încurcături bănești de pe urma felului în care, entuziasmați de o propunere sau de un proiect comun, nativii s-ar putea oferi să le susțină din punct de vedere financiar sau să intre în „combinații” financiare cu câte un apropiat. Efectele neplăcute nu vor întârzia să se producă pe fondul a nu mai puțin de cincisprezece cuadraturi care vor funcționa între aceste case până spre sfârșitul lunii februarie. Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, preocupări legate de viitorul lor financiar, de stabilitatea materială sau de felul în care ar putea intra în posesia unor bunuri patrimoniale.

Horoscop Urania Taur – 30 ianuarie – 5 februarie 2021

În prima parte a zilei de 30 ianuarie, treburile oficiale, activitățile publice îi vor acapara pe cei născuți în Taur și îi vor împiedica să fie prezenți, așa cum și-ar dori sau așa cum ar trebui, pe fondul mai multor evenimente, alături de familie. Început de zi dificil și solicitant. Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, destule piedici în fața unei stări de bine, relaxate din punct de vedere personal (destindere, bucurie, satisfacții oferite de micile plăceri ale vieții de fiecare zi) sau entuziasm pe fondul evoluției speciale a vieții afective.

Horoscop Urania. Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, după-amiaza, stare de sănătate în general bună, evoluție normală a activității curente neîmpiedicate de factorii organici. Totuși, nativii vor avea tendința de a „fugi cu gândul” la alte teme de viață decât cele care ar trebui să-i preocupe cât timp desfășoară activități profesionale; inconstanță în ritmul de lucru, concentrate dificilă, mai puțină răbdare și dorința, care nu le va conveni nici lor înșiși, de a face pauze frecvente, de a se relaxa, ceea ce îi va aduce în situația să întârzie predarea unor teme de lucru cotidiene (sarcini de serviciu). Pe 1 februarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 25 februarie, în sectorul ascensiunii sociale, a puterii, introducând o binevenită notă de succes.

Pentru trei săptămâni de acum încolo, în acest sector se vor afla alături și, la un moment dat, în conjuncție cei doi Benefici, ceea ce va avea un efect special, pentru unii chiar spectaculos, în planul susținerii activității profesionale sau a postùrii lor sociale. Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, stres în relațiile parteneriale, ca și cum toată lumea din jurul Taurilor „s-a pus în grevă” ori vrea să-i șicaneze. Atenție la colaboratorii gata să trădeze ori care „joacă la două capete”.

Horoscop Urania Gemeni – 30 ianuarie – 5 februarie 2021

În prima parte a zilei de 30 ianuarie, moment al orgoliilor și al ambițiilor exprimate în mod deschis, mai mult sau mai puțin categoric, pe fondul unor provocări, deloc ușor de gestionat, în planul ideilor și al convingerilor personale, al evenimentelor cu ecou sau cu impact imediat asupra locului Gemenilor în viața socială și profesională. Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, răstimp banal, presărat cu obligația de a se ocupa de treburile casei sau ale părinților care au nevoie de ajutor.

Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, după-amiaza, răstimp interesant, care le va mobiliza resursele de imaginație și îi va împinge pe unii spre performanță, pe fondul intrării planetei Venus în zodia Vărsătorului, în ziua de 1 februarie. Astfel, în sectorul ideilor, al concepțiilor superioare despre lume și viață se vor afla în tranzit cei doi Benefici – Venus și Jupiter – care vor da o strălucire aparte reacțiilor și forței lor de exprimare în planul conștiinței de sine, al conștiinței civice, al moralei sau al înțelegerii nevoii de a se plia pe comandamentele momentului. Până pe 25 februarie, planeta Venus le va oferi nativilor posibilitatea să ia contact cu idei noi, să primească informații și sugestii esențiale pentru parcursul lor profesional ori să se integreze în structuri de viață și activitate publică și care să le permită evoluția și succesul.

Horoscop februarie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate conform runelor lui Mihai Voropchievici
Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, „apăsare” astrală pe cele două case ale sănătății, resimțită de către nativi în plan fiziologic diferit, în funcție de vârstă și de tablou clinic general, dar în plan psihic, impactul va fi evident și doar copiii nu vor conștientiza aceste modificări subtile. De aceea, Gemenii nu ar trebui să accentueze această stare de spirit printr-o mentalitate și un comportament menit să accentueze stresul, depresia, nemulțumirea sau conflictele interioare.

Horoscop Urania Rac  – 30 ianuarie – 5 februarie 2021

În prima parte a zilei de 30 ianuarie, unii nativi pot face caz pe tema unei ipostaze financiare care îi nemulțumește, invocând argumente de genul valorii lor personale,  performanței profesionale, meritelor umane care ar justifica un alt statut salarial. Între 30 ianuarie, după ora 10:03, și 1 februarie, la prânz, Racii nu vor avea disponibilitatea să converseze, mai ales dacă temele și provocările la dialog vor fi pe teme modeste ca importanță pentru universul lor de preocupări. Nativii vor avea nevoie să primească o informație sau o explicație corectă din punct de vedere legal, financiar sau administrativ.

Între 1 februarie, după ora 13:26, și 3 februarie, după-amiaza, răstimp mai puțin semnificativ, marcat, în cazul unora, de nevoia de a face slalom printre treburile personale pentru care nu (prea) au tragere de inimă, fiindcă acelea vor fi complicate, plicticoase sau enervante. Pe 1 februarie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 25 februarie a.c., își va exercita funcția de protector sau de benefic în sectorul avantajelor materiale ce pot fi obținute cu ajutorul unei persoane sau prin intermediul unei instituții. Șansa de a câștiga o sumă de bani modestă, de a primi un obiect de valoare mică sau de a tempera reacțiile ostile ale unor persoane care se vor opune demersurilor nativilor pe această direcție.

Una dintre condițiile succesului, în acest sens, va fi legată de relația nativilor cu unul sau mai mulți prieteni; este total neindicată implicarea acelora în rezolvarea problemelor financiare ale Racilor, mai ales dacă aceia vor ridica pretenții nejustificate încă de la început. Între 3 februarie, după ora 16:15, și 5 februarie, univers afectiv răscolit de tranzitele momentului care vor stârni resentimente, vor chema amintirile, vor reactiva trăirile incomode din punct de vedere emoțional.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro