HOROSCOP URANIA 31 DECEMBRIE 2018 – 5 IANUARIE 2019: Cumpene pentru multe zodii la trecerea dintre ani

HOROSCOP. Previziuni Urania pentru săptămâna 31 decembrie 2018 –5 ianuarie 2019. Marte va intra în zodia Berbecului.

30 dec. 2018, 08:55
HOROSCOP URANIA 31 DECEMBRIE 2018 – 5 IANUARIE 2019: Cumpene pentru multe zodii la trecerea dintre ani

HOROSCOP Urania Urania Berbec Pe 31 decembrie, în zori, provocări parteneriale care îl vor obliga pe nativi să facă un efort de diplomație, de politețe și de abilitate. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, preocupări legate de un potențial câștig material sau bănesc pe care Berbecii îl văd amenințat de manevrele incorecte ale unor persoane ce vânează, la rândul lor, același câștig.

Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, respectiv în domiciliu, și le va da nativilor multă energie, determinare, ambiție, curaj și capacitate de a reacționa rapid, de a se mobiliza, de la o clipă la alta, în vederea rezolvării chestiunilor cu care se confruntă în viața de fiecare zi. În paralel, îi poate face, până la jumătatea lunii februarie, mai imperativi dar și mai dificili în relațiile parteneriale din cauza unei accentuate tendințe de a-și manifesta personalitatea, dorințele, interesele sau viziunea lor despre căsătorie, relații conjugale, afaceri, dușmănie, etc.

Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, dialoguri pe chestiuni de principiu (juridice, morale, legale, oficiale, administrative) menite să le faciliteze un demers profesional, educațional. Uneori, în acest joc de speranțe și intenții, străinătatea poate juca un rol interesant sau chiar determinant. Etapă a unor cristalizări la nivelul conștiinței sau a crezului interior.

HOROSCOP Urania Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, accent pe carieră, pe ascensiunea socio-profesională sau pe conștientizarea reperelor ce trebuie rezolvate ori depășite pentru a-și atinge scopul. Perioadă care, în zilele următoarele, va avea o rezonanță specială, pe fondul unor tensiuni și blocaje ce pot apărea în calea persoanelor (încă) tinere și care vor sublinia limitele lor de pregătire sau (ne)adecvarea la realitățile cu care se confruntă (lipsa experienței, a școlarizării necesare, a maturizării, etc.).

HOROSCOP Urania Taur Între 29 și 31 decembrie, în zori, etapă confortabilă pentru sănătate prin capacitatea de a se echilibra destul de repede, mai ales dacă, în urma unor excese (activitate profesională, muncă în gospodărie), organismul lor se va simți obosit. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața,unele relații parteneriale vor evolua anevoios: în căsnicie va fi vorba de gelozie și individualism iar în relațiile de afaceri, de tendințele egoiste sau incorecte ale unor persoane care încearcă să profite de ei. Răstimp mai puțin indicat întâlnirilor menite să pună bazele unei cooperări, pentru a discuta condițiile unei colaborări sau pentru a semna, în urma acceptării condițiilor impuse, un contract. Evoluție delicată pentru cei care se confruntă cu o ipostază legală/procesuală prin versatilitatea depozițiilor și reaua credință a unora dintre cei implicați (martori, experți, intervenienți și chiar avocați).

Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului, în domiciliu, dar va tranzita sector „ascuns’ al hărții lor astrale și, prin asta, nu-și va putea manifesta, până la jumătatea lunii februarie, întregul său potențial. În general, Marte va accentua stările conflictuale care se consumă în interioritatea lor sau bolile mocnite care, acum, pot da semne de acutizare sau se pot manifesta dezordonat și enervant. Perioadă în care vor ieși la suprafață multe dintre nemulțumirile nerostite care erau ținute sub control.

Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie, conjuncturi și oportunități care le vor permite să lămurească, cel puțin din punct de vedere juridic, o problemă de moștenire, de ieșire din indiviziune, de partaj. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, puternic mecanism interior ce privește conștiința personală profesională și aspirațiile. Posibile atașamente puternice în urma unor lămuriri definitive.

HOROSCOP Urania Gemeni Între 29 și 31 decembrie, în zori, perioadă destinsă, plăcută, fără solicitări epuizante. Gemenii vor avea tendința să se tempereze, să nu exagereze cu implicarea în activități obositoare chiar dacă este vorba de petreceri, preferând odihna, agitației și zgomotului. Unele persoane se vor îndrepta spre activități de culturale care să le aducă mulțumire sufletească și satisfacție intelectuală. Între 31 decembrie, după ora 03:23‘, și 2 ianuarie 2019, dimineața, nemulțumiri de scurtă durată legate de locul de muncă.

Posibile răceli (viroze) , sinuzite, infecții. Pe 1 ianuarie 2019, Marte va intra în zodia Berbecului și va marca, până la mijlocul lunii februarie 2019, sectorul relațiilor de prietenie sau al preocupărilor care se desfășoară cu implicarea și prin colaborarea unuia ori a mai multor cunoscuți. Nativii ar putea fi invitați să se alăture unor grupuri organizate (asociații, fundații, comitete, cluburi) pentru promovareaunui scop (ideal, premisă, program). Între 2 ianuarie, după ora 10:59‘, și seara zilei de 4 ianuarie,dialoguri importante în plan conjugal, în domeniul afacerilor, al contractelor sau al proceselor. Pe fond, contextul este unul favorabil și le va permite Gemenilor o abordare corectă din punct de vedere legal, juridic, moral.

Cei tineri se pot hotărî în privința căsătoriei, căreia îi vor da curs în scurt timp, sau pe care o vor lua în calcul ca fiind posibilă, cândva, în anul 2019. Din 4 ianuarie, după ora 20:55‘, se conturează noi blocaje și dificultăți legate de un ajutor material, de un sprijin legal cu sau fără susținere bănească. Cele mai afectate vor fi moștenirile și partajele. În preajma acestei date, se vor contura cele mai importante motive care le stau în cale pe care, dacă nu le-au identificat până acum, le pot observa, în acest răstimp, când vor apărea cu puterea unei evidențe de netăgăduit. 

Mai multe, pe Libertatea.