HOROSCOP URANIA 4-10 IANUARIE 2020. Casa Banilor este goală, dar Cupidon aruncă săgeţi de lângă bradul de Crăciun

Horoscop Urania 4-10 ianuarie. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 04 – 10 ianuarie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în  săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai  să te îmbogățești.

03 ian. 2020, 11:56
HOROSCOP URANIA 4-10 IANUARIE 2020. Casa Banilor este goală, dar Cupidon aruncă săgeţi de lângă bradul de Crăciun

HOROSCOP URANIA 4-10 IANUARIE 2020 Berbec

Între 4 ianuarie, după ora 18:15′, și zorii zilei de 7 ianuarie, cufundare în problemele cotidiene de natură financiară ca o necesară revenire la pragmatism. Ambiții cu privire la viitorul lor material (proiecte, calcule, idei). Între 7 ianuarie, după ora 04:11′, și dimineața zilei de 9 ianuarie, voioșie, dorință de comunicare, nevoia de ancorare în realitate prin punerea la punct cu ultimele știri, posibile deplasări de scurtă durată. Pentru unele persoane, se poate contura nevoia (obligația?) de a lua contact cu reprezentanții unor instituții aflate dincolo de granițele țării. Cei maturi se pot confrunta cu situații încărcate de disconfort rezultate din evoluția unei ipostaze socio-profesionale care va intra în contradicție cu intențiile lor de viață sau cu opiniile pe care le împărtășesc și pe care le vor vedea contrazise sau chiar reprimate.

HOROSCOP MINERVA IANUARIE 2020. Ce zodii sunt lovite de noroc în prima lună a anului. În Casa Dragostei apar probleme

Între 9 ianuarie, după ora 10:44′, și 10 ianuarie, revenire la problemele de familie (dialoguri, implicare, asumare de sarcini) fără prea multă entuziasm. Pe fondul Lunii Pline în Rac, din 10 ianuarie, unii Berbeci se vor recupla la numeroșii factori de stres și îngrijorare de natură profesională care vor pune în prim-planul atenției lor nevoia de a se menținere în funcție, de a-și asuma decizii controversate ori de a depăși o perioadă pline de limitări și blocaje.

Între 4 și 10 ianuarie, asupra celor născuți în zodia Berbecului, se vor exercita provocări și încercări cu grad diferit de dificultate în funcție de vârstă și statut social care, spre sfârșitul săptămânii, vor căpăta aspectul unor momente esențiale pentru cariera lor prin acutizarea nevoii de a se exprima în public sau de a comunica o decizie personală.

HOROSCOP URANIA 4-10 IANUARIE 2020 Taur

În prima parte a zilei de 4 ianuarie, discrete solicitări ale funcțiilor cerebrale resimțite sub forma unei oboseli accentuate, a unei enervări, a unei indispoziții de scurtă durată sau a unei înclinații spre nervozitate, nerăbdare, inconsecvență în gânduri și raționamente.
ntre 4 ianuarie, după ora 18:15′, și zorii zilei de 7 ianuarie, impulsuri utile organismului sau mai agreabil resimțite de către psihic: mai multă stabilitate, mai mult echilibru la nivel fiziologic; uneori, persoanele mature vor profita de acest respiro temperat pentru a medita la problemele curente de viață și la cele mai avantajoase soluții. Între 7 ianuarie, după ora 04:11′, și dimineața zilei de 9 ianuarie, discuții despre bani sau abordări mai puțin temeinice ale unor chestiuni financiare (o întrebare adresată cuiva competent, lectura unei știri, nevoia de a primi o confirmare la un demers bănesc prin intermediul unui text de lege).

Între 9 ianuarie, după ora 10:44′, și 10 ianuarie, cumpătare în felul în care nativii vor reacționa la auzul unei vești sau în contextul unui dialog în timpul căruia pot fi abordate subiecte delicate sau dificile. Taurii vor avea răbdare să analizeze și nu se vor lăsa duși de valul spontaneității. Mecanisme de abordare a unei chestiuni ce privește conștiința, un crez sau o decizie majoră în care va predomina obiectivitatea și dorința de a fi siguri de valabilitatea datelor pe baza cărora judecă, cântăresc, hotărăsc. În seara zilei de 10 ianuarie, Luna Plină în Rac va opera pe axa celor două case ale comunicării, studiului și deplasărilor, introducând, de la caz la caz, un accent specific de răbdare, metodă sau de autocontrol. Cei care au 56- 59 de ani vor realiza cât de greu le va fi să accepte o soluție de viață ce privește următorii ani sau perspectiva unei iminente retrageri din viața socio-profesională (schimbarea stilului de viață).

HOROSCOP URANIA 4-10 IANUARIE 2020 Gemeni

În prima parte a zilei de 4 ianuarie, implicări în activitățile desfășurate alături de prieteni sau onorarea îndatoririlor asumate cu puțin timp în urmă în plan public. Între 4 ianuarie, după ora 18:15′, și zorii zilei de 7 ianuarie, nevoie de calm, de detașare de solicitările exterioare, de factorii de stres sau chiar de tumultul gândurilor. Efort de recuperare și conservare a stării de normalitate organică.

Între 7 ianuarie, după ora 04:11′, și dimineața zilei de 9 ianuarie, entuziasm, bucurie față de plăcerile vieții curente, dorință de a comunica și relua contactele umane întrerupte în ultima vreme cu acele persoane care le sporesc sentimentul de normalitate și vitalitate. Posibile contradicții între dorințele personale și tendințele sau nevoile de moment ale partenerului de viață. Între 9 ianuarie, după ora 10:44′, și 10 ianuarie, accent major, care curmă starea de bine și relaxare a ultimelor zile, pus pe chestiunile bănești. Conștientizarea unor limite/limitări financiare îi va obliga pe Gemeni să-și regândească orice proiect personal pe termen scurt sau de-a lungul acestui an. Această cufundare bruscă în problemele de ordin material va fi declanșată sau chiar intensificată de Luna Plină în Rac, din 10 ianuarie, care va opera asupra axei celor două case ale avantajelor materiale și care va readuce în prim-planul atenției nativilor chestiunile mai vechi sau le va accentua pe cele care par să se nască, de la o zi la alta, pe fondul schimbărilor legislative, administrative sau fiscale în curs de aplicare. Totuși, nu este exclusă, în preajma acestei date, cu o toleranță chiar de o săptămână de la data producerii acestei faze, instalarea unei situații speciale, care să-i pună pe nativi în imposibilitatea de a ține sub control consecințele unor decizii sau evenimente care nasc temeiuri juridice (decese, testamente, moșteniri).

Citeşte mai multe aici