Horoscop Urania 4 – 10 noiembrie 2017. Luna Plină în Taur. Mercur, în Săgetător. Cumpene în casa banilor, emoţii în casa dragostei

Previziuni Urania pentru perioada 4 – 10 noiembrie 2017. Luna Plină în Taur. Mercur va intra în zodia Săgetătorului. Venus va intra în zodia Scorpionului.

03 nov. 2017, 13:35
Horoscop Urania 4 – 10 noiembrie 2017. Luna Plină în Taur. Mercur, în Săgetător. Cumpene în casa banilor, emoţii în casa dragostei

Berbec

 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, dorință accentuată de stabilitate materială, accentuată de faza de Lună Plină în Taur care va avea loc în ziua de 4 noiembrie, la ora 7:22′, și care le va stârni spaime legate de viitorul lor material și de felul în care s-ar putea rezolva o chestiune bănească sau patrimonială, complicată și plină de riscuri sau nereguli. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, Berbecii își vor regăsi plăcerea de a vorbi și de a comunica. Context bun pentru a face o scurtă deplasare, pentru a stabili noi contacte umane dar și risc de superficialitate sau de grabă responsabilă de greșelile posibile. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului care va favoriza legăturile cu străinătatea, schimbările de opinie pe fondul accesului la informații speciale (dialog cu specialiști, studiu individual, documentare, experiență personală). Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, tensiuni în familie, între rude și soț/soție. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, marcând casa a VIII-a, a avantajelor materiale. Nota generală va fi de complicații și capcane pe care Berbecii vor avea tendința să și le asume din dorința de a se vedea cât mai repede în posesia bunurilor în discuție, fără să mai țină cont de riscurile ce pot decurge. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, urmând să-și pună amprenta astrală pe casa a X-a a ascensiunii sociale și profesionale. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, Luna le va accentua bărbaților dorința de a cuceri, de a impresiona, de a „fura inimi” iar femeilor, orgoliul. Ziua de 10 noiembrie va înlesni apropierile umane insolite care vor atrage, ulterior, complicații și necazuri. Întreaga săptămână va sta sub semnul schimbărilor de opinie, de scop în viață sau a renunțării la atașamentele culturale, religioase, politice, morale.
 
Taur
 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, Luna va tranzita segmentul zodiacal al nativilor și se va afla, în dimineața zilei de 4 noiembrie, la ora 7:22′, în postura de Lună Plină în Taur, închizând circuitul inaugurat cu un an în urmă și deschizând un circuit astral nou, patronat de Lună, până în toamna anului 2018, introducând premize noi de viață, activitate și simțire. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, discuții, tatonări cu privire la o chestiune bănească pe care nativii ar dori să o modifice într-o direcție confortabilă. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, marcând casa a VIII-a a câștigurilor obținute prin relația cu alte persoane și instituții, ceea ce le va permite negocieri și tranzacții interesante dar pe sume mici sau modeste. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, mai puțină exuberanță și mai puțin chef de a conversa; atenția nativilor se va îndrepta spre acumularea de cunoștințe, prin învățare și studiu individual, ori spre aprofundarea domeniului în care își exercită meseria. Drumuri făcute fără chef, scurte deplasări de care „nu le arde” dar pe care trebuie să le onoreze din obligație. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus, Guvernatorul zodiei Taurului, va intra în zodia Scorpionului, complicând tranzitul, și așa dificil, al acestui moment ce caracterizează casa a VII-a a relațiilor parteneriale. Se pot acutiza conflictele, colorate cu dorința de revanșă, răfuială sau chiar de răzbunare a unor rivali și dușmani. Pe acest fond de ostilitate nu pot fi realizate înțelegeri și nu se pot consolida parteneriate ori semna contracte. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa convingerilor superioare și a conștiinței. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, contradicții familiale: Taurii se pot lovi de rezistența unor rude în privința soluțiilor ce privesc un patrimoniu sau un interes comun.
 
Gemeni
 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, discrete stări proaste fără a fi vorba de o suferință organică. Gemenii vor trece prin momente de neliniște iar îngrijorarea lor va fi amplificată, pe 4 noiembrie dimineața, de Luna Plină în Taur. Starea lor de spirit modificată ar putea fi provocată de felul în care se desfășoară (sau nu se desfășoară) activitatea profesională. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, Luna va străbate sectorul personal natal și îi va face mai veseli, mai senini și mai plini de vervă, Gemenii reușind să-i încânte pe cei din preajmă cu felul lor optimist și detașat de a privi viața. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur, Guvernatorul Gemenilor, va intra în zodia Săgetătorului, unde va sta până la începutul lunii ianuarie 2018, provocând transformări ale relațiilor parteneriale pe baze juridice, reevaluări și repoziționări sau înnoiri ale condițiilor contractuale; dialogurile vor fi dinamice, favorabile sau constructive. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, nevoie de „restrângere” financiară; situațiile speciale, legate de salarizare vor provoca nemulțumi, încurcături și/sau lipsuri bănești. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, unde ar putea ar putea intensifica atmosfera neplăcută de la locul de muncă creată de intrigi, bârfe, acuții nedrepte, atacuri nefondate. Sănătatea ar putea fi marcată de răceli, viroze, infecții urinare, tulburări hormonale, stări psihice apăsătoare. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, în casa a VIII-a a bunurilor primite sau moștenite ori a beneficiilor materiale oferite de o persoană ori de o instituție Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, moment al micilor orgolii care îl pot face pe nativ lăudăros, vanitos, pretențios. Dorință de a se confrunta verbal cu acei cunoscuți care îl deranjează pe nativ, din dorința de a-i pune la punct pe aceia.
 
Rac
 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, nevoia de a găsi pe cineva de încredere cu care să interacționeze sau cu care să se sfătuiască. Pe 4 noiembrie dimineața, la ora 7:22′, va avea loc faza de Lună Plină în Taur care le-ar putea scoate în cale o persoană pe care se pot baza sau care îi pot introduce într-un cerc nou de cunoștințe. În plan sentimental însă, Luna Plină poate accentua trăirile crispate, marcate de îngrijorare, egoism, gelozie, spirit posesiv manifestat față de cei dragi, inclusiv față de copii. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, dialoguri interioare; Racii se „iau la întrebări”, își verifică informațiile, analizează, își remodelează opiniile. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a VI-a a sănătății, permițând o refacere rapidă după afecțiuni sau accidente suferite la brațe, mâini, degete. Tranzitul mai patronează discuțiile cu miză juridică, eventual, privitoare la o decizie medicală. În relațiile de muncă, se întrevăd discuții pe chestiuni concrete, de legalitate ale unor contracte sau măsuri organizatorice. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, tranzitul Lunii va accentua discrepanțele latente din casele a IV-a, a VII-a sau a X-a. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, instalându-se în sectorul relațiilor sentimentale. Ea va influența viața afectivă în chip destul de neplăcut, uneori, introducând gânduri viclene, tendința de a bănui, de a insinua, de a supraveghea sau de a aduce acuzații născute din gelozie, frică ori neîmplinire sufletească. Pe 9 noiembrie, Luna Neagră va intra în Capricorn, adică în casa a VII-a, de unde va vicia, multe luni de acum în acolo, relațiile parteneriale. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, nevoia de a impresiona prin banii cheltuiți (risipiți?) sau de a formula revendicări salariale.
 
Leu
 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, unii nativi vor face efortul de a-și consolida poziția publică sau autoritatea socio-profesională. Pe 4 noiembrie dimineața, Luna Plină în Taur ar putea instaura un context de muncă nou prin statut, funcție, demnitate, imagine publică. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, întâlniri și dialoguri cu prietenii. În seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra în zodia Săgetătorului, dându-le Leilor capacitatea de a ține sub control sentimentele și de a proceda rațional, în ceea ce francezii numesc „coté coeur”. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, tendința de a se replia, de a trăi interiorizat sau de a nu se exterioriza prin dialog, afirmații și inițiative. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului, ceea ce va crea stări de spirit speciale, diferite de la individ la individ, în funcție de vârstă și tip de legătură cu familia din care provine. În unele situații, s-ar putea vorbi de ostilitate, revoltă față de punctul de vedere, comportamentul sau deciziile rudelor apropiate, în special ale părinților. În plan domestic, vor fi total neindicate vânzările sau alte forme de despărțământ de proprietate imobiliară și funciară. Pe 9 noiembrie dimineața, Luna Neagră va intra în Capricorn, producând, în viitoarele luni, în planul sănătății, neplăceri osoase, reumatismale, dermatologice, șubrezind regimul mineralelor din organism. De asemenea, va destabiliza sectorul muncă prin posibile întreruperi temporale ale activității, pensionări anticipate, restructurări. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, bună formă fizică și psihică; Leii vor da dovadă de autoritate, energie și curaj. Cei care desfășoară activități de creație, de compoziție sau de interpretare vor putea ajunge la consolidarea viziunilor, vor avea o abordare originală, de mare autenticitate, forță de expresie și convingere.
 
Fecioară
 
Între 4 și 5 noiembrie dimineața, principiile care stau la baza convingerilor interioare vor trece printr-un proces de consolidare, pe fondul unei viziuni noi, patronate de Luna Plină în Taur, din 4 noiembrie dimineața. Între 5 noiembrie, după ora 12:26′, și 7 noiembrie dimineața, tendință de a se afirma, de a „ieși în față” prin inițiative sau posturi publice. Pe 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur, Guvernatorul Fecioarelor, va intra în zodia Săgetătorului, respectiv în casa a IV-a, de unde va crea, pentru aproximativ trei săptămâni, premizele dialogurilor necesare cu rudele pentru a reglementa o neînțelegere, prin aflarea și acceptarea adevărului, și pentru a pune capăt divergențelor privitoare la comportamentul și mentalitatea lor sau a celorlalți. Între 7 noiembrie, după ora 12:45′, și 9 noiembrie, la prânz, prudență și atitudine rezervată față de unii prieteni sau față de un grup de cunoscuți căruia îi aparține nativul. Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra în zodia Scorpionului. Tranzitul, din fericire, destul de scurt, le va da tendința de a critica, de fi vehemenți, sarcastici, plăcerea de a face comentarii cinice, de a manipula informațiile, de a răstălmăci și deforma realitatea. Răstimp defavorabil călătoriilor sau scurtelor deplasări în timpul cărora nativii pot suferi pagube materiale sau pot trece din cauza întâmplărilor nefericite care ar putea avea loc. Perioadă în care Fecioarele vor fi vulnerabile în contextul examenelor și verificărilor, mai ales dacă „ăl cu coadă” îi va împinge să facă un gest vinovat ce va fi imediat descoperit și sancționat. Pe 9 noiembrie, dimineața, Luna Neagră va intra în zodia Capricornului, respectiv în casa a V-a a sentimentelor și a relațiilor cu copiii. Între 9 noiembrie, după ora 14:30′, și 10 noiembrie, posibile furii trăite în forul interior, sentiment de orgoliu rănit care îi poate împinge, în plan concret, ceva mai târziu, la revanșă.