Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. Luna Nouă în Fecioară ne accentuează sensibilităţile şi problemele sufleteşti

Principalele evenimente astrologice ale săptămânii viitoare sunt intrarea Lunii Noi în Fecioară şi intrarea lui Venus în zodia Scorpionului.

03 sept. 2021, 12:45
Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. Luna Nouă în Fecioară ne accentuează sensibilităţile şi problemele sufleteşti

Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. BERBEC

Între 4 și 6 septembrie, trăiri intense, momente “fierbinți”, nevoie de aventură, cultivare a plăcerilor firești ale verii (excursii, călătorii, vizite, petreceri), participare la concursuri în aer liber, sport.

Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, muncă, asumare de sarcini profesionale în plus față de ceea ce era până acum norma obișnuită, efort de a fi la timp cu lucrările, posibile confruntări între dorință, vis și realitate sau concretizarea unor dorințe care generează o stare de regret, de amărăciune, de dezamăgire accentuate sau provocate de Luna Nouă în Fecioară, din 7 septembrie, care se va produce în acest sector.

Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. TAUR

Nativii vor face efortul de a se ține departe de emoții, de impresiile care-i pot tulbura ori destabiliza afectiv, mai ales dacă în această perioadă vor fi implicați în activități importante pe care nu doresc să le compromită din cauza acestor slăbiciuni personale.

În plus, în acest sector al relațiilor sentimentale și al plăcerilor vieții, în ziua de 7 septembrie, va avea loc Luna Nouă în Fecioară, care va accentua tendința spre o abordare cerebrală a chestiunilor sufletești sau care privesc capitolul șubred al nostalgiilor, al amintirilor, al duioșiilor și al tristeților.

Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. GEMENI

Între 6 septembrie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 8 septembrie, destul de multă treabă. Gemenii vor fi nevoiți să se dedice unor activități casnice, unele dintre ele fiind justificate de defectarea unui aparat, de avaria unei instalații, de o stricăciune în exploatarea locuinței ce trebuie remediată.

Situație de oarecare alertă în casă și în gospodărie, generată, poate, și de Luna Nouă în Fecioară din 7 septembrie. Între 8 septembrie și dimineața zilei de 10 septembrie, calm și echilibru afectiv, atitudine înțeleaptă în fața unor exagerări care vin de la cei dragi care și-au făcut obiceiul de a abuza de răbdarea lor.

Horoscop Urania 4-10 septembrie 2021. RAC

Între 4 și 6 septembrie, abordări energice ale unor treburi bănești; nativii se vor concentra pe respectiva problemă și o vor trata nu doar cu seriozitate, ci și cu autoritate, nelăsând ca unele stări de lucruri neconvenabile să treneze ori să se prelungească, amplificând o pierdere bănească prin penalități la plăți.

Demersuri administrative curente, rezolvate cu competență și seriozitate grație contribuției Lunii Noi în Fecioară din 7 septembrie, dialoguri utile cu vecinii pe o temă de interes comun.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro