Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Mercur va reveni la mersul direct şi ne va ajuta să ne reechilibrăm mental şi să abordăm cu mai multă luciditate situaţiile cu care ne confruntăm

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 5-11 februarie 2022 este revenirea lui Mercur în mers direct, pe data de 5 februarie. Vorbim despre planeta comunicării, a tranzacțiilor și a negocierilor, ceea ce înseamnă că aceste sectoare vor fi favorizate odată ce planeta îşi reia mersul direct.

04 feb. 2022, 14:16
Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Mercur va reveni la mersul direct şi ne va ajuta să ne reechilibrăm mental şi să abordăm cu mai multă luciditate situaţiile cu care ne confruntăm

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022. Perioada de retrogradare a lui Mercur a cerut reevaluări și revizuiri în sectoarele de viață unde s-a format aspectul. Acum, reluându-şi mersul direct, planeta vine să reechilibreze și să îmbunătățească situația.

Cum va influenţa planeta Mercur aflată în mers direct fiecare zodie, aflm de la Urania.

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022 BERBEC

În ziua de 5 februarie, Mercur va reveni la mersul direct. Berbecii pot să rezolve astfel mai ușor, pe calea dialogului, acele aspecte profesionale care nu au fost finalizate din lipsa lor de încredere sau de perspectivă față de o situație ori de o ofertă.

Către sfârşitul săptămânii, în sectorul comunicării se pot crea animozități, se pot naște și se pot alimenta conflicte verbale sau confuzii, dezinformări care să le inducă reacții nejustificate.

Citeste si Horoscop karmic februarie 2022. Fluturi în stomac şi iarna, magnet pentru bani spre sfârşitul lunii

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022 TAUR

În ziua de 5 februarie, Mercur va reveni la mersul direct şi, timp de aproximativ zece zile, va fi un factor astral util pentru finalizarea unor decizii interioare pentru care, până acum, Taurii nu au avut fie informația necesară, fie explicația corectă, fie energia mentală de a diseca tot felul de subtilități.

Nu e momentul cheltuielilor nejustificate sau disproporționate față de veniturile curente. Se pot contura obligații financiare care să-i destabilizeze.

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022 GEMENI

Mercur revine în mers direct din 5 februarie. Plasat într-o direcție normală, într-o zodie care accentuează logica, precizia și pragmatismul, el le va insufla Gemenilor o gândire corectă din punct de vedere financiar. Gemenii vor acționa ferm pe linia legalității și a onestității.

Spre sfârşitul săptămânii, Luna va străbate zodia Gemenilor, plasându-se în sectorul corpului fizic și al identității, fiindu-le de un real ajutor acestor persoane, dându-le multă subtilitate, intuiție, fler și abilitate în a sesiza oportunitățile.

Citeste si Horoscopul banilor în luna februarie 2022. Fără planete retrograde pe cer, toate zodiile sunt lovite de noroc

Horoscop Urania 5 – 11 februarie 2022 RAC

Revenit la un mers coerent pentru susținerea unor interese și puncte de vedere, Mercur le va fi de ajutor Racilor, până pe 14 februarie, pentru că va ridica barierele de neîncredere sau de necunoaștere corectă și profundă a lucrurilor.

O notă aparte o pot reprezenta gândurile apăsătoare care îl pot condiționa negativ pe câte un nativ din Rac: să nu doarmă, să fie abătut, să abandoneze o activitate practică, să nu se poată concentra, să vadă lucrurile „în negru”.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro