Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022. Intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător influenţează relaţiile de prietenie şi vine cu surprize din partea apropiaţilor

Principalul eveniment astral al acestei săptămâni este reprezentat de intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător. Aceste tranzite vor influenţa relaţiile de prietenie ale nativilor şi vor veni cu surprize plăcute din partea unor persoane dragi.

04 mart. 2022, 15:10
Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022. Intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător influenţează relaţiile de prietenie şi vine cu surprize din partea apropiaţilor

Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022. Intrarea planetelor Marte şi Venus în Vărsător vine cu schimbări destul de importante, mai cu seamă în sectorul relaţiilor cu cei din jur. Totodată, vom avea mai uşor acces la informaţii.

Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022 BERBEC

În ziua de 6 martie, Marte va intra în zodia Vărsătorului și, până pe 15 aprilie, va introduce factori de surpriză și transformare a unei relații de prietenie.

Tot în ziua de 6 martie, în zodia Vărsătorului, va intra și planeta Venus, care, până pe 5 aprilie, va crea premise interesante pe care nativii ar trebui să le valorifice, chiar dacă, de cele mai multe ori, acestea se vor asocia cu reticențe. Sunt posibile surprize plăcute din partea unor cunoscuți care pot avea inițiative interesante.

Citeste si Horoscop PRIMAVARA 2022: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022 TAUR

Intrarea planetei Marte în zodia Vărsătorului va introduce numeroase ipostaze de viață profesională provocatoare cărora nativii vor trebui să le facă față și pentru a căror evoluție, plină de surprize și necunoscute, ei vor trebui să vegheze atent. Tot în ziua de 6 martie, în zodia Vărsătorului, va intra și planeta Venus, care va introduce un binevenit factor de noroc ori de succes în condiții speciale.

Deși Venus va spori farmecul și credibilitatea nativilor în fața colegilor, a publicului și a observatorilor, aceștia vor trebui să țină cont și de cuadraturile radicale ale planetelor care operează pe direcția Taur/Vărsător și să rămână vigilenți.

Citeste si Cristina Demetrescu: „Până de Paşte va fi una dintre cele mai grele cruci ale Europei”. Când ar putea fi învins Putin

Horoscop Urania 5 – 11 martie 2022 GEMENI

Odată cu intrarea lui Marte în zodia Vărsătorului, pe 6 martie, nativii Gemeni vor avea parte de stări de spirit dizarmonice (revoltă, mânie, atitudini conflictuale, contestări, refuz de acceptare a unor idei sau a unor soluții curente în viața socio-profesională).

Tot în ziua de 6 martie, în zodia Vărsătorului va intra și planeta Venus, care, până pe 5 aprilie, va înlesni accesul la informații speciale, utile, dar care vor contribui la destabilizarea unor atitudini și convingeri mai vechi.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro