Horoscop Urania 6-12 august 2022. Lună Plină în Vărsător vindecă rănile sufleteşti şi aduce echilibru în vieţile noastre

Principalul eveniment astral al săptămânii 6-12 august 2022 este formarea Lunii Pline în semnul Vărsătorului, care va avea loc pe 12 august.

05 aug. 2022, 13:06
Horoscop Urania 6-12 august 2022. Lună Plină în Vărsător vindecă rănile sufleteşti şi aduce echilibru în vieţile noastre

Horoscop Urania 6-12 august 2022. LUna Plină în Vărsător va aduce puțin mai multă liniște și mai mult echilibru în viețile noastre.

Horoscop Urania 6-12 august 2022 BERBEC

Între 10 august și 12 august, sectorul relațiilor de prietenie va fi pus la încercare de Luna Plină în Vărsător, din 12 august, care va permite blocarea unor intenții menite să stabilească participarea comună la o activitate utilă sau plăcută (de relaxare sau de desfășurare a unei preocupări alternative celei de bază, profesionale).

Nu sunt excluse însă nici ieșirile necontrolate ale unor apropiați care vor strica și cheful unor întâlniri plăcute. În ziua de 11 august, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 5 septembrie, va avea un rol pozitiv în viața sentimentală, intensificând pasiunea, oferind satisfacția unor relații noi, provocatoare, a unor aventuri sau a unor secvențe de viață „ca-n filme”.

Citeste si Cea mai norocoasă zi pentru fiecare zodie în luna august. În această zi, toate îţi merg ca pe roate

Horoscop Urania 6-12 august 2022 TAUR

Între 10 august și 12 august, sectorul carierei va fi pus la încercare de Luna Plină în Vărsător, din seara zilei de 12 august, care va introduce factori noi, de constrângere și de limitare a sferei de acțiune în plan profesional, de opțiune individuală, de libertate de decizie ori chiar de exprimare liberă a convingerilor personale.

Taurii se vor confrunta în mediul lor socio-profesional cu idei și opinii care nu le convin, care intră în contradicție cu convingerile lor ori pe care nu le pot accepta ca factor determinant în activitatea curentă.

Horoscop Urania 6-12 august 2022 GEMENI

Între 10 august și 12 august, axa celor două case ale comunicării va funcționa în chip diferit: casa a II-a va fi una marcată de vocația benefică a planetei Venus, care va străbate zodia Leului până pe 5 septembrie, dând acestei case a drumurilor scurte, a conversațiilor curente și a relațiilor cu persoanele cunoscute ocazional (în călătorie, la o ședință, la o reuniune) o notă favorabilă, norocoasă chiar, plină de oportunități pe care nativii ar trebui să le valorifice din plin.

În schimb, în sectorul casei a IX-a (conștiință, aspirație, proiecte, activitate profesională importantă) se poate vorbi de o adevărată provocare a Lunii Pline în Vărsător, din 12 august, care, împreună cu Saturn, va crea un cadru ostil, plin de blocaje și de amânări, de reticențe sau de limitări brutale ale posibilității nativilor de a se exprima.

Citelte restul zodiilor pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop august. Nativii cu noroc în ultima lună a verii. Care sunt zilele când banii cad din cer pentru fiecare zodie