Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Principalul eveiment astrologic al săptămânii 6-12 mai este intrarea planetei Venus în Rac. Zodia Rac va influența modul în care relaționăm, cum stabilim relațiile personale și intime, cum dăm și cum primim iubire.

05 mai 2023, 17:20
Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Intrarea lui Venus în Rac mută focusul pe sectorul sentimental. Zodiile, puternic influenţate pe plan amoros de acest tranzit

Horoscop Urania 6-12 mai 2023. Găsirea partenerului ideal, precum și căldura unei familii și a unui cămin vor deveni chestiuni prioritare pentru fiecare dintre noi, pe parcursul acestei perioade, căci visul oricărui Rac veritabil este să aibă parte de toate aceste lucruri. În perioada 7 mai-5 iunie, cât durează tranzitul planetei Venus prin Rac, vom tânji după o atmosferă caldă, ne vom preocupa de trecut, ne putem simți mai patrioți decât de obicei, iar relația cu părintele de sex feminin se va îmbunătăți.

Cum va fi influenţată fiecare zodie de acest tranzit, ne spune Urania în rândurile următoare.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023 BERBEC

Nativii Berbec s-ar putea afla în ipostaze inedite în condițiile desfășurării unei activități alături de unul sau mai mulți prieteni reuniți prin interese, gusturi și plăceri comune care-i pot stârni sentimente neplăcute prin comportamentul exagerat, necontrolat sau egoist al unuia dintre aceștia.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023 TAUR

Atitudine radicală în relațiile parteneriale. Sunt posibile și surprize și această tendință se va observa după 12 mai, când nativii nu se vor da în lături de la anumite efecte mai puțin obișnuite în conduita lor, ceea ce îi poate deruta pe cei cu care trăiesc (soț, soție), pe cei alături de care desfășoară activități comune (afaceri, proiecte) ori pe cei cu care se află angrenați în secvențe personale sau oficiale care presupun conflicte, procese, anchete.

Citeste si Trei zodii care vor avea belșug și fericire în luna mai. Care sunt cele mai norocoase zile

Horoscop Urania 6-12 mai GEMENI

Săptămâna aceasta, avem parte de un tranzit care pune Luna în postura de generator de stres și amărăciune, de scădere a imunității, de discrete și scurte salturi hormonale care își pot pune amprenta pe felul în care Gemenii vor gândi și vor avea tendința să (răs)tălmăcească semnificația afirmațiilor, a întâmplărilor și a parcursului evenimentelor cu impact asupra vieții personale.

Horoscop Urania 6-12 mai 2023 RAC

Sentimente apăsătoare, preocupări insistente legate de evoluția unei relații sentimentale. Relațiile parteneriale vor evolua într-un registru ameliorat, chiar dacă, până pe 5 iunie, nu se putea vorbi despre împăcări și rezoluții clare și favorabile Racilor.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si Horoscop cu Camelia Pătrăşcanu. Cum trebuie să comunici cu fiecare zodie