Horoscop Urania 7-13 august 2021. Lună Nouă în Leu. Este momentul noilor începuturi, iar contextul astral le insuflă nativilor curaj pentru a porni la drum

Principalul eveniment astrologic al săptămânii este formarea aspectului de Lună Plină în zodia Leu, care va avea loc pe data de 8 august.

06 aug. 2021, 18:29
Horoscop Urania 7-13 august 2021. Lună Nouă în Leu. Este momentul noilor începuturi, iar contextul astral le insuflă nativilor curaj pentru a porni la drum

Horoscop Urania 7-13 august 2021. Luna Nouă este asociată cu noi începuturi, iar în semnul de foc al Leului, acest început trebuie să fie mai curajos ca niciodată. Cei mai afectaţi de acest eveniment astral vor fi nativii semnelor de foc, însă nu din punct de vedere negativ. Ei vor trebui să înţeleagă semnele Universului şi să îşi dovedească isteţimea.

Horoscop Urania 7-13 august 2021 BERBEC

În această săptămână, în sectorul relațiilor sentimentale se vor intensifica mesajele născute din trăirile interioare sporite în intensitate sau chiar declanșate de Luna Nouă în Leu, din 8 august. Aceasta va da un sens și o direcție multor trăiri ale nativilor care nu s-au putut exterioriza. În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, va străbate sectorul muncii, oferindu-le celor născuți în Berbec un real ajutor pe direcția abordării practice a chestiunilor curente de muncă și activitate profesională.

Horoscop Urania 7-13 august 2021 TAUR

Taurii vor face efortul să nu-și piardă cumpătul, să gândească echilibrat, să ia decizii raționale și să nu se lase duși de valul acuzațiilor, reproșurilor, rugăminților sau răstălmăcirilor acelora. În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, va traversa sectorul relațiilor sentimentale și al creativității, accentuând disponibilitatea spre atitudinea cerebrală de care tocmai vorbeam.

Citeste si Horoscop august 2021. O lună în care vom culege roadele eforturilor depuse până acum

Horoscop Urania 7-13 august 2021 GEMENI

Gemenii pot avea problemele cu autoritățile, cu reprezentanții unor instituții „care poartă uniformă” sau cu aplicarea legii și a măsurilor de verificare și control. E cazul să fie receptivi sau cooperanți. Între 11 august, după ora 23:08, și 13 august, stare interioară relaxată, nevoie de tihnă, detașare de factorii enervanți sau obositori. În ziua de 12 august, Mercur va intra în zodia Fecioarei și, până pe 30 august, le va îndrepta atenția Gemenilor spre chestiunile legate de casă, familie și inițiative concrete.

Citeste si Horoscop august 2021. Momente MARI, unele provocari, fluturi in stomac si mici cumpene

Horoscop Urania 7-13 august 2021 RAC

Între 7 august, după ora 10:32, și după-amiaza zilei de 9 august, axa celor două case ale banilor și bunurilor va fi pusă la încercare de viguroasa Lună Nouă în Leu, care se va produce în ziua de 8 august. Nativii ar trebui să se aștepte la una sau la mai multe provocări, la situații care se vor derula rapid; ei vor trebui să țină pasul cu această evoluție care „nu-i așteaptă” și nu are răbdare cu ei, de unde și o stare de panică, de frică de necunoscut. Surprizele pot veni de la cele mai neașteptate sectoare de viață și activitate, iar consecințele și implicațiile acestora îi vor lua prin surprindere. Cert este că Racii nu vor putea să rămână pasivi și indiferenți.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro