HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019. Săptămâna în care toţi nativii îşi fac calcule: băneşti, sentimentale, legate de carieră

HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019. Complicații în timpul deplasărilor scurte sau al călătoriilor lungi. Ser anunţă şi probleme băneşti, şi probleme sentimentale.

06 dec. 2019, 09:51
HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019. Săptămâna în care toţi nativii îşi fac calcule: băneşti, sentimentale, legate de carieră

HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019 BERBEC

Între 7 și 8 decembrie dimineața, energie și determinare: cei născuți în Berbec doresc să rezolve repede multe dintre problemele curente. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, preocupările de ordin bănesc privesc nevoia de stabilizare, de conservare a unei rezerve bănești ori de valorificare a propriei forțe de muncă sau a unor competențe. Efort de a dejuca planurile unora sau altora de a câștiga  “pe spinarea lor”. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține sectorul învățării, al acumulării de cunoștințe, al dialogurilor profitabile, lămuritoare, al contactelor cu oamenii și persoanele aflate în străinătate, scurtele deplasări efectuate, de cele mai multe ori, cu un scop precis, pedagogic sau profesional și, secundar, ca divertisment, precum și dialogurile cu oamenii aflați în fruntea unor instituții și organisme, în vederea unei cooperări sau a implicării nativului în activități de larg răsunet în public. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, bună capacitate de exprimare liberă, în condițiile unei vieți și activități curente, dar și în împrejurările unde stilul contează și care, alături de un conținut inteligent susținut, le poate aduce și un beneficiu de imagine sau un succes. Deplasări de scurtă durată: mai degrabă vizite, chiar dacă, pentru asta, ei vor trebui să facă niște kilometri în plus față de traseele pe care le parcurg zilnic. În acest sector al cerului lor astral se va plasa, în ziua de 12 decembrie, Luna Plină în Gemeni, care ar putea marca un moment demn de ținut minte prin informațiile necesare care vor ajunge la ei sau prin dialogurile utile pe care le-ar putea avea în preajma acestui răstimp. Din 13 decembrie, după ora 1:23, chestiuni casnice, domestice; implicări în viața de familie.

HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019 TAUR

Între 7 și 8 decembrie dimineața, neliniște interioară provocată de evenimentele de peste zi sau de situațiile speciale care revin în prim-planul atenției lor în chip dezagreabil. Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal calmul necesar pentru a aborda viața personală cu mai multă profunzime, răbdare sau metodă. Moment de echilibru interior profitabil pentru starea organică de ansamblu. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie se va plasa în tranzit prin casa a VIII-a; alături de Soare, până spre 22 decembrie, el va susține multe dintre demersurile nativilor cu privire la soluționarea pe calea justiției a chestiunilor legate de posesiuni, moșteniri și alte avantaje ce trebuie reglementate. După aceea, el va rămâne un aliat în toate abordările verbale, pe calea dialogului sau a schimburilor de acte și documentele necesare care par să se intensifice între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, ca efect al Lunii asupra câștigurilor bănești provenite din muncă. Contextul poate căpăta, în cazul unor persoane născute în acest semn zodiacal, un accent special, important, urgent sau semnificativ, prin efectul pe care îl poate avea asupra lor și a dialogurilor pe care le vor purta aceștia cu persoane reprezentative, Luna Plină în Gemeni din 12 decembrie care își va pune, astfel, amprenta pe axa celor două case ale banilor și bunurilor materiale. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Taurii vor manifesta o mare grijă pentru ceea ce spun, afirmă sau declară cu voce tare; pentru unii, acest răstimp s-ar putea asocia cu o perioadă de maximă prudență și reticență ori de câte ori vor fi nevoiți să se exprime în fața unei asistențe alcătuite din colegi, apropiați sau străini (public).

HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019 GEMENI

Între 7 și 8 decembrie dimineața, posibile confruntări verbale; prieteniile se pot transforma într-un teren de dispută care pot scoate la suprafață adevăruri care vor impune nevoia reevaluării respectivelor relații.
Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, răbufniri ale trecutului; amintirile pot da năvală, dar nu în registrul melancolic și nostalgic, ci în sensul resentimentelor ori chiar al revoltei față de ei înșiși, dacă nativii vor ajunge la concluzia că, la un moment dat, au fost slabi în fața unor provocări ori că nu au ales cea mai bună cale; posibile greșeli care, făcute în prezent, le vor da de furcă Gemenilor în următorul an. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va influența relațiile parteneriale. Mercur va insufla un aer de normalitate și de onestitate dialogurilor pe teme juridice, contractuale sau morale (mai ales în relațiile conjugale). Deși dinamice și, nu odată, contradictorii, dialogurile în care se vor angaja cei născuți în Gemeni vor avea ca miză găsirea unei soluții corecte. Moment intens în ce privește evoluția unor conflicte, anchete, expertize și procese. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, perioadă destinsă, plăcută, în care Gemenii vor fi relaxați, dezinvolți și simpatici. Luna Plină în Gemeni, din 12 decembrie, va influența casa I a personalității acestor nativi marcând o secvență de viață personală sau partenerială demnă de interes, în funcție de vârstă, loc și rol în societate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, responsabilități financiare, eforturi de menținere sau de obținere a unui drept material cuvenit (despăgubire) ori stipulat de lege, de un act juridic ori de un drept legitim (promisiuni mai vechi, angajamente, datorii de onorat, recompense, obligații morale).

HOROSCOP URANIA 7-13 DECEMBRIE 2019 RAC

Între 7 și 8 decembrie dimineața, nevoia de a acționa ferm și autoritar în chestiunile profesionale care privesc funcția și responsabilitățile publice. Unii colaboratori sau parteneri pot ridica obiecții sau pot manifesta ostilitate; dacă aceștia s-au constituit într-un grup de presiune, atunci Racul vizat nu va avea de susținut doar o controversă sau o dispută verbal, ci o confruntare de principii și argumente.
Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, neîncredere sau nemulțumire stârnită de cei apropiați, care îl vor pune pe nativ în situația să ia în calcul despărțirea de aceștia. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie va susține demersurile justificate pe cale legală în vederea reglementării unei nereguli în relațiile de muncă sau în regimul salarizării lor. Până spre 22 decembrie, Racii vor beneficia de o paletă largă de inițiative menită să aducă o îmbunătățire a stării lor de sănătate, mai ales acolo unde va interveni factorul “străinătate”: medicamente cumpărate de pe piața externă, tratamente și proceduri efectuate în unități medicale din afara țării, analize trimise pentru confirmarea unui diagnostic sau pentru o a doua/a treia opinie, care vor avea darul să instaureze certitudinea în luarea celei mai bune decizii medicale și în abordarea unei afecțiuni. Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, Luna Plină din 12 decembrie va introduce o notă de instabilitate la nivelul circulației arteriale și a fiziologiei aparatului locomotor, fără ca prin asta să le afecteze starea de sănătate. Din 13 decembrie, după ora 1:23, Luna va începe să tranziteze zodia Racului și, aflându-se în domiciliu, va îndrepta influențe binefăcătoare spre acești nativi care vor fi, astfel, într-o formă fizică și psihică apropiată de natura specifică structurii lor astrale.

Citeşte întregul Horoscop Urania pe Libertatea