Horoscop Urania 9-15 iulie 2022. Luna Plină în Capricorn vine cu energia încheierilor. Ce capitol va încheia fiecare semn zodiacal

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 9-15 iulie 2022 este Luna Plină în Capricorn, care se va produce în seara zilei de 13 iulie. Lună Plină în zodia Capricorn vine, la modul general, cu energia încheierilor.

08 iul. 2022, 13:15
Horoscop Urania 9-15 iulie 2022. Luna Plină în Capricorn vine cu energia încheierilor. Ce capitol va încheia fiecare semn zodiacal

Horoscop Urania 9-15 iulie 2022. În unele cazuri poate fi vorba de culegerea roadelor muncii noastre, acțiunilor noastre, iar în alte cazuri poate fi vorba de încheierea unei etape din viața noastră.

Horoscop Urania 9-15 iulie 2022 BERBEC

În seara zilei de 13 iulie se va produce Luna Plină în Capricorn, care se va manifesta în sectorul puterii, al funcției, al succesului, al imaginii și care va sublinia dificultățile cu care cei născuți în zodia Berbecului urmează să se confrunte. Prietenii le pot face nativilor surprize plăcute sau îi pot antrena în activități pe care nu le-au mai efectuat și care se vor constitui ca niște experiențe de viață cu aer de aventură, în funcție de natura împrejurărilor și de spiritul de inițiativă al Berbecilor.

Citeste si Mercur in Rac 8-18 iulie 2022. Mesagerul cosmic are surprize pentru zodii. La ce sa te astepti!

Horoscop Urania 9-15 iulie 2022 TAUR

Luna Plină în Capricorn, care se va produce în ziua de 13 iulie, va evidenția laturile necesare și dificultățile cu care nativii se confruntă în prezent sau pe care le vor întâmpina în viitor și care vor ridica problema reorientării lor spre alte domenii, forme de învățământ sau instituții care să-i pregătească pentru o meserie. Nativii vor avea parte de numeroase provocări profesionale care vor implica și statutul lor public, imaginea și credibilitatea sau autoritatea. De la sfârșitul săptămânii, Sensul vieții (Nodul Nord al Lunii), în casa I, în conjuncție cu Uranus, va atrage atenția asupra unei iminente schimbări sau transformări a stilului de viață, a idealurilor și a opțiunilor pe fondul unor evenimente neprevăzute.

Horoscop Urania 9-15 iulie 2022 GEMENI

Sectorul banilor va primi influența modelatoare a Lunii Pline în Capricorn, din 13 iulie. În acest context, dialogurile nu vor fi nici indicate, nici profitabile, nativii înșiși nefiind în largul lor dacă vor aborda o temă salarială, vor formula o pretenție, vor încerca să schimbe, într-o altă direcție, relația lor cu profesia, cu salarizarea, cu volumul de muncă. Context asociat cu întâmplări care pot compromite o inițiativă justificată. Relații încordate cu unul sau mai mulți prieteni din cauza unor interese materiale divergente.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro

Citeste si 6 combinatii de zodii INCREDIBIL DE PUTERNICE. Aceste perechi sunt de nezdruncinat!