HOROSCOP URANIA 9-15 noiembrie 2019. Ce aduce Luna Plină în Taur pentru fiecare zodie în parte

Astrologul Urania a făcut horoscopulu pentru săptămâna 9-15 noiembrie 2019. Ce se va întmpla fiecărei zodii vedeţi mai jos.

08 nov. 2019, 13:53
HOROSCOP URANIA 9-15 noiembrie 2019. Ce aduce Luna Plină în Taur pentru fiecare zodie în parte

BERBEC

Intre 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, energie, bună capacitate de mobilizare, combativitate în relațiile parteneriale manifestată prin tendința de a controla o activitate, de a da soluții, de a face observații, ceea ce, uneori, poate stârni nemulțumirea sau revolta celor vizați de atitudine lor de „șefi”.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU 10-16 NOIEMBRIE 2019: Mercur retrograd aduce probleme. Karma scoate la iveală secrete şi datorii

Între 11 noiembrie, după ora 1:18, și dimineața zilei de 13 noiembrie, nevoia de a găsi o rezolvare a acelor aspecte materiale care privesc bunurile sau avantajele rezultate din relațiile juridice sau contractuale. Un accent special îl poate aduce, pe 12 noiembrie, Luna Plină în Taur, care va scoate în evidență natura necunoscută, poate, până acum a unor riscuri și obligații materiale, precum și erorile ori chiar viciile de abordare a unei teme financiare, cât și a unor metode incorecte ori a unor înșelătorii cărora, din varii motive (lipsă de experiență, încredere în străini, entuziasm necorelat cu realitatea), nativii le-au căzut victimă. Acum, unii dintre aceștia pot avea revelația adevărului sau pot avea presimțiri pe care nu trebuie să le ignore, pentru că, urmând calea sugerată de aceste flash-uri de gândire, ei pot ajunge la sursa răului. între 13 noiembrie, după ora 10:46, și 15 noiembrie după-amiaza, Berbecii pot avea o frumoasă și utilă comunicare cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de drum, participant la o activitate comună de tipul ședință, sesiune de comunicări, dezbateri).

Dorința de afirmare îi va împinge să fie combativi și radicali în opinii. Din 15 noiembrie, după ora 18:15, preocupări legate de bunul mers al casei și al gospodăriei, doar că dorința lor de a fi eficienți va fi contracarată de obligațiile profesionale care le vor limita timpul necesar punerii lor la punct ori chiar îi vor face pe cei născuți în Berbec “să lase totul baltă” și să se dedice, de dimineață până seara, acelor posturi publice.

TAUR

Intre 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie, posibile stări organice, complicate de gândurile și agitația de peste zi, de ecoul evenimentelor neplăcute de la locul de muncă care îi împiedică să-și găsească liniștea necesară somnului și relaxarea. între 11 noiembrie, după ora 1:18, și dimineața zilei de 13 noiembrie, Luna se va afla în tranzit prin zodia Taurului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal un plus de stabilitate, dar și atașamente puternic resimțite și manifestate vizibil ori de câte ori se va pune o problemă partenerială. Reacții surprinzătoare motivate de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie.

Nativii nu vor ceda ușor în fața pretențiilor partenerului de viață sau nu se vor lăsa impresionați de observațiile și revendicările formulate de persoanele cu care se plasează într-un raport de cooperare, cu sau fără contract. Taurii vor avea impresia că sunt păcăliți și poate că unul dintre efectele pozitive ale acestei configurații astrale va fi tocmai cel de a le indica omul, subiectul sau contextul prin care se încearcă a fi păcăliți sau chiar mințiți, fără nici un fel de jenă, „pe față”. Moment delicat pentru un conflict care se desfășoară în justiție, doar că în această perioadă va funcționa posibilitatea de a demonta un plan ascuns, de a descoperi o manevră incorectă, un abuz; luptă cu „hățișurile” unei strategii periculoase croite de o persoană apropiată lor din categoria celor dovedite deja a nu fi de încredere.

Între 13 noiembrie, după ora 10:46, și 15 noiembrie după-amiaza, discuții curente pe teme financiare sau abordări ale celor în drept să acționeze și să decidă cu privire la felul în care sunt plătiți. Din 15 noiembrie, după ora 18:15, prudență în replici, răspunsuri, prezentări, explicații, dialoguri mai ales dacă acestea privesc sfera activităților legate de un proiect, o asociere ori un conflict.

GEMENI

Intre 9 noiembrie și începutul zilei de 11 noiembrie,dinamică a relațiilor cu prietenii şi cunoscuţii alături de care petrec mult timp, dar nu neapărat în ideea de relaxare, ci de cooperare; uneori, însă, în contextul desfășurării acestor scopuri comune, Gemenii se pot simți ofensați sau deranjați de stilul sau conținutul unor decizii luate de aceia care se grăbesc să le comenteze ori chiar să le conteste, asumându-și, prin asta, și riscul creării unor animozități.

Între 11 noiembrie, după ora 1:18, și dimineața zilei de 13 noiembrie, suprasolicitare a axei endocrine care s-ar putea reflecta în starea lor curentă de sănătate. Cele două case ale sănătății vor sta, în acest răstimp, sub influența puternică a Lunii Pline din 12 noiembrie, care le va modifica starea de spirit, dând o tentă negativă percepțiilor și reacțiilor, influențându-le felul de a vorbi și gândi într-un chip subiectiv și crispat. între 13 noiembrie, după ora 10:46, și 15 noiembrie după-amiaza, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și va șterge impresia mai puțin plăcută a ultimelor două-trei zile, transformându-i în niște persoane detașate de factorii de stres, relaxate și vesele ori imaginative și intuitive, ceea ce le va fi de folos celor care desfășoară activități publice, artistice și interpretative, în alte cazuri, ar putea fi vorba de succes la public și de plăcerea de a vorbi în fața unei adunări.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15, preocupări bănești născute din apropierea unor termene limită, confruntarea cu restricții, nevoia de a face economie. Gemenii vor beneficia întreaga săptămână de mecanismele de susținere, apărare, progres și șansă grație celor doi Benefici plasați, în tranzit, în casa relațiilor parteneriale. Momentul trebuie speculat dacă se pune problema unei discuții (negocieri, împăcări, explicații lămuritoare), semnarea unor contracte, evoluția unor procese..

 

Continuarea horoscopului pe libertatea.ro.