Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Săptămâna 9-15 octombrie 2021 este marcată de revenirea în tranzit direct a planetei Saturn pe data de 12 octombrie. Prezența în Vărsător a acestei planete aduce, de regulă, situații conflictuale în relațiile interpersonale și lecții dure de viață.

08 oct. 2021, 13:28
Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021. Saturn îşi reia mersul direct prin Vărsător. Furtuni în relaţii, lecţii dure de viaţă

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021 BERBEC

Saturn va reveni la mișcarea directă pe 12 octombrie, astfel că, deși relația dintre planetă și zodia pe care o traversează este una furtunoasă, nativii vor putea înțelege ce se întâmplă în relațiile lor de prietenie.

Un prim exemplu s-ar putea produce chiar între 13 octombrie și 15 octombrie, când, în acest sector, se vor afla în tranzit două planete (Jupiter și Saturn) motivate, activate sau chiar răscolite de Lună (sentimente, impresii, trăiri interioare).

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021 TAUR

Opoziția Lună Neagră/Venus este de natură să le facă pe cele două ipostaze astrale să se blocheze și să se atenueze reciproc. Ar mai putea fi vorba uneori și de o șansă care este salvată (parțial), pe ultima sută de metri, de numeroasele piedici care amenință o situație până atunci favorabilă.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va crea un alt tip de influență astrală în sectorul carierei, dar va accentua, totodată, și ipostazele stranii cu care nativii nu s-au mai confruntat. Între 13 octombrie  și 15 octombrie, ipostaze interesante, provocatoare, dar destul de greu de controlat în contextul activității profesionale.

Citeste si Horoscop dragoste. Ce zodii îşi vor găsi marea iubire în octombrie

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021 GEMENI

Oricât de plăcute ar fi dialogurile destinse, este bine ca nativii să nu cultive această latură mondenă sau degajată pentru a nu se abate de la subiectul principal al întrevederii, pentru a obține un rezultat clar și pentru a nu pierde timpul.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va debloca o serie de mecanisme de gândire și decizie pe teme importante. Nota generală va fi de eliberare de dezordine și de factorii greu de înțeles ai unei ecuații de viață.

Citeste si Horoscopul babilonian, cu Mihai Voropchievici. Ce spun runele despre cel mai vechi zodiac din lume

Horoscop Urania 9 – 15 octombrie 2021 RAC

Activitatea profesională curentă va fi susținută de planeta Venus, dar va fi șubrezită de influxurile Lunii Negre, care poate diminua orice ipostază favorabilă, orice șansă.

Atenție la lucrurile neclare, la dialogurile cu “jumătate de măsură”, la detaliile ascunse legate de desfășurarea muncii la care se pot deda unii colegi. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și, prin asta, va întrerupte șirul nefericit și neproductiv al blocajelor, încurcăturilor, dezordinii și intervențiilor nemotivate ale unor persoane abilitate, dar incompetente ori de rea voință în rezolvarea unei chestiuni financiare sau patrimoniale.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro