Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

Principalul eveniment astral al săptămânii 9-15 septembrie 2023 este formarea Lunii Noi în zodia Fecioară, aspect care va avea loc pe 15 septembrie. Luna Nouă în Fecioară este momentul perfect pentru a-ți face ordine în viață, pentru a-ți regândi planurile și pentru a găsi calea spre a deveni cea mai bună variantă a ta.

08 sept. 2023, 18:20
Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023 BERBEC

Luna Nouă în Fecioară, din 15 septembrie, va influența cele două case ale sănătății. Alături de Mercur, Luna Nouă va impune măsură și echilibru în modul de viață și un bun control al eforturilor și al perioadelor de odihnă.

Atenție la toate întâmplările, discuțiile, deciziile ori informațiile care vor circula la locul de muncă în legătură cu statutul instituției, cu structura secțiilor și numărul angajaților preconizați pentru viitor; nu va fi vorba de măsuri administrative și organizatorice definitive, așa că, pe fondul unor planete retrograde care vor patrona aceste secvențe, e de așteptat ca multe dintre ele să fie revizuite peste niște săptămâni.

Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023 TAUR

Vibrațiile Lunii Noi în Fecioară vor influența sectorul relațiilor sentimentale. Contextul îi va avantaja pe cei care, indiferent de vârstă și experiență, vor dori să se lămurească în legătură cu natura propriilor lor trăiri, intenții, dorințe și satisfacții sau dezamăgiri pentru că acest context va accentua luciditatea, logica și îi va conduce la concluzii oneste pe baza unor raționamente realiste.

Din 15 septembrie, stare organică marcată de fluctuații între un plus de energie care îi va face harnici și eficienți și momentele de oboseală care îi vor face pe cei născuți în zodia Taurului să se oprească din activitate pentru a se odihni.

Citeste si Horoscopul norocului. Cele trei zodii care atrag banii ca un magnet până la finalul lunii septembrie

Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023 GEMENI

Gemenii vor trebui să chibzuiască înainte să ia una sau mai multe decizii cu privire la un patrimoniu mobil sau imobiliar (funciar) pe fondul unor evenimente în plină derulare în familia din care provin ori despre care știu că se vor instala în curând, ca o prioritate în viața lor, a părinților lor sau a altor rude apropiate, motiv pentru care vor trebui să fie lămuriți pe deplin asupra respectivei teme pentru a ști ce soluție să adopte; moment accentuat sau precipitat de influența Lunii Noi în Fecioară, din 15 septembrie, care va opera în acest sector.

De la caz la caz, acest eveniment astronomic cu semnificație astrologică va avea reverberații și asupra activității profesionale, a relațiilor nativilor cu publicul, introducând momente de ezitare sau de reevaluare care îi va face mai rezervați în abordările lor care, unora, li se vor părea evazive și neconcludente.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro