HOROSCOP URANIA: Află previziunile pentru perioada 7-13 martie

HOROSCOP URANIA. Săptămâna cuprinsă între 7 și 13 martie este marcată de tranzitul a șapte planete prin zodia Pești și Berbec, care mobilizează principalele resurse astrale ale perioadei pe sectoarele de Apă și Foc.

06 mart. 2015, 09:46
HOROSCOP URANIA: Află previziunile pentru perioada 7-13 martie

HOROSCOP URANIA BERBEC

Din fericire, cei născuți în Berbec au energie și determinare și pot face față acestui val astral care îi obligă să fie mereu activi, să răspundă prompt, să se mobilizeze opri de câte ori e nevoie. Pentru unele persoane, peste acest noian de evenimente care vin spre ei, se mai pot suprapune o serie de ipostaze publice, oficiale sau de reprezentare care nu pot fi onorate întotdeauna, la un nivel satisfăcător. O serie de activități sunt făcute în grabă, Berbecii nemaiavând timpul necesar să fie atenți la stil și la detalii. De aici, o impresie generală de lucru nu tocmai bine făcut, de neglijență. Alteori, opozițiile sunt mai pronunțate.

Citeşte şi Horoscop: Ce şanse ai să-ţi găseşti iubirea primăvara asta, în funcţie de zodie

HOROSCOP URANIA TAUR

Persoanele cu rang care s-au arătat indiferente, reci ori din cale afară de oficiale, frizând mai degrabă dezinteresul pentru cauza câte unui Taur, se pot îmblânzi, se pot încălzi și pot face o figură mai umană, mai îngăduitoare sau mai dispusă să acorde credit și o mână de ajutor unui nativ. Mercur le va fi, din 13 martie, un bun aliat pentru a aborda chestiuni delicate cu persoane mai puțin apropriate lor. Planetele  care tranzitează Berbecul sunt în continuare prezente pe casa a XII-a, cea despre care am vorbit în analiza săptămânii trecute, ca fiind una apăsătoare pentru sănătate.

Citeşte şi Horoscopul iubirii pentru luna martie

HOROSCOP URANIA GEMENI

Indicat ar fi ca, în această perioadă, să se consulte cu o serie de specialiști în domeniul cauzelor lor nerezolvate, să mediteze asupra limitelor sau termenelor rezolvării acestora și să nu se grăbească să respingă un avertisment. Oricum, până vor fi iar în formă de a se apăra sau justifica vor mai trece niște săptămâni bune. De aceea, nu au  de ce să se grăbească, nici să riște gratuit, nici să complice situația.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro.