HOROSCOP URANIA APRILIE 2016: Lună Nouă pe 7 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

HOROSCOP URANIA APRILIE 2016. În perioada cuprinsă între 2 şi 8 aprilie a.c. vor avea loc câteva evenimente astrologice care modelează contextul astral al viitoarei perioade .În ordine cronologică, primul eveniment este oferit de Venus, Micul Benefic, care va intra în zodia Berbec, în ziua de 5 aprilie, la ora 19:51′, semn pe care îl va tranzita până la începutul zilei de 30 aprilie a.c. Al doilea eveniment astrologic este produs de Mercur care va intra în zodia Taur, pe 6 aprilie, la ora 02:10′, semn pe care îl va tranzita până pe 13 iunie 2016; o şedere mai lungă decât una obişnuită pentru că, între 29 aprilie şi 23 mai a.c., el se va afla în mişcare aparent retrogradă. Al treilea eveniment astronomic, cu bogată semnificaţie astrologică, este dat de faza de Lună Nouă care se va produce în ziua de 7 aprilie, la ora 14:23′ (ora de vară a României), prin conjuncţia Soarelui cu Luna, la 18° 04′ Berbec.

01 apr. 2016, 06:43
HOROSCOP URANIA APRILIE 2016: Lună Nouă pe 7 aprilie. Cum vor fi afectate zodiile

Berbec

Între 2 și 3 aprilie, nativii din Berbec pot avea inițiative menite să schimbe natura relațiilor cu o serie de prieteni. Le vor propune acestora formule de a petrece împreună timpul liber, vor avea idei originale pe care, dacă le-ar pune în practică, ar putea avea cu toții un avantaj social, cultural, relațional. Nu este un tranzit important și el se poate concretiza doar în măsura în care unii nativi trăiesc în mijlocul unor intense relații sociale. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), viața de fiecare zi a acestor nativi se cantonează în domeniul gândurilor și planurilor tăcute, de care nimeni nu știe nimic. Uneori, poate fi vorba de vise, de aspirații alteori, poate fi vorba de un proiect de mai amplu. Dar, deocamdată, totul este confuz, amestecat și neclar. Nu este exclus ca, pe fondul unor evenimente în legătură cu locul de muncă sau cu schimbările administrative, legale, oficiale, care se pot petrece acolo, Berbecii să revină asupra unor planuri personale pe care le-au abandonat și pe care, acum, le iau în calcul în speranța că acestea le-ar putea oferi o alternativă la posibila criză care se anunță în plasamentul lor profesional. Pentru alții, s-ar putea să fie doar niște momente în care trecutul, amintirile să-i năpădească, mai ales dacă aceștia nu mai sunt tineri ori dacă suferă de singurătate. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), asupra Berbecilor vor începe să opereze efectele Lunii Noi, din 7 aprilie, în chiar semnul lor zodiacal, ceea ce poate anunța o schimbare sau poate provoca în chip brusc, o cotitură existențială. În cazul unora, aceste evenimente pot avea legătură cu funcția, cu imaginea, cu autoritatea publică unde se pot produce situații stingheritoare în ciuda faptului că, din 5 aprilie, nativii vor avea Micul Benefic în casa I a personalității. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața și, ulterior, pe 9 aprilie, ei vor fi obligați să se dedice unor calcule bănești.

Taur

Pe 2 și 3 aprilie, Taurii pot primi informații, aprecieri, avertismente sau comentarii legate de felul în care se poartă, acționează, gândesc sau conduc o activitate publică, care îi va surprinde atât prin conținutul cât și franchețea rostirii. Unele persoane, animate de acest tranzit, își pot lua inima în dinți, în privința unui demers cu miză socio-profesională, și vor aborda pe cineva în vederea punerii în aplicare a respectivei intenții. Între 4 și 6 aprilie dimineața, Taurii pot manifesta disponibilitatea de a se împăca cu prieteni sau simpli cunoscuți, de a netezi o situație „șifonată” de evenimentele neplăcute din trecut. Tranzitele acestei perioade ar trebui să-i facă conștienți de carențele de comportament și responsabili de propriile greșeli și, prin asta, mai buni și gata să se îndrepte. Dacă este vorba însă de chestiuni sentimentale, atunci, principala lor grijă va fi aceea de a invoca principiile morale, nefiind îngăduitori cu cei care le-au greșit. Chiar dacă, în sufletul lor, sentimentele i-ar împinge spre regrete sau duioșie, ei vor încerca să transmită, prin comportamentul lor inflexibil, că le aplică acelora pedeapsa meritată. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața, Taurii se vor confrunta cu efectele fazei de Lună Nouă care le va răvăși psihicul. Unii vor fi irascibili, inconsecvenți și se vor enerva din orice fleac. Alții vor avea impresia că fiziologia organelor de simț și funcțiile creierului „patinează”, recurgând la calmante. Într-un alt plan, unii se pot întrista din cauza evenimentelor legate de muncă care se petrec aievea sau despre care doar se vorbește în șoaptă. Ideile care le vor trece în această perioadă prin minte, în încercarea de a se apăra, de a se proteja nu e bine să fie luate în serios ori puse în aplicare. Vor fi gânduri stârnite de mânie și soluții născute din „spaima zilei de mâine”. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, mentalul lor va fi stabil, dând dovadă de spirit practic, logică iar reacțiile lor fi echilibrate și adecvate situației.

Gemeni

Între 2 și 3 aprilie, nativii din Gemeni pot citi, cerceta, învăța, din dorința de fi la zi cu informația. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), unii se pot confrunta cu tendințe divergente: interesul îi mână într-o direcție, realitatea îi cheamă la raport. Urgențele țin de onorarea unor înțelegeri sau contracte. Unele termene pot fi devansate, obligându-i să facă un efort special pentru rezolvarea unor chestiuni, învăluite într-un halo de incertitudine, pentru care, pe moment, nu au soluție. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), dinamica relațiilor sociale este remarcabilă. Gemenii se vor arăta exigenți și imperativi cu prietenii: nu vor ezita să le ceartă un serviciu, să le atragă atenția ori să încerce să-i „piloteze”, motiv pentru care, în unele relații, pot ieși scântei. Nu sunt excluse nici reacțiile intempestive, de revoltă sau chiar de insolență, ceea le va permite Gemenilor să vadă fața ascunsă a firii acelora, cu atât mai mult cu cât, pe 7 aprilie, în acest sector, se va produce faza de Lună Nouă care, pentru ei, ar putea avea un efect puternic, răscolitor. Este posibil ca, o relație mai veche să se strice pe fondul unui conflict declanșat dintr-o dată și greu de controlat. A doua tendință este cea a unor întâlniri speciale, memorabile, cu persoane care nu fac parte, din mediul lor. Noul anturaj poate funcționa intens, determinant, obligându-i pe nativi să se implice într-o acțiune care,însă, nu întotdeauna, le va conveni. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, Gemenii se vor afla sub influența Guvernatorului lor, Mercur, care îi va obliga să fie practici și „la obiect” în toate calculele, premizele sau planurile pe care le abordează. Tendința generală a zilei este de calm, ceea ce le va prinde bine în această perioadă când se confruntă cu stresul tranzitelor dinspre Fecioară, Săgetător și Pești.

Rac

Între 2 și 3 aprilie, Racii pot avea mici surprize cu privire la beneficiile materiale sau pot imagina o soluție interesantă prin care să rezolve o problemă financiară, fiscală, legală. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), intuiția și capacitatea nativilor de a presimți este trăită și exercitată la cote mari. Totul este pentru ei o sursă de meditație, un prilej de a învăța și, în măsura în care își doresc, cu adevărat, să progreseze, ar fi indicat să cultive, în acest răstimp, lecturile sau orice altă formă de învățare clasică sau modernă. Perioada e bună pentru procesele interioare (analiză, introspecție, meditație) menite să rezolve contradicțiile, nedumeririle și conflictele sufletești nerostite. Totuși, pe fondul acestei sensibilități crescute și a cotei ridicate de emotivitate, perioada nu va fi favorabilă discuțiilor explicative ori susținerii argumentelor personale pe fondul unui conflict ori a participării la forme de examinare. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), cariera, viața publică, imaginea vor fi un loc fierbinte în ansamblul existenței nativilor. Luna Nouă din 7 aprilie va contribui la intensificarea problemelor cu care aceștia se confruntă, de la un timp, sau a celor care țâșnesc, acum, cu forța unui gheizer. Momentul este bogat în resurse astrale și el se poate contura în chip diferit, în funcție de vârsta și plasamentul social al fiecărui nativ dar nota particulară va fi dată de felul brusc, intempestiv, intens de manifestare a evenimentelor, asociat cu riscuri, pericole și confruntări publice. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, Racii vor dori o stabilizare a relațiilor cu acele cunoștințe care le-au oferit, altădată, sprijin, sfat, solidaritate sau vor încerca, alături de aceia, să înceapă o activitate, în interes comun.

Leu

Între 2 și 3 aprilie, se va continua, în linii mari, dinamica perioadei anterioare, fără a se ivi prea multe oportunități în a schimba ceva într-o direcție, cu excepția, poate, a unei surprize ce poate surveni în desfășurarea unui conflict sau a unui proces. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), se refac premizele astrale ale unei preocupări materiale sau îndreptate spre beneficiile (venituri, redevențe, etc.) provenind de la bunuri ce le revin. Mici dificultăți în a semna ori a finaliza un contract. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), peisajul astral se schimbă dramatic. Pe 7 aprilie se formează faza de Lună Nouă, pe semnul de Foc al Berbecului (în armonie cu „Focul” Leului), în conjuncție cu Uranus și susținută de Venus (intrată din 5 aprilie, în aceiași zodie). Ipostaza poate provoca o furtună în planul ideilor, credințelor și convingerilor de până acum. Încrederea în ceva sau cineva se poate zdruncina serios, alimentând îndoielile și spaima în fața schimbării iminente sau a degradării ireversibile a unei formule de viață ce se baza (sau se construise) pe o anume persoană sau pe o direcție de viață și conștiință. Leii vor avea tendința de a lua totul în plan personal chiar dacă, uneori, ceea ce se întâmplă în preajma lor nu-i privește decât parțial. Axa celor două case ale comunicării este încărcată așa cum e, vara, cerul înaintea unei furtuni. Totul riscă să declanșeze „tunete și fulgere”, totul se îndreaptă – dacă nu se abțin și nu se controlează – spre conflicte. Riscurile în timpul drumurilor lungi sau scurte sunt o altă realitate a acestei perioade. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, pot purta discuții cu privire la rostul lor într-un context profesional, oficial, cu miză socială sau de imagine. Unii Lei pot vorbi în ședințe, la bară, la catedră, la microfon, în fața unui public în chip elocvent, ferm, autoritar și just.

Fecioara

Între 2 și 3 aprilie, nativii se pot confrunta cu unele surprize care pot fi de ordinul știrilor și informațiilor care le parvin cu privire la măsurile organizatorice ce vor fi luate la locul lor de muncă. Tranzitele perioadei pot induce stări de nervozitate și neliniște; unele pot avea o bază reală, fiind asociate cu realitatea tumultuoasă din jurul lor; alteori, însă, ele pot fi doar niște stări subiective. Între 4 și 6 aprilie dimineața (până la ora 10), evoluția unor direcții de viață personale sau colective justifică și alimentează, în perspectivă, norii negri ai îngrijorării. Cele două Noduri Lunare de pe axa Fecioară/Pești, indică premiza unor evenimente importante pentru destinul lor, al partenerilor de viață sau al afacerilor și construcțiilor personale bazate pe contracte. Pe acest fond încărcat și riscant, evoluția proceselor, anchetelor, conflictelor, negocierilor, tentativelor de a se ajunge la un acord este pândită de surprize, de exagerări sau de ignorarea unor principii și adevăruri. Din a doua parte a zilei de 6 aprilie până pe 8 aprilie dimineața (ora 10), când se va produce și faza de Lună Nouă (7 aprilie), axa celor două case ale banilor devine dominantă în ansamblul preocupărilor cotidiene. Firește, nu toate Fecioarele vor fi afectate dar, cu siguranță, vor fi destule persoane născute în acest semn zodiacal obligate să țină cont de schimbările care se vor produce în regimul banilor și beneficiilor ce le revin. Evenimente care se pot produce în aceste două sectoare vor avea un caracter brusc, neobișnuit, luându-i atât de tare prin surprindere încât aceștia vor trăi un moment de blocaj în asimilarea și evaluarea noutăților cu care se confruntă. Pe 8 aprilie, după ora 10 dimineața, se va instala o binefăcătoare perioadă de revenire la logică și rațiune, necesară pentru a lua cele mai utile și înțelepte decizii.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro