HOROSCOP URANIA: Ce îţi rezervă astrele până la sfârşitul anului. În ce lună ai noroc, când ai probleme în amor, când ajungi la medic

HOROSCOP URANIA: celebrul astrolog a realizat previziunile pentru finalul de an pentru fiecare zodie.

30 iul. 2017, 06:34

Berbec (21 Martie – 20 Aprilie)

Anul 2017 va fi pentru berbeci un an in care acestia vor avea un mai mare control asupra emotiilor lor si se vor folosi mai mult de logica atunci cand vor avea de luat o decizie.
Predictiile anului 2017 spun ca berbecii vor avea parte de nenumarate oportunitati in anul ce vine si ca vor avea in ce proiecte sa se avante si in care sa-si puna intreaga energie. Berbecii sunt persoane entuziaste si foarte sociabile. Le place aventura si vor avea parte din plin de aventura in anul 2017.
Berbecii au, in general, o personalitate foarte puternica, le place sa-si spuna punctul de vedere si sa aiba, in general, ultimul cuvant de spus. Uneori pot fi extrem de incapatanati.

August 2017 este plina de distractie si voie buna, iar viata voastra amoroasa este excelenta.
Septembrie 2017 va fi putin mai dificil sa gasiti un echilibru intre viata personala si cea profesionala, iar Mercur in retrogra, va va pune si el piedici.
Octombrie 2017 este o luna plina de lucruri noi pe toate planurile.
Noiembrie 2017 este luna in care trebuie sa va luati o scurta vacanta cu familia pentru a rezolva cateva aspecte importante.
Decembrie 2017 este excelenta pentru cariera.
Per total, berbecii vor avea parte de un an 2017 al schimbarii si pozitivitatii

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)

Anul 2017 va fi pentru tauri unul plin de energie, mult mai multa energie decat cei nascuti in zodia taurului au fost obisnuiti pana acum.
Predictiile anului 2017 spun ca este anul perfect pentru tauri pentru a-si impresiona sefii si prietenii. Taurii trebuie sa se concentreze pe hobby-urile lor, pe pasiunile lor, sa incerce sa invete cat mai multe lucruri noi si, mai ales, sa nu le fie teama sa-si faca planuri de viitor caci tot ce-si vor pune in cap se va indeplini. Nimic nu va sta in calea taurilor daca isi propun sa realizeze ceva anume. Depind de altii, dar vor stii si sa fie independenti si vor stii exact ce au de facut si cand e mai bine sa actioneze.

August 2017 este luna in care Mercur este in retrograd si in care, daca va fi cazul, veti lua decizia imediata a unui divort fara sa stati pe ganduri.
Septembrie 2017 este luna in care veti avea rolul de mediator atat in familie cat si intre prieteni.
Octombrie 2017 va cere sa accordati mai multa atentie sanatatii inimii si finantelor.
Noiembrie 2017 este o luna cu probleme in dragoste.
Decembrie 2017 este luna in care trebuie sa aveti ochii bine deschisi pentru oportunitati de cariera.
Anul 2017 este un an extraordinar, pe alocuri dificil, insa veti reusi intotdeauna sa iesiti la suprafata fara un efort prea mare.

Gemeni (22 Mai – 21 Iunie)

Anul 2017 este un an cu schimbari mai putine si mai lente pentru cei nascuti in zodia gemeni, deci nu vor avea probleme in a se adapta. De fapt, succesul anului 2017 depinde foarte mult de atitudinea pe care gemenii o vor avea fata de viitor. O atitudine optimista, pozitiva, va aduce rezultate pe masura. De aceea, gemenilor li se recomanda sa se implice in anul ce urmeaza cat mai mult in activitati care le face placere si sa faca exact ceea ce le place sa faca.
Gemenii sunt vazuti, in general, ca o zodie nu foarte usoara si multi se feresc sa intre in relatie cu ei. Este gresit, caci, daca vor avea rabdare sa patrunda mai adanc in sufletul unui geaman, vor vedea ce persoane minunate sunt. Unde mai pui ca gemenii sunt si extrem de inteligenti.
Gemenii isi fac cu greu prieteni, insa, odata ce leaga o prietenie, se vor implica cu totul.

August 2017 vine insotita de conflicte in familie. Fiti pregatiti sa le confruntati.
Septembrie 2017 este luna perfecta pentru a renunta la orice adictie ati avea.
Octombrie 2017 este luna in care veti decide ca este cazul sa luati o decizie finala in relatia voastra amoroasa si poate sa treceti la nivelul urmator.
Noiembrie 2017 este o luna plina de piedici, dar indata ce veti iesi din ea veti fi o persoana mult mai puternica.
Decembrie 2017 este favorabila pierderii kilogramelor in plus fara sa faceti prea mari eforturi.
Per total, gemenii vor avea parte de un an 2017 linistit, fara prea mult stres.

Rac (22 Iunie – 22 Iulie)

In anul 2017 lucrurile se vor misca foarte rapid. Nu va incarcati mai mult decat puteti duce. Ganditi de doua ori inainte de a actiona. Barbatii din zodia racului isi pot duce sentimentele fata de partenera lor la un nivel superior. Racii au parte de foarte multa energie in 2017 si, daca este canalizata corect, va fi un an bun.
Racii sunt persoane foarte sensibile, foarte creative, care au foarte multe de oferit. Cei care au o relatie apropiata cu un rac sunt niste norocosi caci racii sunt in stare sa mearga pana in panzele albe pentru a-si ajuta familia si prietenii. Totusi, din cauza sensibilitatii lor exacerbate, racii pot fi depresivi sau modificari subite ale dispozitiei.

August 2017 aduce oportunitati de noi iubiri. Acest val romantic va fi numai binevenit dupa luna iulie.
Septembrie 2017 este o luna excelenta pentru a incepe o noua afacere.
Octombrie 2017 arata ca este posibil sa aveti probleme cu intestinele si soldurile.
Noiembrie 2017 este luna perfecta pentru a petrece timp cu voi insiva si pentru a medita.
Decembrie 2017 este o luna foarte activa din punct de vedere social.
Anul 2017 este un an al schimbarilor subite de dispozitie, dar energia de care dati dovada are grija sa va echilibreze de fiecare data.

Leu (23 Iulie – 22 August)

Cei nascuti in zodia leu trebuie sa stie ca anul 2017 va fi anul in care lucrurile se vor produce mai incet. Insa este numai bine caci leii vor avea timpul necesar pentru a face fata tuturor situatiilor care vor veni. La finele anului, cand vor privi in urma, vor fi incantati sa vada cat de multe lucruri au realizat.
Astrele recomanda leilor ca in anul 2017 sa-si foloseasca timpul in mod intelept. Este bine sa se focuseze in primul rand pe cariera si apoi sa se concentreze pe relatia cu familia si prietenii.
Si anul acesta leii raman foarte usor de identificat intr-o multime, spre exemplu, gratie determinarii de care dau dovada atunci cand incearca sa-si atinga un obiectiv. Sunt persoane foarte directe care spun intotdeauna ceea ce gandesc. Leii sunt pozitivi, optimisti, pot parea putin aroganti uneori, chiar pedanti, dar intocmai aceasta atitudine este cea care-i face sa atraga atatia oameni in jurul lor.

August 2017 vine cu Mercur in retrograd. Indiferent ce veti face, tineti ochii bine deschisi.
Septembrie 2017 este o luna dedicata look-ului vostru. Va doriti o schimbare.
Octombrie 2017 aduce cateva probleme in familie care va vor intrista. Nu va faceti griji, se vo rezolva.
Noiembrie 2017 poate fi o luna destul de haotica. Lasati-o sa treca si nu va stresati prea tare.
Decembrie 2017 este o luna a dragostei si a optimismului. O nota minunata de incheiere a anului.
Anul 2017 se intrevede a fi un an al profitului, castigului si schimbarilor pozitive.

Fecioara (23 August – 22 Septembrie)

Anul 2017 este pentru cei nascuti in zodia Fecioara un an in care lucrurile par sa mearga un pic mai greu. Insa asta nu inseamna ca nu avanseaza, dimpotriva, trendul este incet si sigur.
Fecioarelor li se recomanda sa acorde o mare atentie relatiilor cu cei din jur, in special relatiile cu superiorii lor, prietenii si partenerii. Nu va ignorati raporturile sociale pentru ca acest networking este cel care va va ajuta sa va duceti planurile la buna indeplinire. Nu lasati stresul sa puna stapanire pe voi si concentrati-va pe hobby-uri si pe activitatile care va fac placere.
Cei nascuti in zodia fecioara sunt atentionati ca in anul 2017 s-ar putea sa nu fie foarte inspirati in a-si alege prietenii, insa ei vor fi niste persoane model fata de cei din jurul lor. Fecioarele sunt persoane foarte muncitoare si se poate intampla sa refuze destul de des invitatii la petreceri sau alt fel de distractii. Spiritul lor etic si profesional este ireprosabil.

August 2017 , luna in care trebuie sa va tineti departe de orice inseamna potential viciu (alcool, droguri, dulciuri etc.)
Septembrie 2017 este dedicata investitiilor. Ingenuozitatea de care veti da dovada in aceasta luna va va aduce foarte multe beneficii.
Octombrie 2017 este luna in care decideti sa va satisfaceti orice dorinta, sa va cumparati orice va place. Nu veti spune nu nici relatiilor de o noapte.
Noiembrie 2017 este luna in care veti fi implicati in foarte multe activitati sociale si campanii.
Decembrie 2017 este oportunitatilor financiare. Nici ca va doreati sa incheiati mai bine anul!
Anul 2017 se intrevede a fi un an al echilibrului intre distractie si munca si asta, doar datorita integritatii si echilibrului de care dau dovada fecioarele in tot ceea ce fac.

Balanta (3 Septembrie- 23 Octombrie)

Balantele vor avea impresia ca anul 2017 va trece foarte repede, insa acest lucru nu inseamna ca nu vor avea timp sa faca ceea ce-si propun. Din contra, energia de care vor da dovada le va ajuta sa se implice in foarte multe activitati si vor pierde, efectiv, notiunea timpului.
Anul 2017 se anunta a fi unul grozav daca balantele vor stii cum sa si-l planifice si organizeze. Cei nascuti in zodia balanta trebuie sa gaseasca un echilibru intre viata profesionala si viata personala. Cei dragi isi vor dori sa petreaca timpul cu voi, dragi balante, deci nu-i puteti refuza.
Persoanele nascute in zodia balantei sunt foarte inteligente si carismatice. Uneori se pot implica prea mult intr-o relatie sau intr-un proiect, alteori pot fi mult prea detasate, depinde foarte mult de ceea ce-si propun.

August 2017 , luna in care armonia va caracterizeaza fiecare aspect al vietii.
Septembrie 2017 este o luna in care veti fi foarte activi din punct de vedere mental si veti invata foarte mult din propriile greseli.
Octombrie 2017 este o luna in care pot aparea mici probleme financiare si probleme de comunicare.
Noiembrie 2017 este o luna excelenta pentru a va concentra pe sanatatea voastra, fizica si mentala, dar mai ales pe linistea interioara.
Decembrie 2017 este usor afectata de mercur retrograd. Nu luati decizii importante in aceasta perioada.
Anul 2017 se intrevede a fi un an minunat! Veti fi plini de energie si entuziasm! Asteptati-va la tot ce este mai bun, dragi balante!

Scorpion (24 Octombrie – 22 Noiembrie)

Pentru cei nascuti in zodia scorpionului anul 2017 se anunta a fi unul cu suisuri si coborasuri, insa, atata timp cat veti ramane optimisti, totul va fi bine. Cu cat veti fi mai relaxati si mai putin stresati, cu atat va fi mai usor sa treceti peste absolut orice situatie. Luati fiecare zi asa cum vine.
Totusi, in anul 2017, scorpionii vor avea foarte multe realizari atat in cariera cat si in viata sociala. Atentie, insa, nu luati decizii pripite si intotdeauna sa va ganditi de doua sau chiar trei ori inainte de a lua o decizie importanta. De asemenea, este bine sa nu ramaneti in zona de confort, sa incercati lucruri noi, sa cunoasteti persoane noi si sa va implicati in activitati cat mai interesante.
Cei nascuti in zodia scorpionului sunt persoane foarte curajoase, echilibrate si vor intra pana in panzele albe pentru a realiza ceea ce-si propun. Scorpionii sunt extrem de loiali familiei si prietenilor lor, dar mai ales partenerilor. Uneori au tendinta de a fi secretosi si pot deveni si gelosi.

August 2017 este o luna potentiala cu probleme. Incercati sa nu luati o decizie importanta in aceasta perioada.
Septembrie 2017 este o luna perfecta pentru idile si relatii amoroase.
Octombrie 2017, ganditi-va de doua ori inainte de a face o investitie.
Noiembrie 2017 este o luna a transformarilor si schimbarilor majore.
Decembrie 2017, mercur retrograd incearca din nou sa va puna piedici, fiti cu ochii in patru.
Anul 2017 poate fi unul dificil, dar cu o atitudine relaxata si detasata, ii veti face fata fara niciun fel de problema.

Sagetator (23 Noiembrie – 21 Decembrie)

Pentru cei nascuti in zodia sagetator, anul 2017 se intrevede a fi unul extrem de aglomerat si ocupat. Totul se petrece la foc automat. Veti fi implicati in foarte multe activitati, vi se va parea ca nu aveti timp sa faceti tot ce v-ati propus, dar, nu este cazul sa va precipitati. Luati-va un moment de respiro cand veti simti nevoia, relaxati-va si altfel veti gandi apoi.
Sagetatorilor li se recomanda sa nu care mai mult decat pot duce. Stim ca ati vrea sa le faceti pe toate deodata, dar nu va impingeti limitele la maximum caci va veti extenua si pierde energia.
Persoanele nascute in zodia sagetator sunt forte inteligente, intelepte si sunt avide de cunoastere si cunostinte. Sunt interesati de orice subiect si nu pierd nicio ocazie de a lua parte la o noua aventura. Uneori, sagetatorii pot fi usor superficiali.

August 2017 este o luna cu multe reusite la serviciu. Viata amoroasa este excelenta.
Septembrie 2017, incercati sa va relaxati cat mai mult in aceasta luna.
Octombrie 2017, sunteti foarte spirituali si va ganditi mult la karma.
Noiembrie 2017, incetati sa mai traiti in trecut. Uitati-va cu incredere inainte.
Decembrie 2017 este luna foarte buna pentru cariera si venituri, ianinte de intrarea lui mercur in retrograd.
Anul 2017 este un an aglomerat, dar frumos, atat profesional cat si personal si social.

Capricorn (22 Decembrie – 19 Ianuarie)

Anul 2017 este, pentru cei nascuti in zodia Capricorn, un an in care vor avea timpul si energia necesara pentru a face tot ceea ce si-au propus. Starea celor in zodia capricornului este una de liniste si vor lua fiecare zi asa cum vine, bucurandu-se de fiecare moment in parte.
Horoscopul anului 2017 ii sfatuieste pe capricorni sa isi faca timp si pentru familie si prieteni chiar daca sunt extrem de dedicati muncii si cariereri lor. Este bine sa invatati sa va si relaxati, sa nu va ignorati hobby-urile sau orice alta activitate care va place placere, caci numai asa va puteti incarca de energie si voie buna.
Capricornii sunt persoane foarte practice care accepta lucrurile asa cum sunt si cauta sa identifice in orice situatie mai dificila solutia. Sunt foarte inteligenti, preocupati de intelectul lor si se fac intotdeauna remarcati intr-un grup de oameni.

August 2017 , trebuie sa incercati sa gasiti o balanta intre locul de munca si viata personala.
Septembrie 2017, este o perioada perfecta pentru relaxare si pentru cateva cheltuieli nenecesare, dar care va vor face placere.
Octombrie 2017, o luna excelenta pentru oportunitatile carieristice. Aveti grija de ficatul si rinichii dumneavoastra.
Noiembrie 2017, este cazul sa aratati putina initiativa si sa puneti piciorul in prag.
Decembrie 2017 este luna in care toate visele si dorintele devin realitate.
Anul 2017 este un an plin de lucruri frumoase si de reusite.

Vărsător (20 Ianuarie – 18 februarie)

Anul 2017 este un an usor, pe alocuri monoton, deci veti avea timp suficient pentru relaxare si hobby-uri.

August 2017 , mercur in retrograd aduce mici riscuri pe toate planurile.
Septembrie 2017 este o luna in care planeta Marte va va tine foarte ocupati si va va da multe proiecte.
Octombrie 2017, va simtiti darnici si va implicati in activitati caritabile.
Noiembrie 2017, o luna excelenta pentru cariera. Aveti grija la sanatate.
Decembrie 2017 este luna in care se vor intampla foarte multe schimbari.

Pesti (19 Februarie – 20 Martie)

Pestii sunt inconjurati de energii pozitive si vor face schimari in anul 2017. Poate fi vorba de schimbari mai putin importante, cum ar fi schimbare de look sau schimbarea garderobei sau poate fi vorba de schimbari mai importante in viata lor. Pesti vor fi pe val!

August 2017 aduce probleme financiare.
Septembrie 2017 este o luna nemaipomenita pentru viata amoroasa si pentru cariera.
Octombrie 2017 este o luna prospera, plina de distractie si voie buna.
Noiembrie 2017, o luna a contemplarii si planificarii.
Decembrie 2017 este o luna excelenta pentru cariera, insa trebuie sa acordati mai multa atentie sanatatii, in special problemelor la oase.